sunnuntai 22. huhtikuuta 2012

Brookes Bookes - Faithfullness,X-stitch meeting at Sari's home :)Keväisen lämmintä sunnuntaita !

Kotona ollaan taas ja mukavaa jälleen päivittää blogia!
Olen saanut valmiiksi Kirsiltä synttärilahjaksi saamani Brookes Bookes - Faithfullness mallin.
Kangas on samoin Kirsin paketissa tullutta, vaal. kelt DMC bling-bling aidaa ja Mill Hill -helmiä.Enpä ole ennen yhteen  työhön  käyttänytkään   näin monenmerkkisiä lankoja.Punaisen sävyt ovat kaikki silkkilankoja,tummin Dinky Dyes,meloninpunainen Au ver Soie ja vaal.pun Gloriana.
Lehtien tummanvihreä on Crescent Colours Camouflage ja kirkas vaal.vihreä on Atalien "Angelique" ,molemmat puuvillaa ...jälkipistot DMC Blanc.
Aikas monlaisia lankoja siis tässä,kaikki jälleen omasta päästä ,vain värin perusteella valittuja  ;)
Eilen oli kauan odotettu Rp-tapaaminen Sari.H.lla ,paikalla olivat Virpi "Susi-täti" ,Ulla (Mission Imposible),Tuulia ,-ja Tiina Vaasasta.Tietenkin myös Kolmen Emännän R-kerhon vakituiset jäsenet ,Pirkko ja minä sekä runsas "nuorisojaostomme" eli Pirkon tytöt 3kpl ,Sarin Helmiina ja Kristiina tietenkin :)
Yhtensä siis 12 eri-ikäistä naisihmistä kaikki ahkerasti pistellen ja eräs tytöistä jo kolmatta ryijyään   ommellen ,aika hyvin,eikös?

Kuvan keväinen ankat lammella pistely on Sarin tekemästä kaitaliinasta,liinan molemissa päissä on näin suuritöinen kuva,wau!!!Sari-emäntämme pisteli itse tätä Imaginating-kittiä "Psalm 23" eli työn aiheena on ns. Paimenpsalmi kuvassa näkyykin jo paimenen sauva,"ylitsevuotava-malja" ja viinirypäleitä.Tämä työ oli livenä paljon suurempi ja kirkkaanvärisempi kuin kuvista olin ajatellut...aivan upea projekti ja 100% mun makuun :)

Pirkon Dimensions Gold -talvimaisemaan oli ilmestynyt jo jälkipistoja,Ulla pisteli pientä ja somaa pellavalle,Virpillä oli työn alla Dimensions Gold Joulukoristeet ,Tiina pitää erityisesti suurikokoisista Lanarten kukka-tauluista ja jälleen oli uusi upeus  aloitettuna  Jo parikyppisellä Pirkon vanhimmalla tytöllä oli mukana myös hyvin suurikokoinen työ eli .Pre-printed aidalle tehtävä pikku-tyttö ruusuineen  ...nuoremmat siskot tekivät ommeltuja ryijyjä.

Helmiina taisi  aloittaa Some Bunny to Love-kitin ja tulihan tapaamisessa jotain valmiiksikin eli Kristiina sai valkoisen DMC tiikerin viimeistä jälkipistoa myöten valmiiksi.siitä kuva sitten kun se on pesty ja silitetty :)

Entäs minä?!-Unohdin lähtökiiressä melkein valmiin  Gorjukseni kotiin mutta eipä hätää, sillä Sarilta sain palan pellavakangasta ja aloitin tekemään pientä sievää   kukka ja lintu -mallia Defan "La toile de Jouy" numerosta ;) Ei tarvinnut siis tyytyä  vain surullisena katselemaan kun toiset pistelee :D
Sarin olohuoneessa kukkii kliivia näin upeasti,kukat oli valtavan suuria kuin jostain tropiikista !

Meillä oli siis aivan mahdottoman mukavaa tapaamisessa,tarjoilut olivat ihania ja yllätyksenä tuli että jokainen sai viedä kahvipöydästä oman Petteri Kani piirroksella koristellun mukin kotiinsa (laitan kuvan ensikerralla) !
Kiitos Sari vieraanvaraisuudestasi,näitä juhlia muistellaan taas pitkään !

Melissa-Baby kuuntelee ihmeissään kuinka ulkona kurjet ja Pohjanmaan ylitse lentävät joutsenet jo kajauttelevat kevät-tervehdyksiään." Äiti,mitä kummaa tuo  outo  ääni onkaa !?


Isosisko Namine tarkkailee pihaa lempipaikastaan keittiön työtasolta.Vaikka Tytöt ovatkin vaihtaneet jo ohuempaan ja lyhyempään kesäkarvaan on turkkia silti vielä jäänyt jäljellekin ;)

Tervetuloa uudet lukijat Kaisa ja Tarja !

Kiitos kommenteistanne,ne ovat aina suuri ilo minulle !

**************************************************************

Hello all my dear stitching friends!
How are you!?
I am so happy to be back at home again ,we have finally get some warmer weather !
The snow is melting and thousand of swans and storks flye over the middle-Finland on their way to the north!

I have finished Brookes Books -Faihfullnes design ,I stitched it to the 14ct glitter Aida ,the colour of the fabric is pale-yellow.The red-shades of the floss are all silks,The darkest one is from  Dinky Dyes,the  watermelon coloured is Au ver Soie and the pale pink is Gloriana silk thread.
The darker green is from CC and the light green is  French Atalie all the backstitches are made with DMC Blanc.Very many sort of floss in a small design !!? :)
I choosed threads just by the colour and ended to have threads from six different brands ! ;)


Yeasterday we had so fun at the X-stitch meeting.Sari had made us all kind of treats and after drinking the coffee we get our mugs as a present.Sari is  very talented at  the porcelain painting .
There where seven Ladyes and six younger stitchers ( ages between 12 and 20 years) all busy with their needle and thread :)

My kittyes are as happy and lovable as allways,,they now both have pretty new "summer-coat" after changing their hair..

I have get some new followers-welcome ,I hope you enjoy reading my blog :)

Thank You for the comments,
with Blessings,Lumiruusu


10 kommenttia:

 1. Vautsi mikä kuvapläjäys taas kerran. Tapaamiset on ihan parhaita, siitä ei pääse mihinkään. Ja ihania noi teidän työt, kertakaikkiaan mahtavia!

  Täällä on ollut todella keväinen päivä. Lämpöä piisasi niin että istutin perunat, purkkeihin tietenkin ;). Vielä ei pihalla kuki, mutta jos jatkuisi näin niin kohta jo kukkisi.

  VastaaPoista
 2. Ihastuttava Faithfullness, oi että!
  Ja ihana tuo Sarin tekemä liina.
  Kyllä teillä on ollut mukava tapaaminen:)

  VastaaPoista
 3. Söpö pieni ruusutyö helmineen kaikkineen. :)
  Nuo tapaamiset ovat varmasti niin ihania, ja huippua että että seuraava pistelijäsukupolvi on niin innokkaasti mukana!
  Tuo sorsaliina on kaunis...

  VastaaPoista
 4. Your Brookes Books Faithfulness design is very beautiful! How fun to use 6 different brands of floss in one project. I love the duck picture too. You are lucky to have many friends to cross stitch with.

  VastaaPoista
 5. Kivalta kuulostaa, kuten rp-tapaamisilla on tapana :). Nätti kukkatyö, ja on kyllä tosiaan isotöinen ollut tuo tipuliina!

  VastaaPoista
 6. Kirsiltä saamasi Faithfullness-malli on todella kaunis valmiina ja jo kehyksissä:)
  Kiitos itsellesi mahtavasta rp-päivästä, ystäväthän tekevät siitä juhlan :D
  Kissat ovat aina yhtä valokuvauksellisia :)

  VastaaPoista
 7. Brooke's Books -mallit ovat niin ihania, tämä siis myös :-)

  Rp-tapaamiset on tosiaan ihan hirmu mukavia, ja teitä onkin ollut iso joukko koossa!

  Ja kommentoidaan samalla tuota satuvaihtoa, jonka postaus on jostain syystä jäänyt aiemmin huomaamatta. Sekä saamasi että tekemäsi vaihtopaketit ovat niin ihania! Tämän vaihdon lopputuloksia on ollut niin mukava käydä tutkimassa eri blogeissa :-)

  VastaaPoista
 8. Congratuations on your lovely finish! Its so nice to get togther with other stitchers!

  VastaaPoista
 9. Congrats on your finish! Looks lovely :)
  You're lucky to have some friends around, I can imagine how a craft meeting must be so fun! :D
  Hugs&smiles

  VastaaPoista
 10. Vähänkö minä ihmettelin, kun tämäkin postaus on mennyt ihan sivu suun. Mielestäni olen sinun blogin blogivaihdoksen jälkeen lisännyt readeriin, mutta eipä näy päivityksiä siellä. Nyt sitten lisäsin uudestaan =D, jospa nyt pysyisin paremmin kärryillä! Tuo Sarin liina on kyllä huippu, ihanan värikäs. Ja faithfullness on ihanan herkkä helmikirjailuineen.

  VastaaPoista