perjantai 25. lokakuuta 2013

I am waiting for the pink Christmas...

Terveisiä Lakeuden pääkaupungista !!!Täällä maaseuden rauhassa ja pikkuisella sivukylällä asumisesesta on sekin ilo että kaupunkimatkoissa on aina  jotain pientä hohtoa :) Enää en asu sen mahdottoman tavara-yltäkylläisyyden keskellä kuin aikanaan lasuudenkotona Helsingissä jolloin Stockmannin läpikin  käveltiin miltei päivittäin.  Niinpä kun pääsen Seinäjoelle tutkin oikein kiinnostuneena onko jo tullut myyntin sesonkikukkia yms. ja ilokseni löysin City-marketista jo näin kauniin Princettian keittiönpöydälle.  Minulle on mitä suurin ilo alkaa jo lokakuun lopulla selamaan ensimmäisiä  Joulu-lehtiä jotta saan sitten Marras-Joulukuun ajan nauttia tunnelmasta ,ja pikkuhiljaa laittaa kotia.Kaikkien aikojen Joulu oli laadukas hyvin perinteinen ulkoasultaan,sisustukset olivat kaikki tuttua maalaisromanttista tyyliä,varsinkin jutut perinnetilalta jossa Emäntä kehrää omien lampaiden villasta kuvassa lankaa oli mitä mukavin.samoin tykkäsin joulunovellista ja askarteluohjeista..Kotiliesi Jouluelämää-lehden kansikuva toi heti mieleeni Marin ja minun Vaaleanpunaninen Joulukoriste priva-vaihdon.... Sitäkin on niin hauskaa suunnitella ja toteuttaa aikanaan Jouluelämää oli kuvitukseltaan enemmän makuuni ja näistä kahdesta suosikkini.
Loistavasti alkanut "The Victorian Christmas" kuusenkoristeeni pistely   koki ikävän takaiskun  kun joku Kolmesta Rakkaasta Lemmikistäni oli löytänyt Mamman käsityökorista sen  ainoan tokkani amerikkalaista  käsinvärjättyä Joshua Ttree-lankaa. Kuulustelujen  jälkeen ei yksikään epäillyistä ole vielä  tunnustanut vaikka epäilykset itse anastusrikoksen  osalta kohdistuvat  vahvimmin  kohdistuvat Melliin ...
Rikospaikan läheisyydestä nojatuolin alta löytyi  puoliksi syötynä langan  paperietiketti joka paljastaa että Misty Chow Chow oli  vähintääkin ns. "ryhtynyt anastettuun tavaraan" .. Aivan yhtä hyvin voi myös Neiti Naminella olla (konkreettisestikin ) ns. kyntensä pelissä...  :D :D :D
 Vaihdoin lennossa langan DMC muliiniin ja  suunnitelmana on joko purkaa tai luovasti piilottaa tuo värinvaihdos kohta..Ja kyllä "sisäinen lapseni"  vaatii edelleen  minua tekemään näitä ylisööttejä töitä  ja tästä tulee pari aiemmin valmistuneelle Nallukalle ja samalla Skeittari-poika Paulille (16v) oma kuusenkoriste.


Eilan pistelemä ihana LHN-taulu ja  lahjaksi samani Greengaten ompelurasia ja tomusokerisirotin tuovat väriä keittiöön. Nyt sitä kaipaamaani lämmintä punaista alkaa jo ilmestyä sisustuksen huomaan.. muratin suojaruukunkin vaihdoin vitivalkoisesta karpalonpunaiseeen.

Kiitos kommenteistanne !

*****************************************************************

Hello!

As my long time followers know already I am 200% Christmas person meaning that I love to buy the first Christas style of flowers in October and start to  decoarate my house tfor the coming  Season in early November.The autumn here in the  northest part of Scandinavia where Finland  is, allways very cold,wet or even snowy :)
 Especially the all time shortening day light makes many of us starting Christams season very early we just need something to cheer up us in the middle of this longlasting and  litterally dark season.
 So Christams comes as it is -A Gift from Heaven !!!!  :)

I have only very little stitching to show you. Misty the Chowc Chow or the kittyes stole my one and only floss of Joshua Tree and I needed to continue stitching with a DMC which colour I am not totally satified with.
I have already idea how to hide the colour changing but I would had love to use original one.
 Now some of You might think why I do not just go to Local  Needlework shop and buy new floss .
Well there is not a even single one here. And the only one that even    exist in Finland do not sell CC,WDW or GAST threads...   So I have to be content with my  DMC.

My DS will also get acute ornament ,The Winter Fun was a free kit in WOCS magazine some months ago.

The lovely framed  LHN stitching is a gift i have received  some years ago  from my blogging friend  Eila. It is allways on my kitchen .Now it have place on the small table  in my kitchen.

With blessings.Lumiruusu

14 kommenttia:

 1. You caught my attention when you said "pink Christmas'!!! ;)
  Lovely stitching. Sorry the puppy and/or kitties were little trouble makers!

  VastaaPoista
 2. Samoilla ajatuksilla jälleen :). Oli niin ihanaa käydä kaupassa tänään ja huomata nuo kaksi joululehteä siellä ja vaaleanpunainen joulu hiipi oitis mieleen! Ostan muuten aina melkein kaikki joululehdet ja niitä on parinkymmenen vuoden aikana kertynyt hurja pino. Eilen niitä järkkäilin ja mies oli kyllä oikeasti ihmeissään että oikeastiko tarvin vielä vuoden 1997 lehtiä :). No mutta niissä on nostalgiaa ja kiva niitä on selailla ja ihmetellä sen ajan värimaailmaa.

  VastaaPoista
 3. Es preciosa tu Poiseta en rosa ,las he visto en rojas y blancas ,los trabajos de punto de cruz son muy lindos ,besos y feliz fin de semana,

  VastaaPoista
 4. Anch'io amo molto l'atmosfera del Natale e addobbo casa molto presto :))
  Ti abbraccio
  Sonia

  VastaaPoista
 5. Ai miten ihanissa tunnelmissa sinä siellä oletkaan:)
  Haittaisko tuo lankojen väriero loppupeleissä mitään, ei minusta!

  VastaaPoista
 6. Me encanta la casita!!! Como todos los diseños de LHN. Besitos canarios.

  VastaaPoista
 7. Aww sweet stitching..
  Big hugs x

  VastaaPoista
 8. That is certainly a cheerful color for the long winter. Lovely stitching...the ornament is going to be really cute.

  VastaaPoista
 9. Voi Maija... Suloiset pinkit joulutunnelmat :)
  Minä taidan olla ihan syksyssä vielä, mutta koko ajanhan se joulu lähestyy. Muutaman päivän oli maa valkoisena viime viikolla, oli niin raikas tunnelma, mutta tietysti se vielä suli pois...

  VastaaPoista
 10. The pink looked lovely. Sorry you lost the floss, I know how you feel because from where I am from it's either DMC or Anchor only too. Have a good week ahead!

  VastaaPoista
 11. Ihanat pinkit :). Joululehtiä on aina niin mukava lukea, vanhojakin. Minäkin olen säästänyt joululehtiä monien vuosien takaa.
  Hyvin käy tuo värinvaihto, ei kannata purkaa. Uusi suloisuuskin taas tulossa :).

  VastaaPoista
 12. Your blog are so beautiful¡¡¡¡¡ I like very very much.
  :)

  VastaaPoista
 13. Olipas täällä jo joulun tunnelmaa. Minä päästän nyt tänään irti syksystä ja Halloweenista ja alan pikkuhiljaa pistellä jouluisia juttuja ja sisustaa kotia jouluun. Sain viimeisen syksyvaihdon valmiiksi ja siihen sitten päättyykin tämä sesonki :-)

  VastaaPoista
 14. En siis olekaan ainoa, jonka pitää joskus vaihtaa pistellessä väriä lennossa. Ja mä sentään teen vaan kanavatöitä.

  VastaaPoista