perjantai 30. marraskuuta 2012

My beautiful Vintage Angel Match-box Christmas Calendar from Kirsi !
Hei, kaikki blogi-ystäväni ,kuinkas olette  pyry-säällä  pärjänneet ! ?

Meillä on täällä lakeuksilla on tuulella tilaa temmeltää ja hui-miten ulkona onkaan kylmä!?
Sen verran uskalsin lämpimästä tuvastani pihalle että hain postista Kirsin lähettämän v. 2012 Joulukalenterini !
Ja voi ihanuus !! -
sain kauniin Vintage-Enkelillä koristellun tulitikkuaski-kalenterin jossa pieni kylä uinailee suurten pumpulin pehmeiden hankien keskellä enkelin käden alla !! Tää on niin ihana että  tuli kyyneleet silmiin..voi sitä Kirsiä kun se tietää justiin mistä kukin  tykkään !
Ja katsotaanpas mitä  kalenterin päädyistä löytyy ?!

Vanhassa joulukortissa on kolme pikku-enkeliä ,keskimmäisen vihreä mekko sopii ihanasti Emmulin valikoimista löytyvään sametti-pitsi nauhaan . Ja toisella puolella on tietenkin  ...


..laulava pikku-enkeli vaaleanpunaisessa mekossaan  :)

Tulitikkulaatikko-kalenterin ideana on että laatikon "nupin"  väristä riippuen yllätys joko niin pieni että mahtuu laatikkoon tai sitten on numeroidun "Joululahjan" vuoro.
On se vaan ihanaa kun aikuisenakin  saa kuin muuttua Lapsuuden Joulujen pikku-tytöksi ja odottaa aina seuraavan päivän luukun aukaisua.
Meillä oli pienenä aina Partiokalenteri jossa on vieläkin 6.Joulukuuta Suomen lippu,13.12 Lucia-neito ja Adventti-sunnuntaisin kynttilöitä 1-4 :) :)Kun olin pieni keräilin kiiltokuvia ja enkelit ja joulu-aiheiset oli mun suosikkeja..Kiitos Kirsi tuhannesti tästä kauniista kalenteristani !! :)Paketissa oli vielä kiva yllätys-samoin joulukortista leikatulla kauniilla kuvalla ,
silkkinauhalla ja pinkillä ruusulla (!) koristeltu tulitikkulatikko.
Sepä onkin tarpeen kun tänään juuri laitoin ensimmäiset tosi jouluiset Partylite -koristeeni esille.
Barokki-Enkeli sarjasta esillä on neljä valkoista  kultasiipistä keramiikka-enkeliä sekä tietenkin ne rakkaimmat -Sari.H.N mulle maalaamat pienet laulavat posliinienkeli-tyttöset !

Huomenna on hauskaa tiedossa ,sillä me Kolmen Emännän Ristipistokerho tapaamme Pirkon luona
(Näemme hänen ja Sari.Hn valtavienn  HAED -töiden  edistymisen )
Mukana ovat tapaamisessa  tällä kerta myös ainakin Virpi (Susi-täti),Ulla ja Tinna.ja tietenkin meidän suloisia  teini-neitejä :D :D

Kiitos jälleen ihanista kommenteistanne  ,ne merkitsee kaikki mulle tosi paljon !!Namine -kissa ihan kiltisti vaan  hiukan käväisi kalenteri-laatikossa..salamavalo häiksee ikävästi..siitä hiukan yrmeä ilme kisulla.Ja taas nuo viikset-kyllä ne onkin pitkät ! ;D

************************

Greetings from snow-blizzard!

We have terrible weather now- it has been so very windy and freezing cold ,and the weather-service said that tempertres will just go for colder ...
We are all safe and we have warm fire at our two fire-places..
Only reason to go out side  for me   was to drive to the post-office .
I received my lovely Christmas calendar from Kirsi (The lady who owns the on-line Needlecraft  shop)
The Vintage Angel.theme is 100 % perfect for me and the little villagei in  the white snow ,
 under the Blessing Hand of the Angel looks just like  our little friendly village :)
Thank You Kirsi !

Tomorrow I will have fun !!!
We have our Three Ladyes  Stitching Club meeting at the neighbour village where my friend Pirkko livs.. we will have vistors from our area three more Ladyes will visit our meeting!! It makes me so happy 1
Be safe and walk with  the Angels where ever You my sweet reader are !!

With Blessings,
Lumiruusu

12 kommenttia:

 1. i love it..they all so beautiful..
  love cucki x

  VastaaPoista
 2. Blizzard, snow, cold weather - WOW, It is dreamy for me!
  I loved every single details of your Christmas stuff!
  They look indeed great :))
  I wish to have snow in soon too!
  Happy weekend

  VastaaPoista
 3. Kaunis "kalenteriboksi". Ihana päästä seuraamaan sinun, Kirsin ja monen muunkin kalenterisalaisuuksia! Muista päivittää usein:)

  VastaaPoista
 4. Niin kaunis joulukalenteri sinulla,niin herkkä ja sinun näköinen. Minä avasin jo ekat pakettini, olipa ihana aamu :).
  Lumi oli tullut tänne yön aikana ja kova viima on edelleen. Mutta kaunista ja jouluista on kun saa näin neljän seinän sisältä katsella.

  Ihanaa rp- tapaamista teille!

  VastaaPoista
 5. Onpas kalenterissa ovela värikoodi :D. Kaunis kalenteri tosiaan, minäkin oikein odotan, että näen, mitä teidän kalenterista paljastuu :D.

  VastaaPoista
 6. Awww sweet, this is an early Christmas!!

  VastaaPoista
 7. Oi miten ihana kalenteri! On kyllä niin sinun näköisesi että!!

  VastaaPoista
 8. Suloisia, kauniita enkeleitä! Lumipyryssä on selvitty ja siitä on ihan nautittukin :). On mukava ulkoilla koirien kanssa, kun lunta sataa ja maa on valkoinen.

  VastaaPoista
 9. Olen iloinen, että kalenteri onnistui olemaan "sinun näköinen". Tykkäsin kovasti tehdä näitä tulitikkuaskikalentereita. Mutta värikoodi meni niin, että kun tulitikkuaskista löytyy punainen helmi, se tarkoittaa, että sille päivälle on iso paketti. Nuo tulitikkulaatikon vetimet on eri värisiä siitä syystä, että vaaleanpunaisia ei ollut tarpeeksi, niin jatkoin vaaleansinisillä. Hih. Vahingossa onkin kivemman näköinen, kuin jos olisi kaikki saman värisiä.
  Me ollaan täällä mökillä ja vasta illalla kotiudutaan, joten bloggaan omistani sitten huomenna. Mutta sen sanon, että ihan pyörryttää kahden luukun jälkeen! Kiitos niin ihanista kalenterilahjoista!!

  VastaaPoista
 10. Ai niin, piti vielä lisätä, että Namine varmaan luuli, että Kirsi taas lähettää hänellekin jotain! Ettei vain nyt pettynyt kisu-parka, kun paketit olikin vain sinulle :)

  VastaaPoista
 11. Kiitos ihanasta blogista, on aina niin kauniita kuvia!
  Harmittaa kun me vaasalaiset missattiin tämä tapaaminen, mutta ehkä vielä onnistaa.
  Siunattua adventtiaikaa sinulle!

  VastaaPoista
 12. Voi niitä teidän kissoja! Ovat niin suloisia kerta kaikkiaan!

  VastaaPoista