torstai 13. helmikuuta 2014

Ystävänpäivä on ihan pian!


Minä olen kovasti ihastunut tähän Ystävänpäivään ,sekä ajatuksena yleensäkin että visuaalisesti, varsinkin tykkään tietty aiheeseen littyvistä rp.-malleista. Ja niitähän riittää joka makuun -on  tosi imeliä ja sitten on näitä ns. Primitive-tyylisiä jotka muistuttavat Iso-äidin äidin aikaisia merkkaustauluja.

Tämän kaunottaren ostin fb.n Ristipistokirpparilta ja tämä olikin  ihana löytö!!
Stacy Nash Primitiven -kitti jossa malli "To My Sweet Heart",32 ct natural pellava ja Gastin käsinvärjätty vadelman punainen Brable Berry-lanka.
Työ tehdään 1 säikeellä kahden kankaan langan yli ja siksi pistely on ihanan kevyttä langan juostessa helposti  kankaan läpi.


...ja sitten jotain ihan muuta !


Olen nyt parin viikon ajan käyttänyt paljon "pistely-ajastani" kortti-askarteluun ja voi, miten se onkaan ihan vienyt mennessään.. Rajoitetusta ajasta johtuen haastoin itseni tekemään valmista  hiukan nopeammin kuin yleensä jolloin saatan yhteen kortiin käyttää monen päivän vapaa-hetket..aloittelija kun olen, aikani   kuluu  ihan perusjuttuhin ali papereiden valitsemiseen ja sommitteluun.
Nyt laitoin aina kutakin korttia varten valmiiksi pöydälle tarvikkeet  ja valmista piti tulla hakematta n. sata kertaa lisää materiaaleja kuten tavallisesti.
Ensimmäinen kortti on Fantasia Keväästä  jossakin Pariisin monista puistoista..

Nyt päästin sitten perinteisempiin Ystävänpäivä tunnelmiin eli suosikkiini  For ever Friends-Nallet sarjaan oli ilmestynyt  uutuus 3d kuvia joita ostin Seinäjoen Paperinauhasta. Sieltä on myös tuo mielenkiintoinen materiaali  kortin alaosassa eli kangaspintainen  kartonki ,jossa itsekiinnittyvä tarra-tausta.Uskallan kertoa että tämä kortti on Pirkolle ,käytin siinä lempivärejään persikkaa,aprikoosia ja vaaleankeltaista.Ystävyyttä Suurella Sydämellä on kortin nimi.

Pinkkiä ja aniliinia ja lintusia ja ruusunkukka niistä syntyi naisellisen herkkä  Nallen Lepohetki.


 Ja tietenkin minun piti tehdä kortti myös Kristiinalle joka on muuten jälleen ottanut nämä valokuvat
.Kiitos Tuhannesti!
Nämä suloiset Nallukat  (Krisse ja Toni-poikaystävä) saavat luvan kanssa istuskella vielä Vaaleanpunaisissa Unelmissaan   ;)
Kreinikin metallilangat on muuten monikäyttöisiä sopivat myös kortteihin !!

 Kissa ja Vihreä Kastelukannu  on kortti eräälle Nuorelle Neidille .
Omistan vasta muutaman arkin Tilda-papereita nämä ovat Sewing Bird sarjaa .Toki Tildat ovat minusta aivan ihania ja aionkin  hankkia niitä lisää pikkuhiljaa.Tämä on itsestään selvästi "Ompeluhuone".
Kristiina.tyttäreni siivosi laatikoitaan ja hän lahjoitti minulle löytämänsä Prinsessa Kissan.Taitaa olla  Kisu joku Melissan ja Naminen kuninkaallinen sukulainen :)

Kiitos jälleen kommenteista ja ystävyydestänne !

********************************

Hello my friends! How are you all today!!

I have been doing some papercrafting lately and also started a new lovely Valentines day themed stitching
-It is a kit fron Stacy y Nash Primitives and I bought it from our Stitchers  Fb.Group ( we are all from Finland) and  there is a "Second.Hand Stash Market" in our group too..
The kit includes chart ,Gast floss "Bramble Berry" ,32 ct Natural Linen and lovely red velvet as a backing fabric.
I have already  an idea for the finishing it  and that is why I will quit the zig-zag border and make it faster to stitch that way.

I am totally beginner in Cardmaking and because of limited time I have for crafting  made the cards  much simple than I am used to. My favourite from cute characters is Forever Ever Friend Bears- they are so sweet with their round faces and soft colours.

Thank You for all the sweet comments I am so happy that You like to read my blog!!
Have a Happy Valentines Day and enjoy Your stitching.!

With my Blessings,Lumiruusu

11 kommenttia:

 1. I never would have thought that you are a beginning card maker Maija! Beautiful work. Sweet Valentine stitches too. Take care my Sister.

  VastaaPoista
 2. Suloisia kortteja ystäville!
  Minä olin jotenkin kovin, kovin saamaton enkä laittanut kuin yhden ainokaisen kortin...mutta muistaa voi ystäviä muulloinkin:)
  Ihanaa ystävänpäivää sinulle Maija!

  VastaaPoista
 3. Aivan uskomattoman ihania kortteja!

  VastaaPoista
 4. Me encantan!!!!!!!! son unas postales preciosas ,besos.

  VastaaPoista
 5. Upea pistely ja mielettömän upeita kortteja.
  Tervetuloa tekemään preussinpunaista musiikkihaasteeseeni(sivupalkissa linnun kuvassa haaste)
  Ihanaa Ystävänpäivää Sinulle.

  VastaaPoista
 6. For a beginner your doing well..
  beautifull cards!!
  where is the flower on the last pic???

  VastaaPoista
 7. Beautiful cards!

  Happy Valentine's Day!

  VastaaPoista
 8. Iloista ystävänpäivää sinulle Maija! Aivan hurmaavia kortteja olet tehnyt ystävillesi, oikein sommittelujen mestarinäytteitä. Kivalta näyttää myös työn alla oleva pistely.

  VastaaPoista
 9. Nice work!! Well done :)
  I Hope you had a lovely day!!

  VastaaPoista
 10. Ne teetä tai kahvia juovat naiset....ahhh! Mä en ikinä sais aikaan mitään sellasta! Mut mähän teenki vaan kanavatöitä. Nyt just mulla on WIPinä yksi Monika Designin työ, hirveen iso kukkakimppu. Kyl se eteni taas kivasti Sotshin tapahtumia katsellessa.

  VastaaPoista