torstai 26. huhtikuuta 2012

Bothy Threads Gorjuss kit- Ruby is on her Swing !!!


Lempeän sateista kevät-iltaa!


Kun olin pikku tyttö ja asuimme kerrostalossa , kevään odotettuja iloja oli että  huoltomiehet laittoivat pihan keinut jälleen paikoilleen.Keinut olivat aidot 70-lukulaiset ,autonrengas  istuimena,voi sitä riemua  ja lentämisen tunnetta kun sain ottaa oikein kovat vauhdit! :)
"Ruby" Gorjuss-tytöllä on varmaan yhtä  hauskaa, mutta hänen pitää keinua vaan hiljalleen varovasti kun on pikkuinen kissa-ystävä sylissään.


Lähikuvassa Kisu näkyy paremmin...Tätä oli todella kivaa tehdä varsinkin kun kitti oli ihan huippulaatuinen.En ihmettelisi jos tekisin näitä tyttöjä lisääkin...



Äidilläni oli syntymäpäivät ja onnittelin häntä 3d-kortilla jossa on kauniisti katettu kahvipöytä,koru,manikyyri-setti,uusi nalle ja nukelle päivänvarjo odottamassa syntymäpäivä sankaria!!  :)




Marilta saamani monogrammi-kortti on nyt kultakehyksissä.




Tässä lupaamani kuva Sarilta rp-tapaamisessa saamistamme Petteri Kani-mukeista-eikös olekin tyylikkäät ! :)

Olemme Kirsin kanssa kirjekavereita ja tänään tulleen kirjeen mukana oli yllätys- yhdellä säikeellä DMC-lankaa varsipistoin ommeltu ruusu koristaa suloista miniatyyri neulatyynyä.Tämä on muuten kuin mittatilustyönä tehty suosikki  neuloilleni,
 John James Petites 28.  Sain aikoinaan Katrilta ensimmäiset selliset  paljon tavallisia neuloja lyhyemmät "petites"-neulat ja ihastuin heti.Niillä on tosi hyvä ommella pellavakankaita tai vaikka Flower Fairyes Keiju-kittejä  tiheälle aidalla . Kiitos ihanasta yllätyksestä Kirsi!



Kaikki varmaan tietävät että rakastan ruusuja mutta sitä ette ehkä tienneet että  kuivatan kukat ja pidän  esillä tässä jalallisessa metallivadissa.Varsinkin keltaiset ruusut säilyttävän värin hyvin :)

Pistelyt ovat salaisia paitsi pojan Konfirmaatio-lahja  :) Nyt kun Gorjuss-tyttö on valmis saan sopivan hetken tullen aloittaa ihanan Lavender Fairyn,tuskin maltan odottaa ! :) :)

Kiitos jälleen kivoista kommenteista !

**************************

Hello Ladyes!

Will You happy-dance with me-I finished my Gorjuss "Ruby" -kit !!!
I think she is very lovely and her kitty looks just like my Melissa-Baby.

My dear mother had  her birthday  and I made her a 3d-card, On the card pink roses ,coffee and treats and all presents look very pretty on a table.

I found  a perfect  golden frame to the card I get from Mari.The pair of mugs are from Sari who gave them to me and DD as a memory from the X-Stitch meeting.

I love  the old fashioned hand -written letters and so do my penfriend Kirsi.It is allways very realaxing to write a letter and I usually decorate letters with stitckers ..
Today I get a letter from Kirsi and she had a little surprise for me at the envelope.The miniature needle-pillow has a stemstitched rose ,isnt it cute and pretty!!
Thank You Kirsi!!!
I have some secret stitching to do..I wish I could soon start my DMC Lavender Fairy Kit.

Thank you for the comments!
With blessings,Lumiruusu


13 kommenttia:

  1. Oi miten suloinen tuo tyttöpistely! Kivoja kuvia muutkin:).

    VastaaPoista
  2. Hei pitkästä pitkästä aikaa!!
    Jos kiinnostaa niin minulta voisit saada vaihtarina sen taannoin pistelemäni Gorjuss tyttösen kera jääkarhun mallin. Tahtoo itse myös pistellä tytön tai kaksi lisää =)
    Kiitokset ihanasta kommentistasi blogiini. Yritän nyt kovasti olla ahkerampi ja kivutkin ovat alkaneet hellittää, mitä nyt tänään taas kauhea jännitys niska-päänsärky.
    Kun saan aikaiseksi yritän laittaa spostia tulemaan =)

    VastaaPoista
  3. Monenlaista kivaa taas löytyi täältä. Tyttönen on kyllä soma kissoineen ja niin sievä Kirsin tekemä neulatyyny!
    Hienot mukit Sarilta ja ihana vati ruusuineen!

    VastaaPoista
  4. Onnittelut valmistumisesta :)
    Kivat, kirkkaat värit ja noissa Gorjuss-töissä on veikeä tyyli. Kiva nähdä sitten niitä keijumallejakin!
    Söpön tunnelmallisia kuvia sinulla taas.

    VastaaPoista
  5. Ow wonderfull..
    Gorjuss rules...

    VastaaPoista
  6. Suloinen Gorjuss tyttö punaisessa mekossaan ja kaikki saamasi lahjukset ovat ihania.
    Kaunis ruusuvati!

    VastaaPoista
  7. Do I have to say how much I love your Ruby??? ;) LOL
    Happy dance for you!!!! :D
    ƪ(^◡^)ʃ ƪ(˘⌣˘)ʃ ƪ(˘˛˘)ʃ ƪ(ˆ◡ˆ)ʃ*
    heheheh Hugs&smiles my sweet friend :)

    VastaaPoista
  8. Minäkin muistan lapsuudesta miten hauskaa oli keinua. Siskollani on videolla joku vanha kaitafilmikameralla kuvattu pätkä, jossa keinuessa yritän syödä samalla pikkuleipää...

    Sen muistan myös, että kun setä tai enot keinuttivat niin he nappasivat siellä ylhäällä kiinni. Katosi keinumisesta nauttiminen siihen, kun piti pelätä, että milloin se vauhti pysähtyy. Kai sekin oli ihan jännää sekin - ainakin on jäänyt mieleen...

    VastaaPoista
  9. Suloinen kuin mansikka on Gorjuss-tyttö :). Tulee itsellekin lapsuuden keinumuistot mieleen: Minä asuin maalla, ja keväällä, kun mummolan heinäsuulista oli jo suurin osa heinistä annettu lehmille, pääsi sinne keinumaan. Pappa oli tehnyt kattoparrusta riippuvan keinun. Nuo, mistä pidettiin käsin kiinni, eivät olleetkaan siinä mitkään ketjut, vaan aitomaalaismaisesti heinäseipäät. Istuimena oli oikein paksu lankku.
    Keinulla sai helposti kovat vauhdit, jopa niin, että se kiepahti ympäri - hui!
    Tätini joskus keinui siinä kovaa kyytiä, ja potkaisi vahingossa kuoliaaksi mummolan kesyn variksen... :(
    Meillä oli muuten mummolassa joka kesä kesy lintu, milloin varis, milloin harakka. Äidin isoveljet niitä kouluttivat, linnut tykkäsivät istua heidän olallaan kuin merimiehen papukaija ikään. Aina oppivat puhumaankin jotain, sanan tai pari.

    Kaunis tuo korttikin, soma pikkutyyny Kirsiltä ja tosiaan UPEA Sarin tekemä muki!

    VastaaPoista
  10. Ihana Ruby, todella upeat värit!

    Mulle on jäänyt keinuista mieleen se, kun mökillä oli laitettu keinu kahden ison männyn väliin siten että se puu missä keinu roikkui oli naulattu molempiin runkoihin kiinni. Yöllä oli ollut kova ukkonen ja salama iski toiseen männyistä. Se salama oli kulkenut ensin toisen männyn runkoa pitkin ja siirtyi sitä keinun puuta pitkin toiseen mäntyyn ja oli mennessään polttanut keinun narut poikki. Onneksi ei salama iskenyt meidän saunaan joka oli ihan siinä vieressä!

    VastaaPoista
  11. Gorgeous Ruby! Well done on a great new finish. Your 3D card is really lovely - I can imagine it was very well received ;0). A very special gift indeed.

    VastaaPoista
  12. Ihania juttuja olet pistellyt! Kerrassaan tosi, tosi söpö tyttö ja kissa :) Ihanuuksia olet myös saanut lahjaksi ja voi miten mukava lukea aina teidän ristipistotapaamisista. Mukavaa viikonjatkoa!

    VastaaPoista
  13. Suloinen tyttö kisun kanssa keinussa! Tosi suloinen. Mutta meillä eivät kissat tulleet ihan noin syliin, enkä varmaan uskaltaisi keinua, jos minulla olisi kissa noin sylissä. En varmaan uskaltaisi edes pieniä vauhteja ottaa, siinä kun tarvitaan jalkoja.

    VastaaPoista