lauantai 26. heinäkuuta 2014

Papercrafting with something stitched too : A Bluetit tag etc.




Hellepäivinä askarreltua :)


Lakeudella aurinko on paahtanut kotinurmikon osin ihan kuivaksi ja välillä on ollut niin kuuma etten ole jaksanut edes LHN-Roseyn helmaa pellavalle pistellä.Niinpä sain uusimman Cross Stitcherin mukana tulleesta pakettikortti-freebiestä idean pistellä muutamia tosi,tosi pieniä juttuja joita voin käyttää korttien tms. koristeena. 
Vielä kun tuli ilmeinen tarve pistellä  pientä kivaa Tuijalle oli asia enää toteutusta vailla ;)




Näin heinäkuussahan on aivan pakko tehdä jotain kesäisen kepeää ja tälläisiä Sinitiaisenpoikasia   olemme Misty Chow Chown  kanssa  päivittäin tarkkailleet portailla istuen.Iloisen keltaiset  tirpuuset pyrähteleät ja pitävät lentoharjoituksiaan  suuressa ruusupensaassa -voi miten pieniä ja somia ne ovatkaan !Vielä yksi paperinen Saunakukka tuomaan aitoa tunnelmaa täältä peltojen keskeltä  ja lahja oli valmis!



Erjalle pistelin karkinvärisen talon hyvin vaaleanpunaiseen korttiin ja sisäsivulle laitoin Nalle-tyttösen :)


Tässä 3d kuvassa minua tietenkin ihastutti Neidin erityisen kaunis lierihattu...



Meille tuli erityisen odotettuja vieraita kun Virpi Misty Chow Chown kasvattaja ja Myrsky-Äidin omistaja käväisi tapaamassa kasvattiaan .Ja voi miten mahtavat tuliaiset  hänellä oli mukanaan...karkit on tosin jo  syöty vaan tässäpä kuva upeasta Virpin itse tuunaamasta ripustinkoukusta (Mistyn hihnalle !)    Virpi tietää että rakastan ruusuja joten sain ksälukemiseksi Ruusu-unelmia kirjan jossa on runoja ja t upeat kuvat ! Kiitos tuhannesti Virpi kaikesta ja tietenkin eniten siitä että meillä on tämä rakas ,kaunis ja maailman  paras Pihlajalammen Nuppuliina nyt perheenjäsenenä !




Tämä on näillä helteillä tuttu näky..Misty-Nuppuliina ja rakas siskona ja uskollinen  "Hoitotätinsä" Namine Neiti Kisuliini nukkuvat ihan lähekkäin pävän kuumimman ajan...kyllä he  saattavatkin  olla suloiset yhdessä kun Misty-kulta tuhisee unituhinoitaan ja  pieni Kissa Täti kehrää vieressä- tuutulauja varmaankin..


Misty vaihtaa nukkumapaikkaa aina sen mukaan kun aurinko kiertää taloa..välillä hän saa viilentävän jalka -ja masunalus suihkun.Kyllä Nuppuliina Kulta antaa kiltisti pestä naamankin ja selvästi aina virkistyy käsittelystä. Virpi kasvattajalta sain hyvän vinkin pukea Mistylle kylmällä vedellä kasteltu ja kuivaksi kierretty T-paita pääälle. ja kas, kun Mistyn mielestä se oli niin mukavan tuntuista että oitis nukahti viilentävä paita yllään :) 



Kiitos jälleen runsaista  kommenteista !
Tänään illemmalla ajelemme Mikan ja Mistyn kanssa Lappajärvelle, tutulleja niin  somalle punaiselle mökille jossa nautimme viime kesänäkin järvenrantamaisemista.Kolmen Emännän kerhon Sari.H. lupasi tulla viettämään kanssani päivän pistellen..otan kameran mukaan niin saan taas uusia kuvia tänne blogiinkin !
*********************************************************************************

Hello my friends!

It has been so hot here that I have even had problems to concentrate to my LHN stitching.. Instead I have stitched some  tiny motifes from the newest issue of Cross Stitcher magazine (UK) for my card making projects.
There are now plenty of tiny yellow and blue birdies in my rosebushes -the Bluetits "babies" who are practising they flying skills! Me and Misty the Chow Chow love to sit in the front stairs of my house and look those tiny birds-they are so cute and make love chirp-chirp noise :) That is why I loved to notice a small design of the Bluetit in the magazine and used my stitching to make a blue-white and yellow coloured tag for Tuija.
Another pattern I liked was a little house with the sun and I added the verse "God bless our happy Home " because Erja the receiver shares my Christian faith :)

Because of the heatwave my two  Kittyes and Misty sleep a lot at the daytime. These two Misty and the her Nanny ,Miss Namine seems to be together all the time :) Miss Namine loves her "little puppy" very much !! And so i do love all of them and  my family too. And of course you re dear to me too !! Enjoy the summer !!

Thank you for all sweet comments!
 With Blessings,Lumiruusu

12 kommenttia:

  1. Beautiful, little works of art you have created to share. :)
    Your pets are so precious. Enjoy the weekend!

    VastaaPoista
  2. Aww so beautiful...I love your sweet stitches so much...
    Pets are always so sweet..big hugs xx

    VastaaPoista
  3. Ihana tuo sinitiaiskortti! :) Minä en yleensä tuollaisista runsaista korteista tykkää, olen enemmän pelkistetyn tyylin ystävä, mutta tuossa kortissa on jotain silmääni miellyttävää, ehkä se on tuo raikas värimaailma! :)

    VastaaPoista
  4. Hello dear! Love all the pretties and the very relaxed furbabies!

    VastaaPoista
  5. Oi miten ihania askarteluja olet tehny ja tuo sinitiainen OOOHHH.
    Meilläkin on hellettä jakunut kolme viikkoa. Onneksi olen ollut lomaalla ja saanut
    nauttia auringosta.

    VastaaPoista
  6. Niin suloinen Misty:) Kestämistä meille kaikille näissä helteissä. Tulee se talvi sieltä kuitenkin taas.

    VastaaPoista
  7. I llike very much all you tag, but my prefer is the blue tit!!!
    I love this petit birds, your stitch is very beautiful :)))
    In North Italy this year the summer is very strange, it rains a lot! Hopefully the sun even gets here :)))
    A big big hug
    Sonia

    VastaaPoista
  8. Such pretty projects... I especially love the blues and yellows in the first one :)

    Hope things cool off for you very soon--we are having record low temperatures here where I live!

    VastaaPoista
  9. You have made some great cards. I love the one with the little bluetit. We always have some of tem in our garden, they are so sweet.

    VastaaPoista
  10. Ihana väritys kortissa, niin kaunis kesäinen kortti. Ihana taas ihastella :)

    VastaaPoista
  11. Lovely cards :) Hugs&smiles to you

    VastaaPoista
  12. So nice pets and cards again. Enjoy your stitching.

    VastaaPoista