sunnuntai 4. joulukuuta 2011

Christmas Calender SWAP with Kirsi - 1-4. December



Rauhallista 2. Adventti-sunnuntaita !

Kirsin minulle tekemän 24 paketin  Joulukalenterin lisäksi sai myös suloinen Ruusunpuna Kirsiltä yllätyksenä oman "puolikkaan " kalenterin :) Voi Ihanuus :)

Tässä nyt sitten kuvia aiheesta...

4.päivän yllätys oli herkkä magneetti,.
Puuvillalle yhden yli pistelty kakkuvati ja siinä Tilda-nappi kakkuna...eikös olekin ihan mun tyylinen ?! Kiitos Kirsi,tämä söpöläinen on jo jääkaapin ovessa :)


Kokosin lautaselle 1.2.3. päivän lahjat ....
 1. paketista sain uskomattoman ihanan lahjan eli pistellyn sormuksen !!!! :D Vaaleanpunaisella pellavalla on puolikaspistoilla tehty ruusu..arvatkaa meninkö onnesta sekaisin?- Sormus on täydellisen ihana ja oon sitä tietenkin pitänyt koko ajan kädessäni.

2.päivä sain Prinsessallekin sopivia nenäliinoja ja sormuspohjan jotta voin opetella itsekin sormuksen tekoa.
Kätevää ,sillä tilasin jo Violariumista  Kirsin uusimman rp-mallin eli kokoelman pisteltyjä koruja :)

3.päivä paketista löytyi Sinellin Victorian Miniatures-koristenappeja,sopivat tosi hyvin neulatyynyjen yms. pienten romanttisten töiden koristeeksi.





Ruusunpunan toinen kalenteri-lahja oli Orchidean Pre-printed kitti ja kuten kuvista huomaa, se olikin Tytölle niin mieluinen että en edes ehtinyt ottaa kuvaa avaamattomasta kitistä kun hän sen jo oli pistellyt  :) :) !!!

Laitoimme nyt kumpikin Joulu-sesongin ajaksi sivuun isommat "järkevät"rp- projektit
(mun vaihtotöitä lukuunottamatta) ja ollaan vaan hupailtu kaikkea ihanaa pientä ja jouluista..


World of Cross Stitchingin marraskuun numerosta Ruusnpuna ihastui lämpimän värikkääseen Susan Beates'n "Wonder of Winter" -sampleriin ja pisteli siitä 18ct aidalle koristellun Joulukuusen.Tälle on viimeistelykin jo suunniteltuna..



Hei minunkin puolestani, tähän väliin kirjoittaa Ruusunpuna itse! Minulla on ollut kova inspiraatio pistellä joulukoristeita, niimpä niitä on jo muutama valmistunutkin!  Erityisesti ihastuin tuohon Kirsiltä saamaani valmiiksi painettuun, takka & joulukuuset-pakkaukseen. En tiedä kuinka voisin kylliksi häntä kiittää, minusta ajatus siitä, että saan katsella mitä äiti saa joulukalenterista oli jo ihana ajatus, puhumattakaan, että saisin oman puolikkaan kalenterin!! :D Kiitos kiitos ihana Kirsi!

Kalenterilaatikossa oli myös paketti, jossa luki " Saa avata koska haluaa. " No avasin sen tietenkin samantien ja sieltä paljastui ihania nukkis-tarvikkeita! Kiireiden vuoksi, en ole vähään aikaan nukkekodin parissa puuhannut, mutta tänä viikonloppuna, olen parannellut sisustusta ja ikkunoita, sekä lisännyt tavaroita. Nukkekotini on melko pieni ja siinä on vain pari huonetta. Kuitenkin, sitä laittamalla olen päässyt harrastukseen kiinni ja isomman talon hankinta houkuttaa kovasti ;)


Äiti eli Maija (=Lumiruusu) jatkaa vielä hiukan...
Tytön ite aloittaman pikkuisen  Some Bunny to Love -mallin kaveriksi on Ruusunpuna tilannut minulta uusimman WOCS.n mukana tulleen Lickle Ted Christmas kit-"Lickle bit of Love "- freebien itselleen  valmiiksi pisteltynä :)  Tottakai toimitan tilauksen viipymättä !

Kuva on hiukan sumuinen mutta sain siihen aika hyvin toistettua Amaryllikseni, jännän tosi tumman punaisen sävyn.Yhdessä vanassa on neljä kukkaa  :)
Keramiikka-enkeli on 17 vuotta vanha,ostettu kun vietimme ekaa Joulua omassa talossa ja Tyttönen oli 6kk ikäinen vauva. Niinpä tämä enkeli on ihan "must" koriste joka Joulu,ei kallis,ei ehkä kovin tyylikäskään mutta sitä rakkaampi.

****************************

What a surprised that Kirsi also sent " a half of calender" to my DD too. She was complitely over the moon !

1. December  I get the stiched ring,it is just amazing piece :)
other gifts after that are on the rose docorated porcelain plate as you see.

My DD ( 15 years old)  has been very busy  little stitcher..
She finished Orchideas Kit from her calendar as well a Christmas Tree from WOCS. I bought her the newest issue of C.S Card Shop and she have almost stitched the Somebunny to Love kit too :) :)

Happy December - Enjoy your Cristmas Stitching !!

With Blessings,
Lumiruusu

14 kommenttia:

  1. Sormus on kyllä aivan uskomaton, meillä on nyt aivan samanlaiset :)! Näin Kirsin suunnitteleman korusetin eilen ja se on niin kaunis, että hankintaan menee kyllä.

    Ihania lahjoja kaikki muutkin, Kirsillä on sydän paikallaan ,kun Ruusunpunakin saa omat yllärinsä.

    VastaaPoista
  2. Tuo sormus on kyllä todella kaunis! Ja ihania juttuja paketeista on muutenkin aukeillut.

    Kylläpä Ruusunpuna oli nopea tuon joulukoristeen kanssa :) Kaunis siitä tulikin.

    VastaaPoista
  3. Ruusunpunalle terveisiä, että oli ihan mielettömän kiva yllättää sinut ja pitää salaisuutta kunnes kalenteri on luonasi!
    Maijalle terveisiä, että kalenteriluukut on olleet todella kivoja! Eilistä Lizzie Katen mallia en ollut ennen nähnytkään, joten täydellinen yllätys. Ja tietysti arvaatkin, että tän aamun turkoosi väripläjäys oli tosi mieleinen. Päivitän kuvia kalentereista huomenna blogiini, että kaikki saavat ihastella. Päässä pyörii jo ideoita mihin niitä suloisia nappeja käyttäisin.

    VastaaPoista
  4. Voi mitä ihanuuksia olettekaan saaneet! Nyt voinkin jo tunnustaa, että näin Kirsillä nuo ihanat sormukset jo syksyllä hänellä käydessäni ;)
    Arvatkaas vain onko ollut vaikea minun kaltaisen lörpön olla hiljaa??

    VastaaPoista
  5. On teillä kyllä Ruusunpunan kanssa onnenpäivät noiden kalenterien kanssa!
    Mukavia luukunavaamishetkiä. :)
    Ai niin, kysymäsi pörrölanka pöllökoristeessa on ( yllättäen...) Casa Ceninasta tilattua.

    VastaaPoista
  6. Ps. Maija, tunnistitko magneetin reunaa koristavan nauhan? Muisto yhteiseltä Tampere-päivältämme :)

    VastaaPoista
  7. wow you DD stitching is so beautiful..i really love her work so much..please give her a big hug from my side and tell her i am saying her..keep it up..she is doing great stitching work..
    beautiful gift..
    stitchy hugs for you and for your DD xx

    VastaaPoista
  8. kaikkea kivaa oli Kirsi teille järkännyt. Leivos on ihan syötävä.
    Ja voi sitä sormusta, ihan Maijan näköinen. Mikä kiva ylläri Ruusunpunallekkin, sai oman puolikkaan kalenterista, tais olla sellainen yllätys, että päivät aattoon sujuvat vieläkin joutuisammin, koulusta huolimatta.
    Napit ovat varmaankin ihania, kunhan pääsen niitä livenä hipelöimään.
    Ruusunpunan pistely on kaunis ja niin ihana kehyskin sille. Nopeaa toimintaa:)
    Odotan itsekin jo innolla mitä seuraavista luukuista putkahtaa, elän hengessä mukana:)

    VastaaPoista
  9. Onpa ihania nuo teidän kalenteripaketit! Täällä ihan huokailen ihastuksesta niitä katsellessa.

    Kivoja nuo pikkupistelyt myös. Kyllä sinulla on taitava tyttö.

    Mukavia joulukuun päiviä!

    VastaaPoista
  10. Yhtä antamisen juhlaa näemmä tässäkin blogissa :)

    On Ruusunpuna ahkera pistelijä - mitä hän vielä ehtiikään, kun on nuorena aloittanut!

    VastaaPoista
  11. Äläs ny sillai sano, ettei komponentit piisaa 3-tahokkaan kokoamiseen - minä sentään keksin sen yksi yö ihan omasta päästä, eli ei se voi vaikea olla :D.
    (Ei tartte kuin taitella vaan, ja neuloa vierekkäisiä sivuja yhteen, ihan helppo homma. Jos joskus haluat kokeilla, harjoittele vaikka paperilla. Ääriviivathan on kirjottu jälkipistoilla jatkuvana ketjuna, ja keskimmäinen kuvio on toisinpäin kuin muut. Niin se menee oikein. Ompeleminen kannattaa aloittaa laittamalla eka kulmat yhteen. Minusta tuo muoto on aika hauska, täytyy tehdä toistekin - ja suositella muille :).
    Leppoisaa ja juhlavaa itsenäisyyspäivää!

    VastaaPoista
  12. Lovely stitching from your DD :) I love somebunny to love, so cute!! =)
    I'm buying TWOCS this month, not sure if i will subscribe but I'm buying a few issues online for now. Give it a test ;) heheheh
    Have a great week!!! :D

    VastaaPoista
  13. Voi että kuinka kauniita pistelyitä! Nuo teidän joulukalenterit on vaan niin ihania. Jaksan vain ihailla sitä kuinka paljon olette nähneet vaivaa niiden kanssa! Ihana idea myös Kirsiltä tehdä Ruusunpunalle oma minikalenteri, Kirsi jos kuka osaa tälläiset yllätykset.

    VastaaPoista