perjantai 18. lokakuuta 2013

Wizzy Moon Christmas Ornament for my DD andt other cute things...

Hei taas !

Ensilumen aikaan olikin juuri sopiva hetki viimeistellä Cross Stitch Card Shop lehden ilmaiskitti.Kristiina tyttäreni ihastui Wizzy Moon Nallukkaan ja hän saa sitten  viedä koristeen mukanaa kun aikanaan muuttaa omaan kotiin.

Kangasta oli aika niukasti joten oli käytettävä vaihtoehtoista tapaa viimeistelyssä. Kokoan  tälläisen pinkeepin yleensä aina ommellen.Hyvänä apuna oli  nyt pehmeä kaksipuolinenteippi (1cm leveä) jolla saa aidakankaan reunat taitettua kartonki neliön taakse. Kartonkiin olin ensin laittanut palan valkoista tukevaa paperia jotta valkoinen kangas näyttää paremmalta.
Kun etu ja takakappale  palat oli valmiit laitoin ripustunauhan niiden väliin ja ompelin palat yhteen.Rusetin kokosin erikseen kahdesta pätkästä tuota ihanaa Papermanian "Home for Christmas" sarjan nauhaa . Lumitähti-napeista  saksilla napsautin ompelu lenkit irti ja liimasin Aleenas Tacky Glue liimalla ne suoraan kankaaseen ja rusettiin. Toinen vaihtoehto olisi ollut ommella ennen kokoamista napit paikoilleen mutta en ollut silloin vielä päättänyt mitä koristeita tähän käytän..Reunoille punoin Nallukan  takin ja pipon värisesta DMC langasta nyörin.


Takana näkyvät nuppineulat vielä varmistavat että rusetti ja reunanyöri pysyy paikoillaan.Minä olen ihan hassu varmaan kun tykkään sekä näistä ylisööteistä rp.malleista ja korttiaskarteluista ja toisaalta taas olen ihastunut kaikkeen oikein vanhaan ja hillityn tyylikkääseen -primitive malleihin ja antiikkisamplereihin.Korttilehden mukana tullut Annabelle luistelemassa on niin ihana ja mukana tuli vihkonen todella kauniita askartelupapereita....


Kyllä onkin kauniita papereita...
Tänä viikonloppuna on Ristipistoilijat Facebook-ryhmässä "Joulu,Joulu tullut on"-tapahtuma eli viikonlopun aika pistellään Jouluinen biscornu tai muuta aiheeseen liittyvää.


Yllätys,yllätys -2013 JCS Christmas Ornaments lehdestä valitsin ensimmäisenä pisteltäväkseni koristeen Praiseworthy Stitches- A Victorian Christmas.Luulisin että kuvan nähtyänne minun ei tarvitse mitenkään perustella valintaani !!! ;) Minä ja Mika siinä tietenkin ollaan juhlatamineissa kuusen juurella. Sen verran ihan vain  ajan ollessa tiukilla luulen helpottavani mallia, että 1/1 pistojen sijaan ompelen tekstin jälkipistoin..Silti usein vähemmän on enemmän ja tämä Primitive Haren upea malli jäi heti ekan lehden selailun jälkeen mieleeni.
Mukavaa Viikonloppua rakkaat blogini lukijat
ja paljon pieniä kauniita x-pistoja kaikkiin töihimme !


***********************************************

Hello my friends!

We get the first snow here a few days ago and it is very beautifull  and cold here now. The Chow Chow Puppy Misty was totally surprised when she saw the snow at   first time.She hesitated to walk on it and tryed to eat it all the time. :D

I finished Wizzy moon free kit as Christmas Ornament for my DD .She likes all cute characters as
 Hello Kitty,My Melody and For ever friends Teddyes...

I was on the mood for all cute and girly so I  bought also the Cute Cross Stitch and one Cardmaking magazines. The stamp and patterned papers as a free gift were all so pretty.I like very much Wild Rose Studioa Annabelle and friends characters.

This week end we have in our facebook -group a special" Christams is Coming" event and all who joined will start to stitch Christamas  Ornaments ,Biscornus or Christams Cards.
My choice is from the JCS 2013  Christmas Ornaments magazine. It is The Praiseworthy Stitches-A Victorian Christmas..I also like very much Primitive Hares ornament.  As You notice I have very versatile taste on my  stitching...

With Blessings, Lumiruusu

14 kommenttia:

 1. Wizzy Moon turned out great!! Very nice choices for your next ornaments too.
  Snow already! Wow! You will have to get a picture of Misty in the snow. =)

  VastaaPoista
 2. Söpö nallukka!
  JCS:ssä onkin kivoja malleja, en vaan ole vielä aloittanut siitä mitään. Pitäisi tehdä pieni lahjaksi menevä pistely ja sitten mulla on kesken yksi kahviaiheinen työ. Kunhan saan tuon puseron neulottua, niin sitten pitänee siirtyä pistoissa jouluisiin tunnelmiin:)

  VastaaPoista
 3. Olet kyllä niin taitava viimeistelemään noita pistelyitä, että ei voi kuin ihastuksesta huokailla. Mielenkiinnolla jään odottamaan noita seuraavia koristeita =D

  VastaaPoista
 4. Aww such a cute finish..I love it❤️
  I love snow ..and here it us getting warm..
  Love xx

  VastaaPoista
 5. Suloinen nallekoriste ja jkanunista joulua. Niin ihanaa kun jouluhömpät saa alkaa ja blogeissa jo vilahtelee tuoreita joulujuttuja! Arvaappa kun katselin kaupassa korttilehteä, niin mietein sinua, juurikin luistelijaneito toi sinut mieleeni :D.

  VastaaPoista
 6. Ohhh beautiful ornament!!!
  I love so much "Merry Christmas" :)))
  Many kisses
  Sonia

  VastaaPoista
 7. Bonitos adornos!!! Feliz fin de semana y besitos canarios.

  VastaaPoista
 8. Onpa ihanan hassu nalle. :) Itse en ole kovin innostunut näistä söpöläismalleista, mutta tuon jälkimmäisen mielenkiinnon kohteesi jaa kyllä ihan täysillä.
  Kiva kun näytit vilahduksia joululehdestä, omaani en ole vielä saanut. Odottavan aika on pitkä...

  VastaaPoista
 9. Kauniisti viimeistelit Witzy Moon nallukan! Mun ykkössuosikiksi nousi joululehdestä juuri tuo Primitive Haren malli, tilasin Ninan langankin jo siihen :-)

  VastaaPoista
 10. So cute! You are putting me in the mood for Christmas.

  VastaaPoista
 11. Söpöinen tuli nallukastasi :).
  Primitive Haren malli kuuluu myös minun suosikkeihin tuosta joululehdestä.

  VastaaPoista
 12. Hauska tuo nallukkapistely ja ihanasti viimeistelty! Minäkin aina retkahdan nuihin lehtiin =) mitähän saatkaan aikaiseksi tuosta luistelevasta Annabellestä ja kauniista papereista.

  VastaaPoista
 13. ohh so cute!!! I love your Wizzy Moon finish!!! Congrats sweetie :D
  hahaha I bet it was fun to watch Misty meeting the snow for the first time ;) LOL!!
  hugs!!

  VastaaPoista
 14. Ihania jouluisia pistelyitä :) Minä en ole vielä tuosta joululehdestä tehnyt mitään. Tosi kivoja malleja siinä on paljon.

  VastaaPoista