lauantai 7. joulukuuta 2013

My lovely Advent Calendar Gifts :)Hei taas!!

Meillä on ollut netti poikki monta päivää  joten  kalenteripäivitykset  tulevat  hiukan jälkikäteen, se ei liene haittaa!?

Otsikkokuvassa on "Pieni talo Preerialla"  3.luukun takaa löytynyt Kirsin upean tasaisin pienin pistoin kirjoma  Prairie Schoolerin Tillkkupeitto-Joulukoriste...Kiitos Kirsi, tämä on enemmän kuin täydellinen!! :)


ja sitä ennen olin saanut kuin vihjeenä tulevasta Jeremiah Junctionin Quilt Squares 4 vihkosen. Tämä tilkkutyö aihe sopiikin  täydellisesti kalenterin teemaan ,sillä muistan monessakin kohtaa Pieni Talo Preerialla-kirjoja kerrotun kuinka Äiti Caroline opasti tyttöjään tilkkupeiton ompelussa.Lauralle taisi ompelu olla hankalampaa kun taas isosiskona  oli tosi etevä..

Kirsille kokoamassani "Ruusuja ja Orvokkeja"  kalenterissa oli 2. päivän lahjana Marjolein Bastinin vuosikalenteri 2014 ja jotta pysytään teemassa löytyi siis helmikuun kuvasta näin hurmaavat orvokit!


Olen taas laittanut olohuoneen matalan  hyllykön päälle pienen Joulukuusen jossa on vain pisteltyjä koristeita..kuusi on niin pieni etteivät siihen mahdu läheskään kaikki itse tekemäni tai lahjaksi saamani kuusenkoristeet. Eli jos minulle  tekemääsi koristetta ei nyt kuusessä näkyisikään , ei huolta -se pääsee ihan varmasti aikanaan oikeaan metsästä haettuun Joulukuuseemme, joka on aina yli 2,50 metriä korkea :)Pikkukuusessani on mm. esillä viime vuonna ihan itselleni iloksi pistelemä" Stitching Queen" jonka malli löytyy 2013  JCS Christmas Ornaments -lehdestä!  Eikös olekin neuvokasta käyttää lankarullaa Joulukuusen-jalkana :) :)

Kiitos jälleen ihanista kommenteistanne - oikein rauhallista ja Joulun odotuksen täyttämää huomista
 II Adventti Sunnuntaita!


******************************************************

Hello my friends! How are you all  today!?
 I hope You are all doing  fine and You have enjoyed the Seasons Stitchings as much as I have had.

Because of our Advent calendars I am now everyday spoiled with lovely gifts from Kirsi. At the second day of  December I  get a lovely Quilting themed leaflet full of pretty  stitching patterns  by Jeremiah Junction. When I opened the wrapped gift at the  next day (3. December) I was  again totally amazed by quality of Kirsi's stitching... The Prairie Schooler Ornament is so neatly finished  and the stitches  are so tiny and perfect-Thank You Kirsi, I really apreciate all the time and effort You had put to this beautiful P.S ornament.
It was the same day when my DD made some renovation in my blog and that is why this piece is on the blog banner too!

Thank You for all the sweet comments and welcome to my new readers !

With Blessings,Lumiruusu

9 kommenttia:

 1. Kivat teemat molempien kalentreissa! Minäkin tykkään Pieni talo preerialla -sarjasta:)

  VastaaPoista
 2. Minunkin mielestäni teillä on niin kivat teemat :). Kiva seurailla mitä paketeista paljastuu.
  Minä avasin eilen paketin, mistä löytyi suloinen keijulamppu ja kimaltava keijukoriste siinä päällä jo houkuttelikin avauspuuhiin. Keijulamppua tarvittiin heti Pikkuisen korttipajassa, kun oltiin kynttilänvalon varassa vaan, niin kirjoitushommissa lamppu valaisi juuri sopivasti :)

  VastaaPoista
 3. Oh those are both great gifts! I have seen those quilt blocks, but never made into cross stitch. =)

  VastaaPoista
 4. Voi mitä ihanuuksia jälleen kerran :-)

  VastaaPoista
 5. Mi piacciono moltissimo gli schemi di JJ :)))
  Le viole poi... sono la mia passione!
  Un abbraccio grande grande
  Sonia

  VastaaPoista
 6. elegant ornaments for christmas !
  Pat

  VastaaPoista
 7. Ihana lukea ajatuksiasi mitä nuo kalenterin yllätykset saavat aikaan. Pitää kaivaa joku Pieni talo preerialla - kirja esiin. Tulee taas se "haluan uudisraivaajaksi"-fiilis.

  VastaaPoista