lauantai 30. huhtikuuta 2011

A Scissor Fob finished ,The Naughty Cats II and roses for the Princess Weddings
Aurinkoista Vappua!Cross Stitcherin ilmaiskitistä tuunattu kukka-kannu sai helmillä viimeistellyn reunan,kokeilin tekniikkaa ensimmäisen kerran :)

Taustan ruusukangas on viime syksyn Käsityömessuilta.

On jotenkin kiinnostavaa aina yrittää muunnella näitä ilmaispakkauksia jotenkin oman-tyylisikseni ja keksiä niille muitakin käyttöjä kuin kortiksi.

Toisaalta pistelemällä ilmaiskitit ihan sellaisenaan ja askartelemalla kortiksi saa aina niin tarpeellisia

ite tehtyjä synttäri-tms. kortteja.Ehkäpä muistatte vielä viime kesältä kuvat joissa Melissa ja Namine olivat " Kamalan Tuhmia Pieniä Kissoja" ja vetivät talouspaperi-rullat aivan pirin pärin pitkin kylpy-huoneen lattiaa !?


Yleensähän Tytöt ovat oikeita pikku kullanmuruja mutta Melillä on ihan ite keksitty tapa saada välipalaa,Hän ujuttaa pikku tassun keittön alakaapin ovenväliin,saa siten oven juuri sen verran raolleen että pystyy työntämään etujalan "kyynärpäätä" myöten sisään ja kas,ovi aukeaa !

-hyppy ylähyllylle ja kops,kolin kolin, Äidin ovelasti peltirasiaan piilottamat herkku-naput putoaa lattialle ja parhaassa tapauksssa kansikin irtoaa siinä samalla.Kätevä Kissa :)


Tässä vaiheessa Melissa näyttää Äidille tämän olen niin

"suloinen ja viaton"-
katseen ja saa tietenkin palkinnoksi aloittellisuudestaan hiukan välipalaa :)

Äiti kyllä tietää mistä Kisu-vauva ilahtuu!


Samalla tekniikalla Neiti oli avannut myös keittiön allaskaapin oven ja poiminut roskiksesta itseään kiinnostavia juttuja, kuvassa taustalla mm. kurkunkanta ja tyhjä DMC kultaneulapaketti.


Tälläisen vapaa-ajan viriketoiminnan jälkeen on Pikku-Vauvan aika ottaa päiväunet lempipaikalla eli keskellä olohuoneen pöytää,jos pöydälle on ihanasti Äidille tuoksuvia ristipisto-lehtiä ja lankoja , niin aina vaan parempi.

Jännä juttu on ellei oteta huomioon ihan pikku-pentuaikoja Melli ja Nami ei enää

ota omaan käyttöönsä lankoja,saksikoristeita yms.


Olisikohan niin että kun lankoja on niin usein ja paljon esillä nepäs ei enää kiinnostakaan Tyttöjä ?!


Kiitos jälleen ihanista kommenteista !


**************************

Hello my stitching-friends! :)


I finished the scissor-fob and of course used the rose fabric for backing it.


On the last summer I made a post titled The Naughty Catts there were pictures of Kittyes playing with the kitchen tissues .

The Girls made a really bad mess.


Today there are pictures of my darling (naughty) Melissa who has a bad habit to trye steal some cat-food or just check the garbage-bin if there is something interesting on it.

Just look at her "I am so innocent ! " and " difinetely not-quilty ! "- face.


Even Melissa sometimes takes some cat-food without a permission She doest not any more play with the flosses or scissor-fobs even they often lye around the house.

Melissa sleeps on the livingroom-table on the French stitching-magazine and has my Atalie-floss on her paws :)


I bought lovely pink roses for the table because of the Royal Weddings on UK.


Than You for the comments :)


With Blessings,

Lumiruusu
15 kommenttia:

 1. Ihana saksikoriste! Sinä se jaksat olla kekseliäs.
  Meidän Neiti Koira oli aluksi muuten samalla ruokavaliolla, eli Royal Caninilla, mutta Neiti kutisi kovin ja naama oli aina punainen. Nyt syödään Brit Carea, ja nameina on (ei saa kertoa kenellekään) Brit Caren kuivattuja kissan tonnikalanameja... ;)
  Iloista vappua!

  VastaaPoista
 2. Jahas, sitä on kissat taas keksiny pientä huvitusta kun on äiskän katse välttäny. Kuulostaa niiiiin tutulta, paitsi, että meillä oli koiria... Mutta ihan samanlaisia koiruuksia ne keksi kun teidän kisutkin. Salsikoriste on hieno, ja tosiaan, kiva muisto siitä, että valmistui samaan aikaan kun englantilaiset viettä Williamin häitä... Hyvin on reinan koristelu onnistunut!

  VastaaPoista
 3. What a beautifull scissor-fob you made, love the beads!!!
  Cute pics :)

  VastaaPoista
 4. Ihania sun kukkakuvat aina, kiva katsella päivän kimppua :). Kaunis pieni saksikoriste.

  Mulle tuli heti monta kellovaihtoehtoa sulle mieleen, olen täällä nähnyt monta sopivaa. Mullakin on itseasiassa keittiön kello hakusessa kun vanha lakkasi toimimasta. Mutta etsin vähän kuvia sulle ja linkitän sitten.

  Kiva kun päädyit Erin tapettiin, se on niin söpö :)

  VastaaPoista
 5. Juu, kissat ovat välillä turhankin oma-aloitteisia. Meillä onneksi kaapit pysyy kiinni, mutta Osku ei kestä suljettuja ovia ja ne on pakko saada auki, jos joku on toisella puolella. Vanhassa talossa on silleen kivan väljät ovet, niin ettei täällä pääse edes vessaan ilman apulaisia :)

  Kaunis pistely jälleen kerran.

  VastaaPoista
 6. Niin kaunis saksikoriste että!!!
  Ihania katteja sinulla.

  VastaaPoista
 7. Tosi suloiseksi viritit tuon saksikoristeen. Helmireunus on oikein nätti siinä.

  Ihania kisuja! Hauska tuo kuva, jossa neiti nukkuu ristipistelyiden keskellä.

  VastaaPoista
 8. Ihania koristeita olet tehnyt. Tuo ruusuhan on kuin nimesi-yhtä ihana. Onpas neuvokas kisuli. Kissat ovat kyllä viisaita ja ihana tuo olen ´suloinen ja viaton´ ilme. Ei tuota kyllä millään voi vastustaa.

  VastaaPoista
 9. Ihana tuo saksikoristeesi. Joskus sitä toivoisi, että lapset olisivat myös noin oma-aloitteisia ja sitten kun he ovat siitä seuraa sellainen sotku, että on ihan iloinen jos saa itse passata pienemmillä sotkuilla...

  VastaaPoista
 10. saksikoristeesta tuli ihan Maijan näköinen, tosi söpö.
  voi teidän kissoja ja niitä on VAIN kaksi. Jos meidän neljä on vähääkään yhtä kekseliäitä kuin teidän heiluhännät niin pulassa olen =)

  VastaaPoista
 11. I bet those roses smell lovely! Whenever we get fresh roses in our shop (I work in a flower shop) I have to smell the light pink ones. They are divine!!

  Your Melissa looks like a bundle of fun! Mine thought she was a magician yesterday morning (it was before 6am) and tried to pull the tablecloth out from under everything. LOL!!! She failed...miserably!

  Thanks for your latest comment on my blog. I am doing well under the circumstances. Taking dad to his first round of Chemotherapy tomorrow. Praying for the best!

  Julie

  VastaaPoista
 12. Your scissor fob is really gorgeous. The rose fabric is lovely and really looks good as the backing.

  Those roses look beautiful - bet they smell divine... Love your sweet kitties - they look so sweet and innocent!

  http://firefliescatsinthegarden.blogspot.com/

  VastaaPoista
 13. Helmireunukset ovat mielestäni kivoja. Minä tosin oikaisen, eli käytän usein helminauhaa, joka on nopsa ommella kiinni (nimim. Laiska).

  Minulta tuppaavat nuo ilmaiskitit jäädä tekemättä, vaikka aikomuksissa on ollut, useampaan kertaan...

  Voi noita kisuja :)

  VastaaPoista
 14. Tuo kukkakannutyö on tosi nätti. Kissat on niiiiin ihania! Minullakin oli nuorena aikuisena kaksi kissaa, kun olin muuttanut poikakaverin kanssa yhteen ja ne kissat keksi aina ihan samanlaisia juttuja. Kissat on älykkäitä. Minä en uskalla tänään pistellä tai tehdä mitään muutakaan juuri... huh huh, mikä päivä. Käy lukemassa mun blogikirjoitus - olen tänään tuhonnut taulun, kameran muistikortin, kännykän, parkettilattian...

  VastaaPoista
 15. The scissor fob is so pretty and the rose backing fabric is perfect! So nice.

  Your kitties are too cute! :O)

  Wasn't the Royal Wedding beautiful? Great idea to get roses to celebrate the day!

  VastaaPoista