tiistai 1. toukokuuta 2012

I have started my Lavender Fairy,The first flowers from my garden :)


Aurinkoista Vapunpäivää !

Tiedättekö sen iloisen odotuksen tunteen kun saa avata uuden rp-kitin!?-  Laventeli Keijuni langat olivat niin kauniit että vain ihailin niitä hetken aikaa ennen kuin tein ekat pistot kauniin vaaleansiniselle 16ct aidalle.Tässä mallissa on eräs "juju" eli Keijun mekon laventelikukat ja osa muistakin kukista  tehdään solmupistoilla...olen miettinyt tässä miltähän hame näyttäsi jos siihen laittaisi sinisiä/liiloja Mill Hill-helmiä solmupistojen sijaan. !?


Lemmikin sinistä,liilan eri sävyjä,jännää petroolin sinistä-on kivaa vaihtelua pistellä ihan eri väreillä kuin "mukavuusvyöhykkeeni" vaaleanpunaiset,pinkit ja murretut vihreät. Rp-tapaamisessa pistelin Sarin minulle ystävällisesti lainaamalle pellavanpalalle DFA-La Toile De  Jouy  lehdestä pienen kukka-oksa ja pääskynen -mallin.Käytin kolmea eri punaista DMC lankaa 3713,347,760.
Ehdotuksia viimeistelyksi??! Työ on mitoiltaan n.8cm x5cm...Keittiön pöydällä on nyt kevään ensimmäiset ruusut jotka  avautuivat auringossa  todella suuriksi .
Kiitos jälleen kommenteistanne
Valoisia kevätpäiviä ja ihania hetkiä rp-töiden parissa !  :)

***************************************************

Hello my friends!

I opened my lovely DMC Lavender Fairy Kit and really loved what I found inside.The threads are so pretty -soft tones of lilac and blue and many shades of green.
It is so fun to stitch something with diffrent colours than  my usual pinks and pale greens. :)
I have done only some stitches because I have to stith the Four Seasons SWAPs Summer pattern..

At X-Stitch meeting  I stitched a little design from an old French Magazine-I used three different shades of DMC threads-  3713,760 and 347.
Do You have an idea how should I finish it ? !Please tell me ! :)

The spring is finally arrived to the northest part of Europe.The grass is starting to grow and I found the first little blue flowers from my garden. I am so happy!!Thank You for the comments !

With Blessings ,Lumiruusu


16 kommenttia:

 1. Onpas tosiaan kivan sävyisiä lankoja, kaunis työ tulossa. Helmet näyttäisivät varmasti tosi hyvälle, mutta solmupistot ei kyllä ole ollenkaan vaikeita, jos sillä pohdit...
  Pikkutyöstä voisi tulla joku pikkuruinen koriste, esim saksiin, sopivalla vaaleanpunaisella reunuksella?

  VastaaPoista
 2. aww very sweet start..beautiful stitching..
  hugs xxx

  VastaaPoista
 3. Keijutyössä on todella kauniit langat ja malli on ihana!
  Pikkupistelyn voisi viimeistellä koristeeksi kuten Saara ehdotti tai sitten vaikkapa kauniiksi pakettikortiksi.
  Kylläpä ruusut kukkivat suurin kukkasin, kaunista!

  VastaaPoista
 4. helmet voisivat olla hyvä vaihtoehto Laventeli keijulle. Jos teet solmupistoja käytä vahaa, auttelen jos tarvitset apua.
  viimeistele pikkupistely projektipussukaksi ;)

  VastaaPoista
 5. Helmet ovat tosi hyvä vaihtoehto solmupistoille. Ja varmasti tulisi nätti hame!

  VastaaPoista
 6. Lovely new start! Aren't the colours so pretty. Love your flowers ;0)

  VastaaPoista
 7. Suloinen uusi keiju aloitus sinulla! Kaveri on pistellyt tämän joskus ja solmulaventelit näyttävät tosi näteiltä, muta aivan varmasti myös helmet ovat oikein kauniita.

  Laitan sähköpostia sulle tässä joku päivä, paljon asiaa :). Nyt vaan on ihmeen hässäkkäaika menossa, joka päivälle jotain erikoista ja ylimääräistä, en ehdi kotoilla nyt tarpeeksi. No loma häämöttää jo liki, sitten on koko kesä aikaa :)

  VastaaPoista
 8. Nuo Cicely Mary Barkerin keijut ovat sitten ihania! niin kuvituksina kuin ristipistotöinäkin. Odotan innolla miten pistely syntyy:)

  (kirjauduin näköjään taideblogini nimellä..tässä siis pumpuliinapistelee)

  VastaaPoista
 9. Kivat värit tuossa keijussa :)

  VastaaPoista
 10. Niin nätti keijutyö sinulla aluillaan ja ah, niin ihania laventeleita työssä. Kauniita ovat myös kuvat kukistasi.

  VastaaPoista
 11. Jaa, että tiedänkö, miltä tuntuu aloittaa... :D Nätit on kyllä lankojen sävyt, parhaiden kesäkukkien!

  VastaaPoista
 12. Ihana keiju! Flowers Fairies -sarjassa on monta kaunista mallia. Itse olen tehnyt vain tämän jokunen vuosi sitten: http://ninnun-blogi.blogspot.com/2009/07/Keiju-kehyksissa.html (oli tullut jonkun lehden kylkijäisenä). Laventelista tuli mieleeni ehdottaa tehdä pääskystyöstä tuoksupussi :).
  Mukavaa lauantaita!

  VastaaPoista
 13. Ihana aloitus ja hauska tuo idea, että jonkun seuraavan työn saa aloittaa vasta kun joku toinen työ on valmis.... Pitänee sitä soveltaa omiinkin hommiin!

  Pikkutyöstä tekisin kortin.

  VastaaPoista
 14. That's a lovely new start, its going to be very pretty!

  VastaaPoista
 15. Luulen tietäväni sen tunteen, vaikka minulla ne pakkaukset ovatkin esipainettuja kanavatöitä. Mutta silti se tuntuu aina samalta. Yksi pakkaus vähemmän, kun tämä on avattu ja pistely aloitettu. En tiedä, tuntuuko sinusta siltä, mutta minusta tuntuu. Ja jos se kyseinen työ on vielä tarkoitettu johonkin tiettyyn tarkoitukseen, niin sitä vaan ajattelee, että 'no niin, nyt on tämän aika'.

  VastaaPoista