torstai 26. joulukuuta 2013

Pink Christmas swap with Mari.V and the last lovely Advent Calendar Gifts from Kirsi

Rauhaisaa Tapaninpäivää !!

Kirsin kalenterista on vielä viimeiset ihanuudet näyttämättä mutta hypähdän nyt luonteeni mukaan hetkeksi toiseen vaihtoon, eli minun ja Mari.V.n Vaaleanpunaiseen Jouluvaihtoon..Luvassa on siis hyvin suloisia ja tyttömäisiä juttuja!! ;)

Mari oli pistellyt minulle uskomatonta mutta totta ,kaksi erilaista lahjaa. Tämä vaaleanpunaiseen passepartouhun viimeistelty on mielestäni viime vuosien JCS-lehden Joulunumerossa julkaistu malli ja tietenkin minusta niin kaunis!! AAAH-.miten täydellinen !!!Tässä minun Marille lähettämät jutut kokonaisuudessan.Minun pistelyni oli Jeanette Douglas Designes (?) apua muistinko oikein.. mallin nimi oli joka tapauksessa "Love Needleroll " ja sen "juju" oli tuo pikkuruinen 1/1 pistelty kardinaali.
Askartelin Marille myös ripustettavan kortin jonka kuvassa me istumme  Marin kanssa ikkunalla ruusujen ja metsäneläinten keskellä :)


Needlerollissa sain oikein toteuttaa itseäni ,ja niinpä käytin väriyhdistelmää josta itse tykkään ja  tiesin että se menee ns. läpi Marille vaikkei ehkä toisenlaisten värien ystäville ! ;) -siispä tässä on  vaaleanpunaista organza- nauhaa ja kirkaanpunaista  kapeaa satiininauhaa taustanaan valkoinen puuvillapitsi.Mari oli laittanut minulle pakettiin Greengaten-iik-miten ihanan Joulukoristeen ,pinkkikahvalliset sakset ja GG:n ruusuisen peltipurkin jonka sisällä oli pitsiä ja muuta ihanaa..
 Kauniita servettäjä ja ah.-niin vaaleanpunaisia tuikkuja...
HUOM!! Sain Marilta  siis myös toisen ihanan pistelyn mutta se on niin kaunis ,ja ihan erityylinen kuin ruusu-työ  että haluan laittaa sen otsikkokuvaksi toiseen postaukseen!!

Ihanaa vaaleanpunaista Joulua kaikille blogin lukijoille ja Prinsessa-vilkutuksia !****************************

Hello my blogging friends! As You see the traditonal Christmas colours are changed to my  favourite
colour the  pale pink!!  Me and my dear blogging friend Mari.V. who also is from Finland had our                I Wish You a Pink Christmas swap! I stiched the Love Needleroll and she gave me  a two stitched gifts. The first one is this pretty little pink passepartout with a rose -I love it!
 The second one I  will reveal at some blogpost  to come... I wish You like our Princesse-style of swap !

With blessings,
Lumiruusu

8 kommenttia:

 1. Oh I do like the swap very much! It is beautiful. My favorite color is also pink!!

  VastaaPoista
 2. Ihanan vaaleanpunaista, kiitos täsät vaihdosta :). Needleroll on niin kaunis! Minäkin teen oman postauksen tästä vaihdosta, sain tänään kuvattua. Kyllä vain ruusu on juurikin JCS joulunumerosta vuodelta 2006 sen nimi on juuri sinulle osuva Victorian rose snowflake ja suunnittelija meidän lemppari The Victoria Sampler :)

  VastaaPoista
 3. Kaunista pinkkiä! Kiva vaihto teillä.
  Ja vielä tätäkin kautta kehut ja kiitokset joulukalenterista :)

  VastaaPoista
 4. Aivan ihanaa vaaleanpunaa! Jaksan ihailla aina vaan teidän aikaansaannoksia, ahkeruutta ja hienoja lopputuloksia. Itse alotin yhden pienen pistelyn (siinä on useampia värejä, mutta silti..) kesällä antaakseni sen lahjaksi elokuussa. ..ei tullut valmista, joten päätin antaa sen joululahjaksi. Ei tullut valmista... :-D Jospa jonain päivänä ... :-)

  VastaaPoista
 5. Very pink Christmas ;)))
  I wish you a beautiful and happy new year!
  A big big hug
  Sonia

  VastaaPoista
 6. So much pink on this post =) heheheh lovely!!
  Happy 2014 to you and your family!!! :D

  VastaaPoista
 7. Täältä muuten puuttuu kuvat otsikon mukaisista Kirsin viimeisistä kalenterilahjoista... Mullakaan ei niistä ole kuvia, kun en ottanut kuin pistellyistä.

  VastaaPoista