tiistai 24. toukokuuta 2011

"All Our Yesterdays" by Faye Whitacker -Ornaments to My mother

Terveisiä Helsingistä!


Käväistiin Tytön kanssa pääkaupungissa ja viimistelin nämä jo aiemmin pistelemäni
OAY-mallit Mummille tuliaisiksi.Molemmat pikku-työt on ilmaismalleja,poika on tullut muistaakseni huutiksesta (netistä kumminkin)

ostetun aika vanhan engl.lehden mukana ja tyttö on viime keväisestä Cross Stitch Card Shopista.


Koristeiden materiaalit löytyi omasta laatikosta,taustana on Tiimarin paksua huopa-levyä,Handarbeite Pusteblumesta tilattua ruutu/sydänkangasta,pojalle koristeeksi meritähti ja tytölle punainen rusetti.

Mummi tykkäsi kovasti lahjastaan :)Varinaiset ostoksemme oli juhlamekot meille molemmille Ruusunpunan rippi-juhliin ja löysimmekin oikein hienot !!Löysin toivomani ruusukuvioisen soffatyynyn Indiskasta

(näin kuvan sisustuslehdessä ja ihastuin tyynyyn) ja uusimmat Cross Stitch Crazy ja C.S Card Shop piti tietty hankki, kumpaakaan ei meidän kaupoista saa.


Sinellistä löysimme tarvikkeet konfirmaatio-kutsukortteihin.

Ruusunpuna valitsi ihan ite:vaal.punaiset kortit (yllätys!!) hopeanvärisiä ääriviivatarroja ja pieniä "helmen puolikkaita" koristeluun.


Minun ostokseni oli ihan pienet eli vaal.pun (taas yllätys!!) pykänauha ja somaa pikkukukkaista puuvillakangasta.


Eikös tämä kukka-printti olekin ihan super-sööttiä?
Kiitos taas ihanista kommenteistanne!


*****************************************************************************'


Hello all friends!


I visited my Mother last weekend and wanted to give her something stitched.

There were two tiny OAY-stitchings waiting for finishing and I made two ornaments.

My mother liked them very much ,the boy and a girl look like my DD and DS.


We bought some papercraft stash ,one finishing fabric and the beautifull dresses for me and DD for her Confirmation Day.


The pink peonies are from the flower-shop,I still have to wait for more than a one month to see them on my garden.


Thank You for the Comments!


With Blessings

Lumiruusu


8 kommenttia:

 1. Somat pistelyt olet äidillesi vienyt tuliaisiksi.
  Minäkin vietin Sinellissä viime Hesan reissulla varmaan ainakin tunnin ihastellen kaikkia viimeistelytarvikkeita, runsaudenpula siellä tarvikkeista, menee maalaistytön pää ihan pyörälle;)

  VastaaPoista
 2. Kauniita juttuja löysitte Hgin reisulla. Ihania myös noi Aoy:n koristeet. Minulla odottaa ko sarjaa useampikin malli tekemistä... :-)

  VastaaPoista
 3. Voi, ihanat lahjapistelyt mummille!
  Ja kivoja ostoksia; tosiaan ylen herttainen ruusukangas, tulee vanhanajan kesämekot mieleen. Äidin täti oli ompelija, ja hän aina ompeli äidille ja tämän kolmelle sisarelle uudet mekot kevätjuhliin. (Perheessä oli neljä poikaakin, mutta eipä ole äiti koskaan kertonut, ommeltiinko heillekin :).) Usein mekot olivat juuri tuontyylistä kangasta. Muistan, että pienenä tyttönä leikin mekolla, joka oli mustapohjaista, mutta just tuommoista pikkuruusuista kangasta. Kauluksissa oli valkoiset pitsireunukset :).

  VastaaPoista
 4. Kivat pikkupistelyt ja hienoja ostoksia löysitte. Voi että, minäkin tarvitsisin juhlamekon, mutta en millään viitsisi lähteä ostoksille (olen tosi huono ostoksillakävijä).

  VastaaPoista
 5. What lovely finishes! Faye Whittaker's little un's are so sweet, I love stitching them :-)

  What stunning peonies!

  http://firefliescatsinthegarden.blogspot.com/

  VastaaPoista
 6. Aivan ihanat pistelyt! Kiva kesätunnelma niissä. Ja ihanat ostokset. Voi kun seuraavalla kerralla kun piipahdat täällä päin ehtisit myös pienelle pistely-kffitaapaamiselle kanssani, olisi kiva tavata joskus!

  VastaaPoista
 7. Voi kuinka ihania pistelyjä olet taas pistellyt! Kiinnostaako tuo sarja sinua enemmänkin? ...kyselee vain ihan pelkästä uteliaisuudesta... Tämä yrittää pistellä Margaret Shellyn toukokuun SAL, ja kai se johtuu siitä kissasta että pieneen työhön on uponnut jo luvattoman paljon aikaa!

  VastaaPoista
 8. Ahaa, nyt ne olivat sen Valerie Pfeifferin julkaisseet, kiitos tiedosta! Isäntä on jo viikonpäivät poikkeillut silloin tällöin katsomassa, josko lehteä näkyisi. (Minähän sain sieltä julkaisupalkkioksi nätin geisha-kitin, ja sen jälkeen tiesin jo vartoilla, että on tärpännyt :).)
  Oletkos sinä lähettänyt töistäsi kuvia johonkin lehteen? Tai vielä paremmin ehkä tärppäisi tyttären töillä, kun on noin nuori tekijäkin. Kannattaa kokeilla, sieltä saa yleensä jotain kivoja julkaisupalkkioita ;).

  VastaaPoista