torstai 12. toukokuuta 2011

A Mon Ami Pierre -In her World and "Rosengarten" our Bling-Bling swaps to Outi and Kirsi

Bling-Bling-vaihdosta riittää kirjoitettavaa moneksi illaksi :)

Tänään Outikin ( Pappi Puikoissa-blogi) oli saanut pakettinsa eli minun pistelemän kevyen lasturasian. Kun parikseni tuli Outi alkoi mielessä pyöriä muutamakin idea,luen innokkaasti blogiaan ja tiedän hänen pitävän mm. Itämaisista aiheista,käsityö-teemasta,Quaker-malleista,mustalla pistellyistä esim.silhueteista jne..

Violariumiinhan tuli tässä jokin aika sitten myyntiin ihania A Mon Ami Pierre-malleja,olen niihin itse ihastunut ja aloin miettiä sopisiko joku niistä Outin vaihtoon.Tässä mallissa ihastutti tytön asento ja somat pikku ompelutarvikkeet.

Ensin ajattelin tehdä kokonaan mustavalkoisen mutta valkoista vasten hopea ei olisi kunnolla erottunut joten valitsin kankaaksi Violariumin pehmeän vaaleanpunaisen pellavan.
Ensi kertaa viimeistelin pistelyn rasiaksi ja nyt jos aloittaisin, ottaisin ehdottomasti suorakulmaisen laatikon ja käyttäisin Kirsin erinomaista päällystys ohjetta

(Cross Stitch and be Happy-blogi).

Nyt päättelin vain että ainoa varma viimeistely tekniikkani on pinkeep joten teen "puolikkaan",liimaan sen laatikon kanteen ja laitan reunoihin nauhaa....

Reunaan kiinnitin kaksinkerroin ommellun valk/hopea organza-nauhan,pitsiä ja mustaa paljettinauhaa.Saumakohtaan vielä rusetti niin ensimmäinen rasiani oli valmis :)

Tämä vaihto oli ihan huippu-kiva,niin upeita ja erilaisia töitä on blogeissa :)
Ruusunpuna pisteli vaihdon emolle eli Kirsille pyöreän korurasian.

Malli on saksalaisesta Handarbeite Pusteblumesta hankitusta kirjasta "Rosengarten".

Värit Tyttö valitsi ihan itse ,kukat on pistelty DMC.n langoilla ,

lehtien lanka on Atalien Angelique.

Kangas on DMC.n kimaltava 14ct aida.

Pehmeän roosan/persikan sävyiset helmet ovat Mill Hillin.

Koko työn suunnittelu,pistelyja helmien kiinnitys on Ruusunpunan käsialaa en auttanut kuin ihan vähän reunan satiininauhan sauman kiinnityksessä...


Meillä oli niin mukavaa kun saimme yhdessä suunnitella rasioita,levittää pöydälle pitsiä,nauhoja,helmiä ja muuta ihanaa tarviketta.

Iltaisin sitten pisteltiin yhdessä :)


Melissa ja Namine viettävät synttäreitään joskus huhtikuun lopulla joten ostimme Tytöille lahjaksi kiipeily/raapimapuun.

Kisut rakastuivat siihen heti ja nyt sitten leikkivät innokkaasti sen roikkuvilla"hiiri-kaloilla".********************************


I stitched to Outi a part the French A Mon Ami Pierre pattern.

It is called "In her World" and I just love all tiny scissors,needles etc on it.


My DD participated also this Bling-Bling swap and we both finished our stitchings as the covered boxes.

Roses on the box my DD made are from Rosengarten-pattern book.


I am so proud of her work and we had so fun stitching together :)It has been very sunny here and I have small roses on the kitchen.

Arent these little beautyes white as the angels?


With the Blessings,

Lumiruusu


6 kommenttia:

 1. Kyllä olette melkoisen taitava tehotyttöpari siellä :)
  Ihailin justiin sitä, miten paljon olit panostanut rasian tekemiseen, ne kaikki nauhat ja rusetti ja muuta!
  Eikä ole näemmä omena kauas puusta pudonnut...

  VastaaPoista
 2. Sinullakin on valkoinen ruusu! Sellaisen minäkin juuri ostin itselleni :) Mikä taito teillä onkaan hyppysissänne, niin kauniit rasiat olette pistelleet!
  Kissat näyttävät nauttivan täysin rinnoin uudesta puustaan! Me kävimme Neiti Koiran kanssa eilen illalla koiratarhassa tapaamassa taas kavereita. Olihan se näky kun samassa tarhassa oli mm. Pyreneidenkoira, landseer ja meidän Neiti!

  VastaaPoista
 3. Ihanat rasiat molemmilla :)

  Kisuilla riittää nyt puuhaa uuden puunsa kanssa!

  VastaaPoista
 4. Pitää vielä sinullakin ihastella noita rasioita!
  Pistelemäsi malli on kyllä kiva!

  VastaaPoista
 5. Ihanat rasiat teitte!Tuo oli kaikenkaikkiaan todella onnistunut vauihtokierros, kaikki saivat niin bling blingiä että. Minulla ei ole valmistunut piston pistoa moneen viikkoon. Puutarhan tuunaus vie kaiken ajan. Kunhan tän kesän projekti valmistuu niin sitten istun pihalla ja nautin käsitösitä ja katselen kuinka kaikki vaan kasvaa...!

  VastaaPoista
 6. Kehunpa tänne uudestaankin nuo teidän rasiat, kun inha Blogger-häiriö vei muassaan aikaisemman kommenttini :(.
  Olette tosi taitavia, molemmat, ja on niin tosi kiva, kun sinulla on tuo pistelykaveri siellä kotona. Yhteiset harrastukset ovat ihania!

  VastaaPoista