torstai 1. joulukuuta 2011

Christmas Calender SWAP with Kirsi - 1. December


                                              Tänään avattiin 1.luukku...

Minulla on siis  Joulukalenteri-vaihto Kirsin kanssa ja hauskaa on ollut ihan vaan suunnitella ,pistellä ja lopuksi koota ja paketoida  kaikki 24 lahjaa :)

Ensimmäisessä paketissaan Kirsi sai  Lizzie Katen Joulukoristeen,mallin löysin JCS Christmas Ornaments-lehdestä.Kangas on flobaa ja langat DMC.n ja Atalien.
Viimeistelyn malli on Vonnan Twisted Stitcher-blogista...Voiko olla enemmän mun tyylisiä lahjapaketteja ?!!
Kirsi oli tehnyt upeita paketteja,vaaleanpunaista paperia,kodikasta sydänkuviota ja sööttejä pinkkejä paperipusseja.Ihan jokaisessa  oli suloinen enkelitarra...

Tiedättekö,että ihan oikeasti aloin itkeä kun otin paketit laatikostaan...tälläinen ystävällisyys ja kauneus joka näissä paketeissa oli kosketti mua ihan sydämeen asti :)
Joulukalenteria vartio tietenkin teeman mukaan rakas,tosi vanha koriste-enkelini...onhan näissä ihanuuksissa oikestikin mukana kuin  enkeli- kosketus :) :)

Ihana yllätys oli että Kirsi oli laittanut myös kuuden luukun kalenterin Ruusunpunalle :)

Tyttö oli ihan ilosta suunniltaan ja ällistynyt kun soittotunnilta tultuaan pyysin häntä laittamaan silmät kiinni ja ottamaan käsinsä yllätyksen.
Mikä ihana ajatus,Kirsi,Kiitos niin tuhannesti !!!  :)Huomenna sitten kuvia Tytön kalenterista yms.kivaa.
Avasin tietysti myös Kirsin minulle tekemän kalenterin 1.luukun mutta koska muutama  ihana blogiystävä saa Kirsin kalenterin ensi lauantaina ,minulla on  lupa vasta  "sanallisesti kuvailla" mitä paketista löytyi .Sen vaan sanon että en IKINÄ ole nähnyt mitään sellaista ja omani otin heti käyttöön ;)


******************************************

Today is 1. day of  December and Kirsi get a Lizzie Kate Christmas Ornament as her first gift.
This pattern was fun to stitch -It was actually  the first LK-pattern I have ever stitched. My own style is  more romantic and that is because I enjoyed very much to trye totally different design.
Just look what a wonderfull basket of Christmas present is waiting for me.The idea is that I may open one of these numbered gifts.

Thank You for the comments! With Blessings,Lumiruusu
6 kommenttia:

 1. it is so sweet,.beautiful ornament.i love it so much..
  wow wonderful basket of gifts..enjoy opening them all.
  love and hugs for you
  cucki xx

  VastaaPoista
 2. Ohho, tässähän tuli uteliaaksi ihan :)

  Tuo Kirsille tekemäsi koriste on ihanan tyylikäs, oikein "kirsimäinen".

  VastaaPoista
 3. Ihanaa! Hei, niitä Ruusunpunan paketteja on 12 eli puolikas kalenteri, mutta osa on 1:n sisällä (paketoituna eli 1 saa huoletta avata). Ruusunpuna saa avata siis joka toinen päivä, mutta olisi varmaan kiva jättää viimeinen jouluaatoksi... niin mä sen ajattelin.

  Niin, blogistani olette ehkä lukeneet, että erittäin tyytyväisenä täällä Maijan kääröjä availen, ne on niin "mun näköisiä"!

  VastaaPoista
 4. Ihanan koristeen olet pistellyt ja voi että on kauniita paketteja Kirsiltä!

  VastaaPoista
 5. What a beautifull ornament!!
  My favorite flower... and in Pink!!

  VastaaPoista
 6. Ajattele, näin eilen tekemäsi paketit ja koristeen, ihania! Tiedän tunteen vallan hyvin että ihan itkettää, voit uskoa että liikutus oli mukana eilen kun paketteja Kirisn luona vaihdettiin ja ekoja availtiin. Uskomattomia projekteja meillä rp-ihmisillä, valtava määrä välittämistä ja antamisen iloa.

  VastaaPoista