keskiviikko 4. joulukuuta 2013

The first gifts from our Advent calendars- "Roses and Violets" for Kirsi and "The Little House on the Prairie" for me ;)
Nyt alkoivat taas ne jännittävät ja hauskat aamut!

Ja tällä tarkoitan tietenkin Kirsi.H.n ja minun perinteistä "liian paljon on ihanaa" kalenterivaihtoa joissa vaihdamme täydet 24 kalenteripakettia. Tämä on nyt kolmas vuosi tähän tyyliin  ja niinpä sovimmekin jo että ensi vuonna on aika uudistua ja tulossa on ihan toisenlainen Kalenteri-vaihto.
Kirsin toiveena oli siis saada vaihto teemalla Ruusuja ja Orvokkeja ja ekasta paketista hän löysi pienen n. 10cm korkean Joulusukkakuusenkoristeen. Pistelyt on Creation de point de Croix lehden iki-ihanasta numerosta "Style Country",malli on sama josta tein Leenalle Maatila-vaihtoon sen pellavanauhalla koristellun maitohinkin jos joku muistaa...
Yläkuvassa on Kirsin ekat 12 pakettia...Tämän koristeen materiaaleina on Casa Ceninasta ostamani valmis"Stitch-on-it"  Joulusukkakoriste-tarvike joka on siis sukanmallinen aida- pala jonka   ympäri ooli punaisella brodeerattu . Tein taustan pinkeep tekniikalla ja kiinnitin valmiin etupuolen pienin pistoin. Vielä pitsiä johon pujottelin ,kapeaa satiininauhaa ,rusetti ja ruusunappi niin  valmista tuli!

Ihan lapsesta asti olen rakstanut Pieni talo preerialla-kirjoja ja niistä tehdyn TV-sarjan olen nähnyt lukemattomia kertoja. Muutenkin olen kiinnostunut USA.n historiasta,maaseutu-kulttuurista ja sitä kautta tietenkin amerikkaisista käsityöperinteistä. Niinpä Kirsin kysyessä mistä aiheesta haluisin kalenterin oli minulle toive valmiina ...Ja siinä he ovat... Ingallsin perhe Äiti Caroline Isä Charles ja lapsineen. Kuva on ensimmäisten kausien jaksoista sillä taustalla näkyvä talo ei ole  vielä se kaunis maatila jota he hoitavat asuessaan  vasta tulevaisuudessa perustettavassa  kaupungin läheisyydessä. Tämä muki on saattaa olla ainoaan Suomessa sillä Kirsi on sen mulle varta vasten ankaran googlauksen jälkeen teettänyt USA.ssa.Kiitos Kirsi tuhannesti!!
Melissa ja Namine osallistuvat innokkaasti puuhaan kun lisäisen pikkuhiljaa Jouluvaloja ja muita koristeita kotiin.. Tässä kuva viime Joululta jossa Tytöt poseeraa muhkeissa talviturkeissaan ja leikkivät kiltisti kuusen alla.

Kiitos kommenteistanne! Ihanaa oli nähdä tuttuja Kirsin luona.. laitan kuvia saamistani ihanuuksista heti kun pääsen valokuvaamaan valoisaan aikaan... Kristiina tyttäreni oli niin kultainen ja teki blogiini uuden Jouluisen ulkoasun.Mitäs tykkäätte!?

******************************


Happy Advent Season to You all!

I stitched a little Christams Stocking Ornament for the day 1  tat  my friend Kirsi ,s in our annual Christmas calendar SWAP .My first gift from Kirsi was a the super Suprpise a Coffee mug she had specially ordered for me from USA.  What a  start  to our calendars !!

With Blessings, Lumiruusu

15 kommenttia:

 1. Oh my goodness! What a lovely,little stocking you created! Love it!
  You like Little House On The Prairie?! Me too. I grew up watching that. =)
  Your kitties are so very beautiful. The bench you cat is on is gorgeous.

  VastaaPoista
 2. Das ist aber ein wunderschönes Stiefelchen es gefällt mir sehr gut.
  Danke für die lieben Worte in meinem Blog.
  Liebe Grüße aus Österreich sendet Elke

  VastaaPoista
 3. oh such a cute little stocking =)
  enjoy this magical season!! :D

  VastaaPoista
 4. Kiitos kaikista tähän astisista kalenterilahjoista!! Mukihan on tosiaan "sitä saa mitä tilaa" -sarjaa, kun kerran toivoit Pieni talo preerialla-teemaa :)

  VastaaPoista
 5. Ihana, ihana ruususukka samoin kuin mukikin.

  VastaaPoista
 6. Nää on aina sellasia, ettei tiedä, mitä sanoa! Sanotaan nyt sitten vaikka, että voi ihanuuksien ihanuus :)

  VastaaPoista
 7. Minulla oli jo kesällä ilo nähdä tuo muki ja voit uskoa miten hihkuin, niin upea juttu se oli! Teillä on ihanat aiheet tässä kalenterissa, ilolla seuraan lisää paljastuksia.
  Ihana uusi jouluinen ulkonäkö blogissa, kauniita pistelyitä siinä. On tämä ihanaa aikaa, vielä en ole lisää avannut sinun pakettejasi, mutta uskoisin että viikonloppuna iskee palava halu avata :D

  VastaaPoista
 8. Aivan ihania nämä teidän vaihdot! Ja jouluinen blogi näyttää hyvältä.

  VastaaPoista
 9. What adorable ornament !!! Nice job

  VastaaPoista
 10. Buon Avvento anche a te!
  Un bacio grande
  Sonia

  VastaaPoista
 11. Onpa kutkuttavan ihania nämä teidän joulukalenterijutut, mukavaa päästä kurkkimaan teidän "luukkujanne"!
  Erityisen viehättävä tuo Pieni talo preerialla -aihe, jännittää ihan että mitä kaikkea siihen liittyen mahtaa olla tulossa. Meillä Laura-kirjat ovat kuuluneet suosikki-iltasatuihin tyttöjen kanssa, ne on luettu moneen kertaan.
  Tunnelmallista joulunodotusaikaa!

  VastaaPoista
 12. Your little stocking is adorable!! As is your sweet kitty!

  VastaaPoista
 13. Niin soma tuo pikkusukka! Ja on kyllä mieletön tuo pieni talo preerialla muki!

  VastaaPoista
 14. No on se talvikarva kasvanut kissoille!

  VastaaPoista