sunnuntai 2. joulukuuta 2012

The Christmas Calendar Day 1 and 2...



Valoisaa ja Siunattua  Ensimmäistä Adventti Sunnuntaita kaikille ihanille lukijoilleni  !

Meillä on kirkas ja kylmä -15 C päivä ,ulkona oli  kaunista kun lumi kimalsi  auringon paistaessa matalalta .
Eilen sain kaksi kalenterilahjaa koska sovimme Kirsin kanssa että 1.luukun lisäksi voin avata
 " saa avata koska haluaa pakettini " heti  jotta voin ottaa koristeen mukaan Pirkolle ja näyttää sitä rp.ystävillekin :)

Kissa-koristesydän on Kirsin todella viimesteltyä ja raikasta tyyliä ja se sai "loistavan " paikan valokranssin keskeltä. Punainen sydän näyttää muuten upealta harmaa valkoista tapettia vasten ...



Enkeli-kalenterin ensimmäistä  rasiasta löytyi Kärpäsieni-rintakoru -ihanaa !!
Mä tykkään tosi paljon rintakoruista koska mulla on yleensä aina yksivärinen paita  jota sitten somistan huivilla.koruilla tms..
Laitoin TIETENKIN korun pinkkiin trikoopaitaani (ja isot pinkit ruusukorvikset korviin),ja soma "pilkkutattini" sai ansaitsemaansa huomoita eilen.



Tänään avasin paketin jossa oli jotain todella mielenkiintoista ja jännittävääkin..eli
 Royal School of Needleworkin DMC.llä teettämä"embroidery" kitti .Kuvan laventelikimmppu pistellääm siis perinteisin kirjontapistoin.Tää oli ihan huippu-juttu, sillä haluaisin oppia paremmin näitä "erikoispistoja " joita on paljon esim. ihailemissani Victoria Sampler-malleissa.
Kiitos Kirsi - todella mieluisia ja selvästi just mulle mietittyjä lahjoja  ihan kaikki !

Sitten katsotaan vihdoinkin  mitä Kirsille tekemäni kalenterin luukuista on löytynyt...


2012 Kalenterin teema on  "Metsäneläinten Joulu,sillä Kirsi tykkää pöllöistä,ketuista pupuista yms. tutuista eläimistä.Tulkitsen tätä aihetta sangen vapaasti ja mukana on jälleen yllätys-osio   eli muutaman päivän ajan  kalenterista tuleekin ihan toisenlaisia juttuja
Joulukuun 1. päivänä  Kirsi sai  pehmeän paketin eli tyynyn jossa lentelee
DMC Woodland Folk-sarjan Ollie Owl.Koristeena on sametti/organza nauhaa ja pieni keraaminen lintunappi.


Kirsi tykkää Pöllöistä joten ensimmäisenä Ollie Owl lentääkin paikalle kun metsän isot ja pienet eläimet alkavat tehdä juhlavamistelujaan...onneksi heillä on vielä runsaasti aikaa  !!!! :)
.
                                                 Metsän-eläinten  Joulu

" Jo kesällä Myyrä on kaivannut syvän pystysuoran kolon maahan ...se toimii Joulukuusen "jalkana" johon voimakas Hirvi nostaa pystyyn Majavien kaataman  komean kuusen.Huh ,mikä urakka olikaan raahata kaikkien Isojen  Eläinten  yhteistyöllä suuri kuusi metsä-aukiolle..ilman Karhun voimia olisi kuusi voinut jäädä joen törmälle!... "



Teimme ,tuttuja kun olemme ,Kirsin kanssa pienet "toivelistat" tyyliin- ilahtuisin joistain näistä malleista erityisesti,vaan voit toki valita ihan hyvin jotain oman ajatuksesi mukaan ;)
Just Nanin Dewdrop oli  Kirsin toivelistalta.

"Pieni Ruskea Kani muistelee kuinka samalla metsä-aukiolla vietettiin keväällä pupujen häitä ja suuria
Kevät tanssiaisia..se oli somistanut korvansa pääsiäismunilla ja tanssinut läpi yön narsissien peittäessä nurmikon Nyt on maa  valkean lumen peitossa ja ensimmäiset tähdet alkavat tuikkia  talvi-yön sinisellä taivaalla..kaikki eläimet vetäytvät nukkumaan kuka oksalle,kuka pesäänsä.
Teeri saa lämpimän yösijan lumen sisällä kiepissään..Huomenna jatketaan uusin voimin Juhlavalmisteluja ajattelee Pieni Ruskea  Kani juuri ennen kuin nukahtaa ".....



Joulukukka -istutuksen pienestä murattinpoikasesta on kasvanut i tämä kaunis iki-vihreäni ,jota koristaa nyt Kirsin vuosi sitten tekemä Tilda-kuusi.

Kristiina vaihtoi minulle uuden valitsemani ,hiukan jouluisemman blogipohjan ,sen nimi on muistaakseni
"Angels Calling" tms. Myös otsikon hän muokkasi paremmin kuvaan sopivaksi.
Kiitos Kristiina !
Mitäs tykkäätte uudesta  blogipohjastani  !????

********************************


" Hosanna  to The Son of David! ! "-It is  the number  1 from our ancient Lutheran  Book of Hymns....

 This  very,very  old and traditional Hymn of the First Advent Sunday has been sung in every Evangelical Lutheran Church in Finland today . The tradition is still very strong and the song  is sung at schools,homes and at  radio the year after year in the beginning of December.
This Sunday is also the day when many of us put the most of  Christmas decorations to our homes and the day when we bake the first little,  star shaped yummu,yummy  Plum Tarts..  :D

I have now opened two  of my Christmas calendar gifts the first day I get a red, heart shaped ornament with a stitched cat face and a  little brooch (?) wih a cute ?????-mushroom ?
 I am missing some correct english words again ..I am sorry ! Please help me !!  :)

Today I get a lovely Lavender Flowers -kit, only the traditional embroidery stitches will be used in it.
I really loved it !!

At the day 1.  Kirsi  get  a pillow with a stitched DMC Woodland Folk  "Ollie  Owl",this year my theme to Kirsi's calendar is  The Woodland Animals Christmas Party"..so you will see many more cute  animals we have in our large forest-areas  here in Finland.

Today she get a little brown bunny  pictured in the Just Nan chart called "Dewdrop".
My DD changed the blog-bakcgoud I foud.
What do You like it ?
It is SO my style...

With  Blessings,
Lumiruusu

18 kommenttia:

  1. Oi, tuo Ollie on kyllä ihana! =D Kiitos näistä ihanista kalenteriraporteista. Ihanhan tässä jännittää mukana, että mitä kaikkea ihanaa olette toisillenne keksineet =D

    PS. Terkkuja vielä Pirkolle ja Sarille ihanasta ristipistotapaamisesta =D

    VastaaPoista
  2. Kaunis blogipohja, ihana söpöinen Ollie ja niin kivoja muutkin saadut ja annetut lahjat. Mä olen ihan höpönä näihin blogijuttuihin nyt, kun joka puolella on kauniita kuvia ja kivoja lahjoja.
    Hauskaa olla kärpässienisamikset, laitetaan sitten rp- viikonloppuun ruususormukset ja rintarossit näytille :)

    VastaaPoista
  3. Kaunis blogipohja!
    Minäkin ihan jännittyneenä odotan näitä teidän kalenteripaljastuksia:)
    Huh miten ihania juttuja heti alkuunsa!
    Ihana oli lukea tuota satua ja tuo Kirsille laittamasi pupumalli on ihanista ihanin ja Ollie on soma ja kivasti viimeistelty!!!

    VastaaPoista
  4. Ihania, ihania kaikki! Siunattua adventtia myös sinulle!

    VastaaPoista
  5. Great stuff, the owl is beautiful!!!

    VastaaPoista
  6. Dear Maija,
    Those little stuff and the pillow are looking very beautiful!
    Are you looking for the word " brooch " with mushroom :)))
    I can' t wait to see your early Christmas Celebration's pictures really! Awaiting with a big curiosity!
    Greetings

    VastaaPoista
  7. aww beautiful stuff..the owl is so cuteeeeee xx

    VastaaPoista
  8. Oi että!! Ollie on aivan huippu, siitä tuli juuri niin suloinen kuin vain voi olla. Korut näyttävät olevan tänä vuonna melko suosittu aihe näissä meidän kalentereissa, kiva kun tulee jotain vaihtelua.
    Victoria samplerin tyyli on kyllä ihan juuri niin sinua! Odotan mielenkiinnolla kun niihin vielä hurahdat :D
    Kylmää on täällä meilläkin, iltalenkille saa neidille pistää varmaan ainakin kaksi paitaa päällekkäin.
    Ja tykkään kovasti uudesta tyylistä blogissa, itse vietin eilen tovin kun taas pistin omani pohjan&värityksen ajankohtaan sopivasti uusiksi.

    VastaaPoista
  9. Kivat vaihtoyllätykset teillä! Näitä kalentereita on hauska seurata:)
    Rauhallisesti ja perinteisesti olemme adventtia viettäneet. "Nyt sytytämme kynttilän.." Rauhallista ja tunnelmallista joulunodotuksen aikaa sinulle!

    VastaaPoista
  10. Voi ihanuuksia! Ihan mahtava pöllötyyny, wow!

    VastaaPoista
  11. Kiitos vielä tätäkin kautta niin mahtavista kalenterilahjoista! En tiedä uskallanko kolmosta enää avatakaan... niin hienoja on olleet. Olen ihan hulluna metsäneläimiin ja vaan ihailen niitä sinun tekemiä pakettikorttejakin! Blogissasi on nyt todella kaunis tausta! Mistä olet sellaisen taikonutkin?

    VastaaPoista
  12. Uusi tausta on niin kaunis ja tunnelmallinen, tykkään kovasti!
    Kyllä teillä on kissanpäivät näiden kalenterien kanssa, lahjoja joka päivä... Kiva kun näytätte meille muillekin, tulee sitä kutkuttavaa joulunodotustunnelmaa!
    Pupumalli on ihan erityisen söpö.

    VastaaPoista
  13. Ihania joulukalenterijuttuja teillä, mukava seurailla mitä olette keksineet! Tuo kissasydän on niin söpö! Kaunis jouluinen blogipohjakin sinulla.

    Teillähän kuulostaa olleen varsin kiva messureissu, junamatkoineen päivineen :D Kivoja ostoksia olet tehnyt.

    Mukava kun on taas suloisia kissakuviakin blogissasi. Kyllä nuo kissat ovat niin tärkeitä ja rakkaita perheenjäseniä. Minä laitoin tänään seimiasetelman esille ja mietin että kauankohan ne osat siinä pysyvät pystyssä. Noin puolen minuutin päästä ryminän säestyksellä Tiikeri oli saalistanut paimenen sauvan eteisen lattialle... Säännöllisin väliajoin joku kissoista käy kaatamassa hahmoja siitä.

    Ihanaa ekan adventin iltaa ja joulunodotusta!!

    Lennu

    VastaaPoista
  14. Hello sweet friend. I enjoyed seeing all your stitching. I hope you are having a nice time preparing for a beautiful CHRISTmas. God bless you and your family.

    VastaaPoista
  15. hei! Aivan ihania lahjoja.
    Ja minulta suuren suuri anteeksipyyntö. Saksikoristevaihtosi tulee sinulle myöhässä. Olin jostain syystä muistanut lähetyspäivän aivan väärin ja ne sakset jotka sinun pakettiisi on tulossa, ovat vasta matkalla minulle. Mutta heti kun ne tulevat laitan paketin tulemaan. Anteeksi hurjan paljon. Laitan vaikka tähän viestiä heti kun pakettisi lähtee matkaan. Anteeksi :(

    VastaaPoista
  16. Kiitos, kiitos, kiitos :) Aivan ihana nallekoriste+sakset ja kissakortti tulivat tänään :) Olen aivan myyty :D Iso kiitos sinulle ja siunattua joulun odotusta sinulle ja omillesi <3

    VastaaPoista
  17. I was already loving the cute heart on the first photo, then the tiny mushroom but then.. I see the Owl!! Wow! Beautiful stitching and the perfect fabric!! Wonderful piece =) really love it!! :D
    hugs&smiles

    VastaaPoista
  18. Beautiful gifts both given & received. I think I am in love with the owl!!!
    The toadstool brooch is a real cutie as is the heart ornament. Gorgeous :)

    VastaaPoista