lauantai 27. joulukuuta 2014

The Advent calendar Gifts - from "Weihnachtsglanz"-book a pretty Winter Girl for me and an easel card for Kirsi :)
Rauhallista Perjantai Iltaa !


Nyt tulee kuvat hiukan käänteisessä järjestyksessä mutta  Kirsin minulle pistelemä 24.Joulukuuta avattu lahja on niin ihana että sen kuuluu kyllä päästä otsikkokuvaksi! Minähän olin siis toivonut kalenterini saksalaisen Ute Menzen "Akufaktum" sarjan kirjoista pisteltyjä juttuja tämä on Joulu-kirjasta jonka kuvat ovat kuin vanhoista kiiltokuvista.ja tästä  tyylistähän minä juuri tykkään!Suloinen tyttönen viitassaan joulukranssiaan kantaen on pistelty marmorinkirjavalle pellavanauhalle ja Kirsi oli  vaihtanut tytön alkuperäisen turkoosinpuvun värin enemmän minun makuun olevaksi hempeän liilaksi. Kiitos Kirsi tämä tyyny on röyhelöreunoineen aivan hurmaavan ihana!!!Neljännen Adventti Sunnuntain yllätys oli I love Cross Stitch -sarjn kirja jossa oli kauniita Joulukortti malleja..ihan jo kannen kuva oli niin rauhallisen tunnelmallinen että voisin sen pistellä ensi Jouluksi :)Kirsi sai viimisenä lahjanaan suuren pistellyn sydämen ja ...Les brodeuses Parisiennes kitin jossa on projektipussukka ja malli puna-valkoiseen pistelyyn. Kirsi oli siis toivonut saavans lahjat Broderie-teemalla.Tein Kirsille 24.päivän lahjaksi kortin joka on samalla taulu tai Joulukoriste  :) Kortti on ns. telinemallia ja pysyy siis  "itestään" pystyssä.Joulukranssi on muistaakseni Joan Elliotin suunnittelema ja ollut freebie aikanaan minulla ei kittiä ollut vaan pistelin sen mallista.Tykkäsin kovasti kun kranssissa oli runsautta: käpyjä ,Joulutähtiä, misteliä ja punaisia marjoja ikivihreiden lehtien keskellä-mikä tuo kasvi lie  onkaan suomeksi??Lähikuvassa näkyvät paremmin helmet ja muut yksityiskohdat :)Melissa-baby avusti innokkasti sekä kuvauksissa ja makasi koko ajan tässä näppäimistön vierssä kun tätä kirjoittelin..

Ennen vuoden vaihdetta tavoitteenani on viimeistellä VeroniqueE.n lapsiaihinen työ ja Victorian Christmas Joulukoristeeni .

Sitten tärkeä tiedotus!!!

Huom Eila,Virpi R. ja muut jotka ehkä odotitte pientä "joulumuistamistani"- sairastuin edellisen tulehduksen jälkitautina uudelleen nielu/ keuhkoputken tulehdukseen ihan vrk sisällä joulun alusviikolla  ja olen siis viettänyt kohta 2 viikkoa kuumeessa ja tosi kipeänä.. niinpä monta pakettia jäi lähettämättä mutta  ne lähtevät kyllä omistajilleen kun arki taas alkaa ! Anteeksi viivästys ! :) :)

***************************************************************************

The most wonderful time of the year!!

Even I had been very ill with my bronchitis I still loved the Christmas and all the lovely gifts my friends have given to me. The first pillow and the crad book are fom the Advent calendar -Kirsi really spoiled as she usually does!

I stitched her as the fourth gift alarge heart and her 24. december gift was eb easel crad with the real cinnamon stitckis that made the frames for the stitched wreath.I really like how this card looks like !

My smaller of   KittySisters - Melissa-Baby has been very helpful both in phographing all these pieces as well as writing this blog post.. so I just had to put her picture as the last one :)

Thank you for visiting and commenting my blog !
With Blessings,Lumiruusu

11 kommenttia:

 1. I wish you a very happy holiday Maija ♥
  Little Christmas girl in purple is so pretty!

  Greetings

  VastaaPoista
 2. Oh my! Lovely gifts. I am praying for your health.

  VastaaPoista
 3. Merry Christmas!
  Sorry to hear that you weren't feeling very well for Christmas.... I love your Christmas girl - she is so pretty.... as is your beautiful kitty helper!
  Hugs xx

  VastaaPoista
 4. Ikävä kuulla, että olet ollut sairaana. Anteeksi, mutta minä en kyllä ole osannut odottaa joulumuistamisia. Kuuseen ripustin viime vuonna saamani kauniin joulukoristeen ja samalla lähti lämpimiä ajatuksia sinne päin =D Yritähän parannella itsesi kuntoon! Ihania pistelyitä olet tehnyt ja saanut.

  VastaaPoista
 5. Oi miten ihania kaikki esittelemäsi! Kirsin pistelemä tyttö viittoineen on todella suloinen ja sinun tekemäsi kranssi upea! Joulukorttikirjakin näyttää todella houkuttelevalta.
  Voi, ällös huoli muistamisia, terveys ennen kaikkea ja kaikki muu sen jälkeen.
  Hyvää loppuvuotta!

  VastaaPoista
 6. Toivottavasti voit jo paremmin!
  Suloisin liila joulutyttönen sinulla :). Ihanat puuteriset värit , niin täydelliset.
  Ihania lahjoja teit Kirsille , ihanalla aiheella.

  VastaaPoista
 7. Kauniita joulunajan lahjoja olet antanut ja saanut. Hienon erilaisen viimeistelyn olet keksinyt kauniille joulukranssille. Toivottavasti voit jo paremmin ja tauti on mennyt menojaan.

  VastaaPoista
 8. Wonderful gifts exchanged.
  Happy New Year , May 2015 brings you great blessings

  VastaaPoista
 9. How many splendid works!!!!
  Many good wishes for a peaceful and joyful 2015!
  A big hug
  Sonia

  VastaaPoista
 10. Stroke that sweet little cat of yours! I am sad you fell ill again. Take it easy there! Don't rush anything. It is not good for your health.

  VastaaPoista