sunnuntai 29. joulukuuta 2013

Marjolein Bastin - "Roses and Rose Hips " FlatfoldTaas on Sunnuntai!

Ihan menee viikonpäivät sekaisin kun on näitä Juhlapäiviä näin monta vuodenvaihteessa..

Viime kesän ja syksyn isotöisin pisteluni oli tämä M.Bastinin Ruusuja ja Kiulukoita jonka kangas on oli minun harvemmin käyttämää suht tiheää puuvilla evenweavea. Jo aloitteassani työn toukokuussa minulla oli mielessä viimeistellä tästä isohko flatfod Kirsille 24.luukun lahjaksi  samaan tyyliin kuin Outille tekemäni " Naisten paratiisi" -sampleri.Taustakangas on pehmeän vaaleanvihreää ruusukangasta,koristeena vitivalkoista puuvillapitsiä ja kapeaa organzanauhaa. Näin ison flatfoldin kokoamiseen  meni lukemattomia käsintehtyjä piilopistoja ,myös nauhat ja rusetit on kaikki käsin kiinnitetty.

Näin uuden vuoden alla on taas ihanaa koota haaveita mitä haluisin pistellä ensi vuoden aikana. Minäkin olen päättänyt laittaa v. 2014 vaihdot minimiin eli  tod.näk. teen vain  Koru-aiheisen Synttärivaihdon Sari.N.n kanssa,yllätys-synttärilahjat vaihdetaan Kirsin kanssa,samoin  pienemmät Joulujutut.Sen sijaan minulla on  suunnitelmissa pieniä  lahjoja ja omien keskeneräisten juttujen pistelyä .Ja uusia aloituksia tietenkin ihan  sen mukaan kun HAUSKALTA  tuntuu ;)

Tervetuloa taas uudet lukijani  suomalainen Maiju ja Amerikan ystävät!!

**************************************

Hello my sweet followers! 
 This is the biggest project I  have stitched last year -it is  a kit called Roses and Rosehips by Marjolein Bastin. As You see I finished it as a quite large flatfold .I gave it as Christmas Present at day 24 th December to my lovely stitching friend Kirsi.H.

Thank You for commenting and visiting my little blog and welcome my new followers !
With Blessings, Lumiruusu. 

19 kommenttia:

 1. Your stitching & finishing are beautiful!

  VastaaPoista
 2. Un detalle muy fino y delicado. Feliz año!!!!

  VastaaPoista
 3. Tämä on niin kaunis malli ja kaunis viimeistely! Olen pistellyt tämän tauluksi ja niin on kauniin hennot värit tässä.

  Mulla on samanlaiset pistelysuunnitelmat ensi vuodelle, vähemmän vaihtoja, enemmän lahjoja ja ne omat keskeneräiset valmiiksi.
  Sinun primtiive mallisi on BBD:n , vähän muutin värejä ja mallin nimen kaivan huomiseksi blogiin kun laitan meidän vaaleanpunaiset ihanuudet näytille :)

  VastaaPoista
 4. What a wonderful, beautiful gift for your friend! God bless you and your family this New Year!

  VastaaPoista
 5. Oh, so pretty--I love the soft pastel colors!! Wishing you every happiness in the New Year!

  VastaaPoista
 6. Todella kaunis, valkoinen kangas sopii paremmin kuin hyvin!!!
  Sinulla on kivat suunnitelmat ensi vuodelle:)

  VastaaPoista
 7. Ihanan herkkä ja keväisen värinen työ. Muutenkin teillä on ollut aikamoisia ihanuuksia noissa joulukalentereissa...
  Nyt kun rupesin miettimään pistelytoiveita ensi vuoteen, niin ehdottomasti ainakin lisää aikaa olisi toiveissa... On niin monia ihania malleja jotka tekisi mieli pistellä, ja neuloa myös! Sitten voisi ihan himpan enemmän koittaa käyttää niitä tarvikevarastojaan kuin täyttää niitä! :)

  VastaaPoista
 8. Oh my! That is just gorgeous. Your friend is very lucky - I don't think I could have parted with it.

  VastaaPoista
 9. Ihana "löytö" tämä blogisi, olenkin käyttänyt tovin jos toisen vanhoja postauksia ja kuvia selaillen. Ihania ja inspirovia juttuja, sinulla on silmää!!
  Itse olen pistelyn suhteen vielä täysi aloittelija ja amatööri, mutta kaiken karvaisia käsitöitä rakastavana hurahdin kyllä heti täysiä :)
  Haluaisinkin kysyä, että osaisitko suositella mitään kirjoja, lehtiä, nettisivua yms. mistä tälläinen vasta-alkaja saisi hyvää tietoa asiaan liittyen?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Maiju! Voi kiitos kehuista -ihanaa jos olet löytänyt täältä itsellesi iloa ja inspiraatioita! Neuvon ja autan Sinua tietenkin mielelläni misä vain osaan. Tässä nyt muutama juttu millä pääsee alkuun

   1.Liity mukaan Facebookin suomalaiseen rististoryhmään nimeltään Ristipistoilijat ,siellä löydät minut ja monta muuta ihanaa harrastajaa. Meitä on jo ainakin sata ja ikähaitari on tosi laaja. (Ei tietenkään tarvitse jos et halua mutta siellä olisi ehkä kätevin jutella :) :)

   2. Osat lähimmästä Prismasta ,Citymarketista, tai R-kioskista englantilainen rp.lehti ( suomenkielisiä ei ole) esim.
   World of Cross Stitching (mun suosikki) tai Cross Stitcher joissa on useimmiten mukana vielä ilmainen pakkaus,malli tai muuta pientä.

   3. Suomenkielisiä ristipistoblogeja on netissä mukavasti . Googla vaikka "Ristipistoblogi"

   4.
   Englanniksi böogeja on ihan älyttömän paljon sillä USA.ssa ja englanissa tää harrastus on TOSi paljon levinneempi ja suunnittelijoita yms. on ihan määrättömästi

   5. Kurkkaa rp.juttuja myyviin kauppoihin.

   Suomessa Emmuli.fi ja Kirjokas ,ulkolaisista tosi nopea toimitus eurooppaan on Italialaisella Casa Cenina-kaupalla..
   Casa Cenina on ihana ,samoin englantilainen Sew and So tai USA.lainen 1.2.3. Stitch

   Toivottavasti näistä neuvoista oli apua ja facebookissa sitten lisää jos haluat !!??? :) :)

   Poista
  2. Kiitos tuhannesti vaivannäöstäsi ja hyvistä vinkeistä, pitääkin heti napata jompi kumpi kyseisistä lehdistä mukaan kun seuraavan kerran käy marketeilla...... ja nyt vaan nettiä selaamaan ja nettikauppoja katsastamaan!!
   Facebook ryhmään myös liitytty :) :)

   Poista
 10. Oi, miten ihanan herkkä pistely ja viimeistely ihan vimpan päälle. Muutoinkin kaikki joulunajan lahjat niin saadut kuin lähetetyt ovat ihanaakin ihanampia. Kyllä tuollaisesta lahjamäärästä on varmasti vielä tammikuussakin pää ihan pyörällä.

  VastaaPoista
 11. Gorgeous! I love the finish - perfect Christmas present!
  Sorry, I am so very behind in catching up with everyone's blogs.... so I am now going around and commenting on the latest post to wish you a very Happy New Year and all the best for 2014. I see you have been very busy over the last few weeks ;o)
  Hugs x

  VastaaPoista
 12. Ohhh! A very wonderful pinkeep!
  Many wishes for a beautiful new year :)))
  A big hug
  Sonia

  VastaaPoista
 13. I wish you a healthy ,creative and wonderful New Year, sunny kisses from Rio, Alice

  VastaaPoista
 14. Such a lovely finish! Wishing you a very Happy New Year!

  VastaaPoista
 15. Kauniisti viimeistelty ruusupistely.

  VastaaPoista
 16. That is so beautiful! What a wonderful gift for your friend.

  VastaaPoista