lauantai 21. joulukuuta 2013

My Lovely calendar Gifts from Kirsi and Other pretty stitchings..
Kolme Yötä Jouluun on... (Picture heavy post!)


Ja adventtikalenteri paketteja on saman verran avaamatta. Nyt peruutetaan hieman ajassa taaksepäin ja kurkistetaan mitä ihanuuksia Kirsi oli paketteihin piilottanut. Minä olen näiden satumaisen kauniiden Cicely Mary Bakerin "Flower Fairies" keijujen ystävä ja kyllä olin onnesta mykkyrällä kun avasin paketin ja siellä tämä kirja ja suloinen kimaltava Keijupistely!!Luulisin että Keijukaisen malli on DMC Mango Pratiquen kirjoista ..tämä työ todistaa jälleen ettei pistelyn tarvitse olla suuren suuri ollakseen todella vaikuttava. Ja mitkä värit!..Kirsillä on taito ennakkoluulottomasti yhdistellä kirkkaita värejä ja lopputulos on vaikuttava !! Tämä pikkuinen pääsee varmasti Joulukuuseen heilauttelemaan taikasauvaansa-Tingeling!!! Joulu-iloa kaikille !!  :)
Yhteiskuvasta löytyy toivomuslahjani eli Cross Stiching County lehti ja Diana Grebnerin Preeriatyttöjä "- juuri tuollaista paahtavalta auringolta suojaavaa hattua piti Pieni Talo Preerialla kirjan Laura vaikka Äidin piti kyllä usein huomauttaa sen käytöstä ...Laura kun olisi halunnut vaan juosta tukka hulmuten Jakke-koiran kanssa..
Pitsillä koristeltu valkokuva-albumi sopisi vaikka hienolle kauppiaan Nellielle ja pahviset enkelit muistuttavat perheiden yhteisistä Joulukirkoista joissa lempeä valkohiuksinen Pastori kertoi Joulun Ilosanomasta :)

Pieni korupohja oli tervetullut ,sillä tykkään näprätä pisteltyjä koruja...
Hypätään siis Kirsin blogiin kurkistamaan millaisen korun eli  Orvokki-riipuksen olin hänelle kalenteripakettiin pistellyt.Tämä on Perminin kitti 18 count musta aida ja DMC langat.Kirsi taas jatkoi Prairie Schooler-sarjaa ja tämä viljankuivaaja ,Kulta-lintunen ja Kotikuusi on niin tuttu ja turvallinen juttu  sillä näkyyhän meidänkin Preeria-kotimme ikkunasta kuusimetsää ja viljankuivaaja ,maalla kun asutaan ! ;)Tänään La 21.12. sain jälleen niin mulle täydellisen kitin ettei voi kuin huokailla...tämän tapaisia ruusuja saattoi kyllä Caroline äitikin tehdä aikanaan parhaan pöytäliinansa koristeeksi.Pakkaus on mulle ihan uuden suunnittelijan Adele Wlsby Designes,kankaana on khaki 14 count Aida.  Ihana, ihana, ihana....koskahan saan tämän aloittaa !


Unelma Pistojen Irmeli muisti minua herkällä Enkelikortilla jossa oli piilossa suklaata.Hyvää Joulua teksti löytyy tagissa joka kuriskistaa helmikoristeisesta taskusta. Kiitos Irmeli tämä oli ihana yllätys ja arvostan kaikkea vaivaa ja aikaa joka tälläisen kortin kokoamiseen menee !

Sitten kaksi rp.työtä jotka olen Kirsille tehnyt kalenteri lahjoiksi ..Aiheena kalenterissamme oli siis Ruusuja ja Orvokkeja ..niinpä ihastuin tähän suloiseen malliin Creation de Point de Croix-lehdessä.Viimeistelin työn  reilun kokoiseksi Needlerolliksi .Kirsi tykkää Stitched Mall Art kuorista joten ,tein hänelle meidän vaihdon teeman mukaisen kuoren jonka saapumista Kirsin postilaatikkoon jännitin -vaan Postin ruuhkasta huolimatta kuori meni ajoissa.Hyvä Itella, tällä kertaa. .Kuori oli suljettu mun "tuunusmerkillä" eli silkkinauharuseteilla  :)

Kiitos kaikille minua muistaneille -minulla on tänään ohjelmassa  hauskin Jouluvalmistelu eli menen käymään paikallisessa puutarhassa valitsemassa joulukukkia kotiin-Kivaa ! :)

*******************************************

ONly three nights to Christmas!!

This picture heavy post is all about advent calendar Gifts .My friend Kirsi had stitched me the third Prairie Schooler Ornamen and have been very genepur with the surprises. The Flower fairies book and little Fairy Ornament are both awesome as as lovely Rose Wreath chart. 
For my part I had stitched her the little Violet bracelet,The Needleroll with a verse in French and I made a an extra surprise gift -The Stitched Maill Art with Roses and Violets what was the theme of our Advent Calendar swap. Now we both have three Calendar present to open -I have alrady get SO MUCH that I I really cant understand that there is still  more to open.  

Thank You for Your sweet Comments,
With Blessings Lumiruusu

13 kommenttia:

 1. Wow! You two are really giving each other a lot! And so much love and work goes into it all! How wonderful.

  VastaaPoista
 2. Very beautiful gifts!
  The pansy is wonderful :)))
  A big big hug
  Sonia

  VastaaPoista
 3. Kyllä on ihania lahjoja puolin ja toisin!
  Ihanat lemmikkikuvat tuolla aiemmassa viestiss.

  VastaaPoista
 4. Oioi, liian paljon kaikkea ihanaa, ihan uskomattoman kauniit aasioita! Vinkvink, että voisit nyt muuten avata sen isomman minulta tulleen laatikon, sen pilkullisen, koska muistin että kyllä sielllä on paketoituja juttuja ja jotain mitä voisi laittaa esille näin joulun aikaan :).

  VastaaPoista
 5. Oikein rauhaisaa ja kaunista joulun aikaa!

  VastaaPoista
 6. Very lovely gifts !!!!!
  Happy xmas !!!

  VastaaPoista
 7. Unos trabajos maravillosos ,te felicito ,besos y Feliz Navidad.

  VastaaPoista
 8. Sinulla on kaikkea niin ihanaa täällä! Oikein hyvää joulua!

  VastaaPoista
 9. IHANUUKSIA.
  Ihanaa Joulunaikaa Sinulle Ja Läheisillesi

  VastaaPoista
 10. Lovely gifts!! Merry Christmas to you :) And may the new year be filled with love and laughter!

  VastaaPoista
 11. Oh wonderful, these gifts. I love the Flower Fairy that you received, and I plan to stitch one of Baker's flower fairies in the new year.

  VastaaPoista