maanantai 2. toukokuuta 2011

Some free-kits I have stitched : Lickle Ted,OAY,Margaret Sherry, etc.



Mukavaa maanantaita!


Outin (Pappi Puikoissa-blogi) kanssa tuli juttua englantilaisten rp-lehtien mukana tulevista ilmais-kiteistä.

Ainakin Cross Stitcher,World of Cross Stitching ja Cross Stitch Crazy antavat joka numerossa jonkin pienen kylkiäis-lahjan.


Tiedän olevani vähän lapsellinen kun aina ihan oikeasti ilahdun kivoista pikku kiteistä :) :)


Osaksi varmaan syynä on ihana Ruusunpuna joka tykkää edelleen kaikesta söpöstä ja siksi näitä onkin tullut pisteltyä tytön huoneeseen koristeeksi.

Useimmat olenkin viimeistellyt niin että ne sopivat pikku lahjoiksi.


Tyttö myöskin pistelee pikku-kittejä itsekin,nyt hänellä on tekeillä DMC Woodland Friends Kettu ja Unikko.


Kuvan pistelyistä suosikkini on oikean yläkulman pikkuinen Lickle Ted-joulukoriste,

siinä nallella on ihanan "muttuinen" ilme ja muistan kokeilleeni siihen ekan kerran satiininauhan rypytystä.


Kiitos tuhannesti uskomattoman runsaista kommenteistanne!

Olen aivan otettu siitä että niin monet käyvät lukemassa näitä pieniä kirjoituksiani.

Asun täällä ihan sivukylällä,enkä edes ole kovin kauaa tehnyt ristipistoja ja ihan vaan näistä omista tärkeistä jutuistani kirjoittelen.


Tykkään tästä blogin pidosta tosi paljon ,joten on kivaa kun tätä luetaankin :)

Jatkan siis samaan tyylin eli pistelyitä,kissoja ja kukkakimppuja näkyy vastaisuudessakin !!


***************************************************************



I have get many nice comments about my Cross Stitch Card Shop-free kit finished as

a pin-cushion.


I collected to the table some ornaments I have finished from various free-kits.

My favourite one is tiny Lickle Ted-Christmas ornament on the top right corner.

The teddy have so lovely little face !


With Blessings,

Lumiruusu


19 kommenttia:

  1. Tosi söötti tuo lintukoriste hämähäkkiruusuineen. :-) Mulla on kasapäin noita lehtiä, joita ostin pistelytaipaleen alkuvaiheessa. WOCS tuli pari vuotta kotiin tilattunakin. En kyllä muista olisinko yhtäkään ilmaiskittiä pistellyt vaikka ne kivoja monesti olivatkin.

    Blogi tosiaan on hyvä väline kommunikointiin toisten saman henkisten kanssa riippumatta asuinpaikasta. Ja minä tykkään tästä tietystä anonymiteetistä.

    VastaaPoista
  2. Nättejä pistelyitä! Nuo kylkiäisenä tulevat pikkupistelyt ovat yleensä tosi kivoja lahjoiksi, kun ne valmistaa aika nopeasti ja on kaikki tykötarpeetkin yleensä valmiina paketissa.

    VastaaPoista
  3. Love your finishes - well done...

    I love the free kits - they are really great to stitch as they are so quick and you can do also sorts of nice things with them.

    http://firefliescatsinthegarden.blogspot.com/

    VastaaPoista
  4. nättiähän ne kaikki ovat. Siili taitaa olla suosikkini. Sinä olet kyllä viimeistelyssä tosi innokas ja jaksat kokeilla kaikkea uutta. Lopputuloshan on sitten aivan ihana. Ihan tavallinenkin malli muuttuu aivan erilaiseksi kovatöisen viimeistelyn jälkeen.Mulle viimeistely on vielä hidasta ja ei niin hauskaa.Jatka samaan malliin niin saan ihailla uusia kauniita viimeistelyjäsi =)

    VastaaPoista
  5. Oh you've been busy :D
    I have almost all those kits too but I haven't stitched any! LOL Not that I don't want to, just time isn't enough for everything on my list :p But I'll get there, I'll stitch them one day ;)
    All adorable but my favorite one.. easy to guess! hahahah Margaret Sherry fan :p I love the hedgehog, 'Let's bee friends' =)

    Thank you for your comment on my blog :)
    Now that my LK SAL for this month is done, I can start my Gorjuss girl :D I'm starting tonight!
    Have a great week sweetie!! :D

    VastaaPoista
  6. Eikä mitä lapsellinen; minäkin tykkään pikkukiteistä, vaikka ne tuppaavatkin jäämään jonotuslistalle, aina ja aina vaan...

    Tuo geishatyttökin minulta on edelleen tekemättä, kun sitten sainkin sen pistellyn version viime vuonna, muistaakseni synttärikortissa. Kitti kyllä edelleen odottelee, ja sen värejä voisi varmaan vaihtaa, jotta tekemiseen tulisi lisää mielenkiintoa (sitä yllätysmomenttia vähän).

    VastaaPoista
  7. Nuo on kyllä kaikki niin söpöjä! Minusta tuntuu, että en ole ikinä tehnyt yhtäkään noista kylkiäisistä. Voikohan se olla totta... ainakaan en muista yhtään. Nyt kyllä katselin yhtä sormuskukka-aiheista. Siinä oli mukana "kehyskin" eli pahvinen kehys, jossa samaa kukkakuviota kuin se malli. Ehkäpä alan tehdäkin sitä näiden sinun töidesi innoittamana :) ps. joko tuli kirje perille?

    VastaaPoista
  8. Kylkiäiset ovat kyllä lehtien kivoja lisiä. Nuo kaikki ovat huippusöpöjä! siis nuo pistelemäsi kitit :-).

    VastaaPoista
  9. Tovi vierähti lukiessa kun oli minulta jäänyt taas monta ihanaa postaustasi väliin. Kiitos kun vierailit blogissani kommentin kera! Itsellä ei tahdo enää paljon riittävän aikaa tähän bloggailuun, oon vissiin tullut vanhaksi ja hitaaksi ;)

    Olet sinä kyllä ahkera pistelemään ja taitava! Niin kaunis oli tuo edellisen postauksen pistelykin viimeistelyineen!

    Minäkin ostan välillä noita lehtiä niiden ilmaiskittien takia, tuo lintujuttu on minullakin mutta vielä tekemättä kun haluan siihen eri värit. Sinä olitkin vaihtanut kauniit värit siihen.

    Teidän kissat on kyllä ihania ja vekkuleita! Meilläkin kisut menevät emännän käsitöiden pääälle istumaan ja makoilemaan :)

    Mukavaa viikon jatkoa!

    VastaaPoista
  10. Minäkin tykkään noista lehdistä juuri sen takia, että nuo kylkiäisjutut on niin kivoja. Joskus tulee ostettua lehti ihan vaan sen perusteella, että siinä on mukana joku oikein kiva kylkiäinen. Usein sisällöstäkin löytyy kyllä jotain pisteltävää! Ihania nuo työsi, taas tuli mieleen, että mullakin olis toi lintupistely sudämen sisällä ja siinä on kai se peilikin mukana...Hmmm....

    VastaaPoista
  11. Wow You really stitched them all... wow a great job you did.
    Love all those cute little designs...
    Beautifull job!!

    VastaaPoista
  12. Minä ostan useinkin lehden ihan vain sen pikkukitin vuoksi, kun nen ovat niin somia... enkä sitten muka "ehdi" tekemään niitä. Useampi niitä on odottamassa, tosin jonkun olen sentään valmiiksikin saanut. Juuri pääsiäislomani aikana sain yhden pikkupistelyn valmiiksi (pitäisi vielä viimeistellä se äitienpäiväkortiksi), ja aloitin toista...

    Nuo kuvassasi olevat ovat kaikki ihania, mutta ensin huomio kiinnittyi nimenomaan tuohon joulukoristeeseen ja kokeshiinkin.

    VastaaPoista
  13. Voi noita teidän kissoja! On ne kekseliäitä.

    VastaaPoista
  14. Ihania koristeita olet tehnyt :) Ihanan innostavia myös :) Ehdoton lempparini on tuo MS:n kissa :) (vaikken kissaihminen olekkaan...)

    Ihania kevään päiviä sinulle ja omillesi :)

    VastaaPoista
  15. WOW! You have been busy! They are all so cute. :O)

    VastaaPoista
  16. Minä aikoinaan aloittelin pistelyt ilmaiskiteistä, eikä niissä vieläkään mitään vikaa mielestäni ole. Kauniita pistelyjä olet taas tehnyt. Ja millä vauhdilla!! :) Eniten pidin tuosta Margaret Sherryn siilistä (siis siilihän se on, ei kissa?) ja kokeshista!
    Jatka vain blogin pitoa. Itse asustan isohkossa kaupungissa, eikä minulla silti ole "live" pistely tai muitakaan saman henkisiä ystäviä.

    VastaaPoista
  17. Vastailin taas sinulle blogissani :-). Tällaisen löysin http://kenneljuniorit.com/uploads/images/kj20vj.jpg

    ...ja ainakin logo on pysynyt samana
    http://kenneljuniorit.com/uploads/images/theme/v1/logo.jpg

    Mukavaa viikonloppua!

    VastaaPoista