keskiviikko 3. joulukuuta 2014

I Advent Sunday Gifts from Our Swap Calendars ...

Hei ystävät !


Olemme nyt avanneet ensimmäiset  Adventtikalenterien lahjat ja otsikkokuvassa on Kirsille pistelemäni Creation de Poin de Croix -lehden mallista pistelty kuusenkoriste. Sain häneltä toiveaiheeksi Broderie ja tuosta mieleeni tulee tietty ranskalaiset lehdet ja niiden mallit sekä ylleensäkin kirjontaan liittyvät asiat . Pakkasin kunkin sunnuntain yllätykset kaupan valmiisiin lahjapusseihin . Ensimmäisenä sunnuntaina  paketteja oli kaksi, toisessa tuo kuusenkoriste ,Jardin Priven Kissa-Sampleri ( tietysti kissoja  ja työ pistellään  perinteisimmillä  ranskalaisen kirjonan väreillä  eli punaisella langalla valkoiselle kankaalle. Toinen paketti oli  Hiiri-täydennystä  Kirsin upeille ,rotukissoille eli Siperiankissa Aslanille  ja Ocicat Batulle.
Kirsi oli laittanut ensimmäiseen pakettiini tämän upean kirjan jonka mallit ovat saaneet inspiraationsa antiikkisista merkkaustöistä .Mukana on myös paljon historiallista tietoa Usa.n varhaisista "Pieni Talo Preerialla -kouluista" ja kuvia koulumuseon kokoelmista.Kiitos Kirsi ..niin kuin aiemmin jo sanoin tämä on 200% mun juttu!Eikös olekin upeita nämä kirjan mallit !?


Uusin Jean d'Arc Living oli ilmestynyt ja lehdessä  oli  taas aivan ihania askartelutöitä!! :) Annan tämän lehden Kristiina tyttärelle "ammattilukemistoksi" -hän kun on Chabby Chic liikkeessä töissä :)


Kun ulkona on pakkasta ,on aika aloittaa  lintujen talviruokinta...Melissa-Baby tässä tarkkailee pihamaata :)

******************************************************************

Hello again!

Last Sunday was time to open the first surprise from our Swap calendars with Kirsi..In the first pictures You see what i gave to her. Kirsi asked me to stitch her something from theme "Broderie " I gave her a Christmas ornament -the pattern is from the French magazine Creation de Point de Croix .There was also a Jardin Privee Chart "Sampler au Chats " ..it was a a Must for kirsi because she have to georgeous kitties a Siberian cat called Aslan and an Ocicat called Batu. Of course I gave a special gift for the kitties- a big pack of toy mices.

Kirsi gave me a fabulous book about the old school girl sampler and there is lots of history in the book. Just look at those pictures !!?

Melissa-Baby is looking birdies at our rose bushes..

Thank You for all the sweet comments !

With Blessings Lumiruusu

13 kommenttia:

 1. Your gift to Kirsi and her cats is great! I love your gift too. Melissa-Baby is so very pretty.

  VastaaPoista
 2. Everything is so sweet! Your gift is indeed great and I've fallen in love with the book from Kirsi ♥
  Hugs from Istanbul

  VastaaPoista
 3. Adorable swap and gifts received. Love your kitty.

  VastaaPoista
 4. Tosi kaunis tuo pistelemäsi joulukoriste. Ihana on seurata näitä teidän vaihtoja =D

  VastaaPoista
 5. Voi kuinka ihanat paketit puolin ja toisin!

  VastaaPoista
 6. Oi ihanuus teidän lahjoja, ajatuksella mietitty.

  VastaaPoista
 7. Wonderful gifts both given and received! I love the book that Kirsi gave you--it has so many interesting projects... Enjoy :)

  VastaaPoista
 8. Hei vaan pitkästä aikaa:) Ihania pistelyitä ja suloinen Melissa. Täällä kasvaa Velmu Aleksanteri hirmuista vauhtia. Aivan upea luonne, sosiaalinen ja sylissä viihtyvä poika. Hurrrjan kova kehräämään ja usein! Päivät kuluvat tyttösten kanssa peuhaten ja illalla on mukava käpertyä meidän aikuisten väliin parisänkyyn. Ollaan Miehekkään kanssa välillä pohdiskeltu, että on kuin Emppu-kissa ja Kusti-herra olisivat hänessä yhdistyneenä, kaikki parhaat puolet ja vielä hitunen Kostiakin. Näin oli tarkoitettu. Meillä on siis viiden kissan iloinen ja onnellinen kvintetti ja kaikki tulevat juttuun toistensa kanssa. Joulua siis hyvillä mielin odotellessa. Välitäthän Velmun lähtökotiin taas terveisiä ja kiitoksia mahtavasta poijjaasta.

  VastaaPoista
 9. Ihania vaihtoja teillä! ...ja niin kaunis & söpö Melissa!

  VastaaPoista
 10. Gorgeous gifts! Lovely swap ideas :o)
  Hugs xx

  VastaaPoista
 11. I just love that cat of yours! Stroke that pretty fur again for me, will you?

  VastaaPoista