perjantai 16. joulukuuta 2011

The Christmas Cuties-A private SWAP with Sari


Hei taas!


Lupasin että tässä postauksessa nähdään jotain todella suloista ja tässä se on- Sarin minulle pistelemä Sapin D'Elisa Joulukuusi. Pienet lintuset oksilla ovat juuri kuin lintu ystäväni pihamaalta.Tämä Joulupuu on täynnä ystävyyden sydämiä ja kaunein niistä on kultainen...
Työ on viimeistelty upeaksi isoksi flatfoldiksi,reunoissa on kaunista pitsiä ja taustakangas on  pehmeän sävyinen ja sopii täydellisesti kokonaisuuteen..


Ihanan pistelyn lisäksi paketissa oli kaksi upeaa pehmeän pörröistä kaulahuivia.Langassa on pieniä kauniisti kimaltavia paljetteja-en ole varmaan koskaan nähnyt niin kaunista lankaa...   :) :)Sarin oli muistanut että tykkään enkeleistä ja paketista löytyikin ihan mun tyyliset kuusenkoristeet...


Näiden ihanuuksien lisäksi paketissa oli vielä joululahjat minulle ja Ruusunpunalle...niistä kuvia sitten lähempänä Joulua.

Kiitos tästä kauniista vaihdosta Sari! Flatfoldisi on nyt olohuoneen hyllyn päällä josta se näkyy tänne mun rakkaaseen soffan-nurkkaan.
Lähettämästäni vaihdosta lainasin kuvan Sarin blogista.. ( muistikortti tyhjeni ja kuvat katosi)Lucie Heatonin "Furry Tails"-sarjan Hiiri Neiti on luistellen viemässä ystävälleen lahjapakettia... Ompelin tauluun koristeeksi ison rusetin Tilda-kankaasta.Minusta tuo kukkakangas sopi väriltään kivasti yhteen Hiirineidin mekon kanssa.
Sari sai myös metallisen  ovikoristeen ja Tournicotonin mallin romanttiseen pussukkaan sekä siihen kuuluvat helmiäissoljet :)
Mukana oli myös joululahjapaketti :)

Tämä priva-vaihto oli ihana-Kiitos Sari vielä kerran !

Seuraavan kerran sitten kuvia Joulukalenterista ja Ruusunpunan valmiista rp.töistä.

Kiitos kommenteistanne :) :)


*************************************

Me and my sweet blogging-friend Sari (Pinkit Käsityöt) had a private "Christmas  Cuties" SWAP.

She stitched me a very pretty  French pattern called Sapin D'Elisa.The finishing as a flatfold is awesome ,I just love the lace and the little golden heart charm.Those cute little birds on leaves of the Christmas Tree reminds me all the little birds I have on my garden.I feed them daily,they love to eat Sunflower seed and peanuts..

Sari likes to knit and she gave us both a beautifull  scarf with pretty sequins. She knows that I love all kind of angel-decorations so I get lovely Angel -Ornaments to my Christmas Tree  :) :)
There were also included some special  Christmas gifts ...

I stitched her Lucie Heatons "Furry Tails" Miss Mouse who is skating and delivering a Christmas Present for her friend.I gave her a French Tournicoton  pattern   too and of course a secret Christmas Gift..


Thank you for the Comments ..

With Blessings,
Lumiruusu

9 kommenttia:

 1. hello dear, what lovely gift from sari..everything is so lovely..your sent gift is so lovely too..both sent and received gifts are so beautiful..
  keep well.,love for you cucki xx

  VastaaPoista
 2. Voi miten mukava kuulla että flättis on löytänyt paikkansa! Oli vain jotenkin niin sinun näköinen :) Hassua sinänsä sanoa noin, terv Nilkku

  VastaaPoista
 3. I love all these beautiful crafts!

  VastaaPoista
 4. no olitpas saanut kauniin lahjan. flatfold on aivan ihana ja juuri sinulle sopiva kuten huivitkin. En ole liioin koskaan nähnyt nuon hienoa lankaa ja timantithan kuuluvat sinulle. Olihan siellä myös enkeleitä, kauniita :)
  Kauniin pistelyn olit tehnyt Sarille , sen olen nähnyt livenä ja siinä sen on vielä kauniimpi. Kamerat vain tekevät vääryyttä pistelyille sille ei voi mitään.
  Toivottavasti pääsen pian hipelöimään kaikkia kivoja lahjoja, mitä olet joulukuussa saanut:)

  VastaaPoista
 5. Oi miten kaunis kuusi. Tuo malli täytyykin laittaa listalle:).
  Ja muukin vaihdossa tosi hienoa.
  Aivan söpö hiirineiti!

  VastaaPoista
 6. Oh! beautiful tree!! gorgeous :D

  VastaaPoista
 7. Amarylliskö se tuossa alakuvassa on?

  VastaaPoista