torstai 10. lokakuuta 2013

My DD's Passione Ricamo -Lady of The Roses





                                  Eikös hän olekin hurmaava?!



Kristiina tyttöni 17v. pistelee nyt Tinkerbell-työn rinnalla aivan ihanaa  Casa Ceninasta valitsemaansa Passione Ricamon Lady of Roses-työtä.Meillä oli oli tosi mukavaa kun yhdessä selattiin ensin kaikki Mirabilian ja Passione Ricamon mallit, joista sitten löytyi tämä kaunotar, jonka puvussa ja ruusuissa on mahdoton määrä eri vaaleanpunaisen ja aniliinin -sävyjä.




Eilisen aikana Kirisse pisteli tämän hameosan...kangas on 28ct vitivalkoista evenweavea ja langat DMC.n Kovasti muistuttaa tämä neito ruusuja hiuksissaan työn pistelijää ;)


Pienissä ruusuissa on jokaisessa ainakin neljää  eri vaaleanpunaista . Arvaattehan että malli on minustakin aivan ihana ;)




Samplerini  Pieni Koira saanut kavereita-Oranssin linnun ja Ahkeran Mehiläisen :)




Eilen olin Seinäjoella ja minulle tuli  "odotteleluaikaa"  pari tuntia...yleensä muistan aina ottaa rp.työni mukaan automatkoille vaan kuinka olinkaan nyt unohtanut käsityökassin kotiin ..vaan ei hätää ostin uusimman C:S.Card Shopin jonka mukana tuli söötti Wizzy Moon kitti.Sitä sitten pistelin kahvilassa ja minulla oli oikein mukavaa pikkuisen Nallen seurassa :)



Sen verran on jo syksy edennyt ,että huomaan kuten aina tähän aikaan vuodesta,kaipaavani ympärilleni lämmittävää punaista väriä.Keittiöön aion vaihtaa pian viininpunaiset talvi -verhot samaa suunnittelen olohuoneeseenkin. Tämä kuva on "arkistosta" ,viikonlopuksi voisi vaikka ostaa juuri tuon tyylisiä kukkia.

Kiitos jälleen ystävällisistä kommenteistanne,
Muistakaa laittaa illalla viimeistään villasukat jalkaan ;)



********************************************************

Hello again!

My DD loves stitching too and she is more like "one/two projecs at the time stitcher" than I am.
 She likes also much larger patterns than I.. Some years ago she stitched a large DMC  Siberian Tiger potrait and now she has started this Passione Ricamo "Lady of Roses" pattern.
The fabric she uses is white 28ct evenweave and the threads are the called ones from DMC.

I have done mostly my secret stitchings ,only have I added some small motives to my TID-Sampler.

Yesterday I visited the nearest town and had some time to wait my DD -then I noticed that I had forgotten my Stitching Bag at home.I picked the Cross Stitch Card Shop Magazine ( UK) from the department store and sat at the cafe stitching the cover kit.Wizzy Moon with his old fashioned sled is very cute  and he kept good company to me while waiting my DD  :)


Thank You for all the comments,
With Blessings Lumiruusu

16 kommenttia:

  1. Aww I truly love stitching these ladies.
    I stitched the fall lady :)
    Hugs x

    VastaaPoista
  2. Que trabalho lindo... encantou meu coração!!!

    Beijos, bom dia!!!

    Rosângela!!!

    http://morenarosagraficos.blogspot.com

    VastaaPoista
  3. Fizzy Moon bear is adorable :) Lovely progress!

    VastaaPoista
  4. Oh what lovely work Kristiina is doing!
    I love the little dog on This Is The Day. =)

    VastaaPoista
  5. espectacular y precioso ,besos guapa,que pases un feliz dia.

    VastaaPoista
  6. Huikaisevan ihana on Krissen työ, huokaus!
    Minä se vaan aina ihailen toisten romanttisia ja suloisia töitä ja haaveilen että joskus itsekin aloittaisin sellaisen, jotenkin vaan sitten kuitenkin valitsee jotain toisenlaista.

    VastaaPoista
  7. Krisse on kyllä pistellyt aikamoista vauhtia. Tuosta mekon röyhelöreunasta tulee huikea! Samplerissa on kivaa se, että nuo pienet kuviot saa nopsaan valmiiksi ja on helpompaa huomata työn edistyminen =D

    VastaaPoista
  8. Samplerin alku näyttää kivalta. Tuo Krissen ruusuneito on tosi kaunis.

    VastaaPoista
  9. She is looking gorgeous!
    It's coming along very beautifully to! Well done Maija!
    Hugs

    VastaaPoista
  10. Lady of the Roses looking fabulous!
    Cute new start you have there.

    VastaaPoista
  11. Oi, oi, miten kaunis ruusuneito, Kristiina on tehnyt hienoa työtä ja hyvin kyllä arvaa, että pistely on myös kovasti äitinsä mieleen:).
    Samplerit ovat kyllä kivoja pisteltäviä ja hienosti edistyy tämä sinun työsi.
    Kyllä sitä syksyllä alkaa kaipaamaan voimakkaampia värejä kukkiinkin, kun muutoin alkaa maisema olemaan jo aika väritön ja harmaa. Kaunis kimppu!

    VastaaPoista
  12. Wonderful stitching, great project!!!
    A many kisses
    Sonia

    VastaaPoista
  13. Kaunis ruusuneito tulossa, oikein naisellisuuden ja romanttisuuden huipentuma tuo malli!
    On kyllä ihanaa kun teillä on tytön kanssa yhteinen pistelyharrastus. Oma pienin aina silloin tällöin kaivaa kanavatyönsä esiin ja tekee muutaman piston, mutta hyvin harvakseltaan. Lankoja ym. käsityötarvikkeita hän sentään tykkää ihastella kanssani. Piirtelee ja askartelee kyllä ahkerasti, joten jotkut "näpertelygeenit" on varmaan siirtyneet eteenpäin.
    Joko olen maininnut että fanitan tuota sinun sampleriasi ihan mahdottomasti? :) Ihanat värit!

    VastaaPoista
  14. Hyvällä alulla jo on tuo Krissen romanttinen neitonen. Helma on kyllä todella runsas ja koristeellinen. Tsemppiä vain pistelyyn, en malta odottaa näkeväni tuota valmiina.

    Minullakin on kova sisustusvimma täällä. Täytyy saada vähän syksyisempää ilmettä kotiin ja jotenkin vain siinä sivussa huonekalut vaihtoivat paikkaa ja uudelle lampullekin tuli välttämätön tarve :-D Maalisutiin tekisi mieli tarttua, mutta täytyy harkita ja suunnitella sitä vielä hetken pidempään...

    VastaaPoista
  15. Onpas tosiaan Krissellä ihana työ meneillään! Ja tuo sun samplerin koira on niin kertakaikkisen mainio - sitä katsoessa tulee heti hyvälle tuulelle :)

    VastaaPoista
  16. Ihana työ Ruusunpunalla menossa! On vähän samantyylinen kuin tekijänsäkin. Siis, että kun Ruusunpunalla on se Japani - innostuksensa ja joskus kukkia hiuksissa, niin tämä ruusulady on samaa tyyliä. Ai että, ihan tulee kaihoisa mieli, kun ei itsekin pysty pistelemään tuollaisia. Minä menisin nimittäin laskuissa sekaisin alta aikayksikön.

    VastaaPoista