lauantai 15. joulukuuta 2012

The Primitive Stitching Private swap with Mari :)


                             Luvassa lisää ihanuuksia !! :)

Prmitive-vaihdossamme oli nimensä mukaan teemana nämä hyvin vanhojen  mallien ( 1700-1800 luku) mukaan tai niiden tyylistä mukailevat työt.
Mari pisteli minulle ihan super-suosikkini eli Stacy Nash Primitives
"Fancy Peacock Hanging Pinkeep"-mallin. Se on ihan täydellinen !!!!

Läheltä vaan piti etten laittanut hänelle lahjaksi juuri tätä vihkosta sillä pyöritin kolmea mallia niin moneen kertaan etten enää ollut varma minkä niistä lopulta lähetin..
Upea puna-vihreä marjaköynnös ,Rikkinkukko ja monet pienet kuviot ovat kauniisti ryhmitelty-kaikilla pienimmilläkin näiden sampler mallien kuvioilla on oma symbolinen merkitys jonka tunteminen "avaa " tätä tyyliä katsojalle ihan uudella tavalla.
Voisin vaikka joskus Joulun jälkeen tehdä aiheesta postauksen  ?!


.Marin kanssa sovimme että vaidon pistely ja mukana tuleva malli oli Primitive-teemaa muut jutut sanomattakin kun meistä kahdesta on kyse menevät romanttisen/Chabby Chic tyylin puolelle ...
Threadwork Primitives Kringel's Crow on raikkaan puna-musta sävyinen -malli Passion Fill -lehden Mari oli valinnut minulle koska siinä oli ueita ruusuisia LIERIHATTU-malleja :D Jeee!
Säästän lehden joulu-lukemista aina tarvitaan ! :)
Haluattekohan nähdä mitä upea Tilda-lahjalaatikkoni kätkee !!?
Nostettuani kanneen minulta pääsi vain naisellinen -Oiiih! Ihanaa ! Alimmaisena on todella iso pala amerikkalaista ruusuista-puuvillaa,vaaleanpunainen pisti voisi olla Ninan's threadsin ja vaikkei olisikaan se on erityisen hienon hienoa ja ohutta :)
Flower Fairies Keiju-minirasia on kiva kuin muistona kesän Kukkakeiju-vaihdostamme .Mari oli ommellut söötin Tilda-sydämen ja  vielä askarrellut kahdesta krunukynttilästä koristeen joka pääsee osaksi asetelmaa. (Piti olla jo valmiina tänään muuta en sitten ehtinytkään vielä koota..)Mari oli tehnyt mulle täydellisen Tilda  Prinsessa-enkeli kortin joka saa olla esillä pitkään tai ehkäpä laitan kehyksiin ..Kiitos ,kiitos ihana kultainen Mari ! Olit taas koonnut 100% Maijamaisen  vaihdon ! :)

ja sitten Minulta Marille :


Minun pistelyssäni oli omilla  värivalinnoilla tehdyt kuviot Nikyäs Creations "Primitive Advent calender"-vihkosesta.
Mari tykkää romanttisen tyylin lisäksi myös hillityn valko/harmaa sävyisestä Chabby Chicistä joten useimmat lisukkeeni olivat tätä tyyliä.
Harmaat koritarjotin,päärynäkynttilä Crescent Colours Chenille-nauha, Partyliten metallinen "tuikkujalka ja romanttisen pastelliset BBD Morhers Garden -ruusutarha-malli ja Green Gaten vedenvihreä pikku kannu.. puuttuvat kuvista Niistä ja muusta tulee  paljon kuvia Marin blogiin..Pieni Täti ,Joulukuusi ja Kodin Avain :)
Kangas on Vintage Mocha-pellava ,langat Ninas Threads .

Keiju-vaihtomme  oli minullakin mielessä kun tämän kortin pakettiin askartelin  !

**********************


Please today just look the pictures :)

With Blessings.Lumiruusu

11 kommenttia:

 1. Wau,aivan ihana vaihto molempiin suuntiin :)

  VastaaPoista
 2. I am amazed!
  Everything looks dreamy!
  Well done my friend
  Happy Sunday

  VastaaPoista
 3. Kiitos ihana Maija, nini kaunis vaihtopaketti, tänään laitoin nätisti paikolleen kaikki tavarat kuvaamisen jälkeen ja kaikki sopivat ihan täydellisesti meille.
  Ehdottomasti haluan kuulla enemmän samplereiden symboliikasta, minä en ole perhetynyt sellaiseen ollenkaan. Kovasti vaan viehättää nämä vanhat mallit.

  Miten menikään mainiosti noiden mallien osalta, että just ne muut mallit sain ja sitten sinä sait minulta pisteltynä sen kolmannen :)

  VastaaPoista
 4. Ihanat vaihdot teillä ja myös nuo joulukalenterivaihdot on olleet tosi kivoja.

  VastaaPoista
 5. Onpa todellakin ihania vaihtoja. Hauska isea nuo vanhat mallit.

  VastaaPoista
 6. Superihana tuo teidän vaihto! Tykkään kovasti tuollaisesta vanhanaikaisesta tyylistä ja olen suorastaan vähän kateellinen teidän hienoista pistelyistä... :)
  Ja yllättäen saitte hempeääkin mahdutettua mukaan.
  Kuule, mistä olet ostanut tuota chenillenauhaa? Olen joskus sitä etsinyt, usein BBD -malleissa on kauniita viimeistelyjä niiden avulla, ja minäkin tahtoisin... :)

  VastaaPoista
 7. Voi kauneuden määrää!

  VastaaPoista