tiistai 15. heinäkuuta 2014

Blossom the Panda by Partypaws-Cotton Crosses ,Three Ladies x-stitch meeting at Pirkko,s home and the Tiny Royal Kittens in her gentle care.. etc..
Helteistä Heinäkuun Sunnuntaita !


Talven ja kevään aikana olen pistelyt pieniä söpöläisiä ja Partypaws sarjan Blossom Panda löysi kodin  uuden fb.ystäväni Marjon  luota.
Sari.H ,Pirkko-Liisa  ja minä vietimme kerhopäivää Pirkon luiona ja tässä jälleen päivitystä hänen kästtämättömän isolle HAED työlleen "The Angel,Lion and Lamb".Pikku karitsa on valmis...
...Ja enkelin sylistä löytyy leijonanpentu .

ja Pirkko ei olisi Pirkko ellei samaan olisi edistynyt vielä muutakin...DMC Flower Fairies Masterpiece on ollut hänellä kesätyönä jo viime vuonna nyt siihen on tullut paljon,paljon lisää pistoja.


Keskellä työt on Verenpisara Keiju ja kuvasta näkee hyvin kuinka monelaisia metalli-efektilankoja tässä on ja pisioja sekä kokonaisia  että puolikkaita...


Istuvan keijun siipien väri katoaa hienosti kukkien joukkoon...hyvä,hyvä Pirkko !!Facebookin puolella on ollut myös jo puhetta näistä "maailmn suloisimmasta"  kissanpennuista                   (eivätkö he kaikki ole aina vuorollaan?) joten saammeko esitellä : Tiikeriraidallinen tyttöpentu on nimeltään Prinsessa Madeleine ja valkoisen ja tiikeri-raidallisen kirjava poika "isoveli" , jonka tunnistaa hyvin
 "valkoisista silkkihansikkistaan" on kokonsa ja komean ulkomuotonsa tähden saanut nimekseen            Kuningas Haakon.


Toinen poikapentu ,Prinssi Alexander, on erityisen tuuheaturkkinen ja hänellä on pikkuisessa nenässäään suloinen musta pilkku eli valmiiksi merkitty "suukonpaikka".Tämäkin poika on ikäisekseen todella vanttera :)Ikää pennuilla on nyt neljä viikkoa ,vielä hetken kestää kun korvat nousevat pystyyn ja silmät kokonaan kirkastuvat. Pennuilla on siis Äiti-kissa ja ovat toistaiseksi kokoaan äidinmaidolla. Pirkon ja minun mielestä nämä pennut ovat harvinaisen pyöreitä ja hyvinvoivan näköisiä :)
Meillä on ollut todella paahtava helle kuivaa,kuivaa täysin satmatonta jo monta viikkoa ,eilen tuli ensimmäinen pieni ukkoskuuro ...pihan kasvit ovat olleet kovilla paahteessa. Kerrottu petunia kukkii sentään oikein komeasti :)
Eilen tuli 123.Stitchiltä paketti puuttuvia gast lankoja LHN-Rosie työhöni joten nyt voin taas pistellä hänelle "leningin helmaa " :)
Kiitos uskomattoman runsaista kommenteista :ja
paljon pieniä x-pistoja kaikkiin kesäkäsitöihinnne

*********************************************************************************

How about one cutie stitching more ?

I have get a new stitching via facebook andi wanted give her little something..So I finished this already stitched Partypaws Blossom Panda kit for her as a little ornament.
Me and my two friends had our Club meeting and I took again pictures of Pirkko,s amazing HAED and the DMC Flower fairies Masterpiece -they both just georgeous!

It summer and I have to say that  unfortunately it is agaian  time tu us  for open our private
"Baby Kitty Rescue-project" . This time we have Mommy Kitty with three kittens-they are staying at my dear friends Pirkko's home and are doing very well. Even the Mommy kitty is very young she takes good care of her babies and she have plenty of milk for them. What a blessing is that this far we have  not have to worry their nutrition :)

They are a Little baby girl called Princess Madeleine(of Sweden) and her big brothet is called king Haakon after the King of Norway. The another baby boy is called Prince Alexander. A one nice lady I know from blogging world have almost sure a home for another of the boys but we have not taked about which one it will be. They all very happy and have "round bellies" and seems to happy and healthy.

Thank you for every sinle comment- I still  am so happy to  write my little blog even my english must be  sometimes quite funny  ;)
Yeasterday I get more GAST  "Schoolhouse Red " threads from 123 Stitch so now I can continue stitching my lovely LHN -Rosey ! I really hardly can wait  for it !!!

With Blessings

16 kommenttia:

 1. Oijoi Lumiruusu:) Alexander sulatti välittömästi meidän perheemme sydämen. Loppuelämän kodin, turvaisaa syliä, suukkoja sekä kissakavereita hänelle niin tahtoisimme tarjota. Mitä kautta pystyisimme hänet varaamaan?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Zelda,luulenpa että tämä on ihan tällä selvä!! Olet varmasti ihan oikea äiti Alexanderille ,tiedät sen sydämessasi ja minäkin tiedän-olemmehan tunteneet toisemme jo vuosia täällä bloggerissa :) Voisitko laittaa mulle s.postia osoitteeseen Lumiruusu@hotmail.com niin annan mun "oikean" s.postiosoitteen tai puh.numeron. Soitan nyt saman tien vaikka Pirkolle jonka kotona kullanmurut asuu. Meidän Kissanpentujen Katastrofi Yhdistyksen "vauvat" eivät maksa rahassa mitään sillä kuka nyt lapsiaan myisi !! HUI! Sen sijaan meillä on nämä jo tutut toiveet/ ehdot peennun hoidosta :
   Pentu otetaan perheenjäseniksi -ei ulkokissoiksja opetetaan valjaisiin jo ihan pienenä jotta voivat ulkoilla turvallisesti :)
   Kisulle annetaan rokotukset ja ne kastroidaan heti kun on sen aika. Jos sairastuvat pääsevät lääkäriin .
   JOS jostain syystä joutuisitkin Kisusta luopumaan ota ensin yhteyttä meihin (Maija tai Pirkko) ennenkuin annat kissan muualle Nmä varman ovat ihan itsestään selviä juttuja Sinulle mutta laitoinpa ne kuitenkin esille ihan van siksi jos joku hulestuu tästä meidän "systeemistä" :) .

   Poista
  2. Hei vaan:) Tähän vielä oli silloin aiemmin tarkoitukseni vastata ja unohtui, kun mailia laitoin. Tottahan toki sitoudumme hoitamaan ja kasvattamaan kisun juuri niinkuin kuuluu:) Onkos siellä muuten samanlainen helle kuin täällä eli 30 astetta:)?

   Poista
 2. Kissanpojat ovat aina niin suloisia! Kiitos Pirkon rp-kuulumisista. Upeita töitä on Pirkko ahkeroinut. Blossom panda näyttää suloiselta ja viimeistely on taattua tyyliäsi =)

  VastaaPoista
 3. Joka kerta ällistyn noista Pirkon töistä, ovat ne vaan niin upeita!!! Sinun pandasi on suloinen ja kissanpennut vielä suloisempia:)

  VastaaPoista
 4. Such a cute finish and lovely stitching! Awww... the kitties are adorable :)

  Your English is just fine--I'm so impressed with bloggers like you who write in two languages!

  VastaaPoista
 5. Such a sweet finish ...and the kitties are so beautiful..so cute....kisses xxx
  Your English is super perfect.
  Sending you love and hugs x

  VastaaPoista
 6. Uskomattomia nuo isot työt! Söpö pistely ja niin suloiset kisut:)

  VastaaPoista
 7. Ihana panda. Pirkolla riittää virtaa pistelyyn :) Upeita isoja töitä.

  VastaaPoista
 8. Ihana pieni söpöstely pistely ja viimeistely:). Pirkon työt ovat vallan uskomattomia, ei voi kuin ihmetellä ja ihastella niitä. Ja voi miten suloisia kissanpentuja!

  VastaaPoista
 9. Such a sweet little gift for your new stitching friend. And I'm always fascinated by seeing your friends fairy project. It's looking gorgeous.

  VastaaPoista
 10. Unos trabajos espectaculares !!!!!! me encantan las petunias dobles son preciosas ,besos.

  VastaaPoista
 11. Everything in your post is just soooo cute!! But these little kittens are just so precious

  VastaaPoista
 12. Voi kuinka ihania pistelyjä, niin sinun kuin Pirkonkin! Ja voi mitä söpöläispentuja <3

  VastaaPoista
 13. What a sweet, adorable gift! Cute, cute kittens. Our daughter Madeleine appreciates the names. ;)

  VastaaPoista
 14. Those sweethearts would melt any heart! Pretty stitching too. You sure know how to stitch.

  VastaaPoista