maanantai 17. helmikuuta 2014

Greeting from The Three Ladies Stitching Clubmeeting -The amazing Haed WIP stitched by Lady Pirkko :)
Terveisiä Pirkon punaiselta tuvalta!


Monet teistä tuntevat tai ainakin  muistavat Emmulin Kartano-viikonlopusta rakkaan ystäväni Pirkko-Liisan joka pistelee enimmäkseen isoja töitä !? Vietimme hänen luonaan Kolmen Emännän rp.kerhon Ystävänpäivä-juhlat ja samalla sain tilaisuuden ottaa kuvia Pirkon upeista töitä ja pyynnöstään laitan kuvat tänne ;).
Hänen suurin projektinsahan  on HAED-malli "Angel,Lion and Lamb" 14 count DMC Magic-aidalle. Otsikkokuvan enkelin kasvot,hiukset ja vaatteen etu-osa on ollut Pirkon tämän talven haasteena.
Rajasin kuvaan Enkelin ja Leijonan ( Aslan? ) jotta esim.käden ja hiusten valot ja varjot näkyisivat...pistelyä on kuvan ulkopuolella valmiina puolet yläreunasta ja oik. reunan luminen metsä alas asti.... En jaksa lakata ihmettelemästä Teitä monia jotka teette näitä isoja töitä kuten just nämä HAEDit tai Dimensions Gold,Anchor Maia,Kustomkrafts  yms. Kyllä olette kaikki niin taitavia!! :) :)
Tässä vielä koko työ ..koska kangas on 14 count tulee tästä valmiina ihan valtavan iso ja näyttävä.
Hyvä ,hyvä Pirkko!!!

Ja eihän toki tämä monta a4 sivua Haedia ole kaikki mitä Pirkko-Liisa on talven aikana tehnyt...valmiina on myös syksyllä Sari.H.lta ja minulta saamansa synttärilahja-kitti, Rioliksen "Under the Apletree"
Jännittävää oli saada  oikein kädestä pitäen tutkia valmista työtä, sillä tämäkin Rioliksen kitti pisteltiin heidän ihan omilla villa-viskoosi langoillaan.Pirkko kertoi olleensa postiivisesti yllättynyt lankojen laadusta ja siitä miltä niilä tuntui pistellä.Minäkin yllätyin miten ohuita hienoja langat olivat ja ne peittivät kankaan todella hyvin.. Mielenkiintoista !?

Kuvassa on tietenkin Ladyt  Pirkko ja Maija ,minä istun( huom. istujalla on helmet kaulassa) ja Pirkko-kulta tarjoilee tapansa mukaan ...voi ihanuus näitä pukuja !


Kuvassa pidän eniten  ruusuisesta mekosta,kukista ja tietenkin koko näkymän upeasta tunnelmasta..eletään varmaankin heinäkuun loppua-elokuun alkua jossain Krimillä missä hienostolla on kesäpalatsinsa .Aurinko paistaa todella kirkkaasti ja Ladyt värikkäine vaatteineen ikään kuin muuttuvat osaksi kukkivaa maisemaa. Ihana työ ja 100% Pirkon tyyliä.

Kuinka ollakaan Annette Hollanista käväisi katsomassa juuri sitä postausta josta puuttuui päivitykseni yleensä päättävä kukkakuva. Koko juutuhan on lähtöisin siitä että tapasin jo alusta asti laittaa näitä kukkia viimeksi kuvaksi ja kerran kun se puuttuui kysyi Annette heti että miksi nyt ei ollutkaan kukkia ?!!!

Siitä lähtien olen yrittänyt aina muistaa tuon tärkeän yksityiskohan. huom. jokainen julkaisemani kukka-kuva on itse ottamani.

Seuraavalla kerralla toivottasti jotain itse tekemääni.jotain kivaa on kyllä valmistunut mutta se on vaihtoon (yllätys!)  joten siitä kuvia myöhemmin..

Ruusuntuoksuisin terveisin Pirkko ja Maija :)


********************************


Hello again!.

I hope You noticed  that these beautifull stitchings  ARE NOT mine but they are stitched by my  talented friend Pirkko.She stitches mostly large patterns/kits suitable for experienced stitchers as Dimension Gold,Anchor Maia or Kustomktafts.

This winter she has stitched both the center of her Haed piece "Angel,Lion and Lamb" and  the Ruolis kit she get as a Birthday present from me and other club-member Sari.H.

I am so proud of her work and that is why I ask permission to show her work here in my blog  again.

And for my friend Annette I pick a large bunch of different coloured roses from the flower-shop ..Yes,Yes Dear  ,I trye to remember allaways show You my flowers !!!

With Blessings,Lumiruusu

17 kommenttia:

 1. ow sweetie, you didn't had to buy flower, just a simple picture from one in your house was good.
  But very sweet of you!
  Your friend makes big beautifull pieces

  VastaaPoista
 2. Kiitos Maija näistä ihanista kuvista Pirkon taidonnäytteistä. Terveisiä Pirkolle ja Sari H:lle =D. Aivan uskomattoman upea tulee tuosta HAEDista. Olen yhden Rioliksen kitin pistellyt ja kun pakkauksen avasin niin oli pienoinen pettymys ne langat. Olin aivan liian ennakkoluuloinen, sillä osoittautuivat todella kivoiksi pistellä, eivätkä yhtään takkunneet, vaikka niin alkuun oletinkin =).

  VastaaPoista
 3. Ei voi muuta kuin ihmetellä miten valtavan suuri työ Pirkolla on tekeillä, ei ihan jokanaiselta onnistukaan!
  Kaunis on tuo "hetki puutarhassa" pistely ja vielä sinun ihana kuvailu tapahtumasta Krimillä....huokailen täällä.
  Kiitos kortista kauniine sanoineen! Meillähän on ystävänpäivä milloin mieleen juolahtaa;)
  Kyllä ehdottomasti sinun postaus pitää päättyä aina kukkasiin:)

  VastaaPoista
 4. Oh your friend is doing such lovely work! I too am stitching a Riolis kit with wool right now. Your roses from your friend are gorgeous!

  VastaaPoista
 5. Your friends work is amazing--I really admire people who can tackle big projects like those. And what gorgeous roses--enjoy :)

  VastaaPoista
 6. Uskomatonta kuinka paljon Pirkko on saanut tehtyä Angel, Lion and Lamb-työtä sitten viime näkemän!!! Ei voi kuin kunnioittaa ja ihmetellä. Ihana on tuo toinenkin työ! Ja voi kuinka kaunis ruusukimppu. Täytyykin tänään hakea itsellekin ruusuja.

  VastaaPoista
 7. Voi valtava, miten uskomattomia töitä, ei voi kuin silmiä hieraista ja katsoa uudelleen, että voiko tuo totta ollakaan. Ihan huikean upeat työt.
  Täällä myös ikuinen kukkafani odottaa aina kauniita kukkakuviasi. Ihana iloinen ruusukimppu!

  VastaaPoista
 8. Hi!
  Your friends work is wonderful!!!
  A big kiss to you :)
  Sonia

  VastaaPoista
 9. Beautiful work from your friend! Very very big projects too!! Heheheh

  VastaaPoista
 10. Upeita pistelyitä Pirkolla, ihan huokailuttaa :). Kiva kun laitoit näytille. Kiitos kauniista kortista, oli kiva saada ystävyyspostia :). Kukkakuvat on minunkin mieleen, kiva kun ilahdutat niillä aina päätteeksi.

  VastaaPoista
 11. Your friend's stitching is beautiful :o)
  I love the roses! Can smell them from here!! :o)
  Thank you for your lovely comments recently on my posts :o)
  Hugs xx

  VastaaPoista
 12. All these projects are so beautiful. Your friend is an amazing stitcher and I can totally relate to her when it comes to choosing projects - the bigger the better. I love the big projects, too.

  VastaaPoista
 13. I love your friend's stitching. Ciao.

  VastaaPoista
 14. Enkelipistely on ihan uskomattoman kaunis. Tuntuu hurjalta että jollain voi riittää kärsivällisyys noin suuren ja yksityiskohtaisen työn kanssa. Hämmästyttävää! Kesäinen teehetkikuva on myös aivan ihana.

  VastaaPoista
 15. Teehetkikuva on tyrmäävä! Mä en osais tota kokoluokkaa olevia edes tehdä ilman esipainettua kanavaa. Itse asiassa mun pistelyistä ei tulis mitään blankolle. Mä menisin sekasin viiden piston jälkeen.

  VastaaPoista