perjantai 24. tammikuuta 2014

My "Sewing Machine Box" and Sajou's collection on Retours de Nord Threads-Christmas Gifts from Kirsi.H
Hei taas kaikki ristipisto-ystäväni!


Joulukuun 23. ja 24. päivästä lähtien ovat nämä ihanuudet olleet olohuoneen pöydällä ja voisinpa sanoa että niistä on tullut eräät  rakkaimmista käsityötarvike-aarteistani..

Puinen rasia oli aaton-aaton lahja Kirsin minulle kokoamassa Joulukalenteriisa.Se on kokonaan käsityönä tehty eli Kirsin isä on taitava puuseppä ja hän on todella huolellisesti koonnut rasian ja petsannut sen kauniin ruskeaksi..Kirsi puolestaan on pistellyt luonnonvalkoiselle pellavalle  vanhanaikaisen ompelukoneen.jonka malli oli espanjalaisessa rp.lehdessä..Lähikuvassa näkyy neulatyynyyn ommellut nuppineulatkin..tämä oli niin upea yllätys että ihan sanattomaksi vetää..Mitähän minä säilytän tässä upeassa rasiassa?? ...en raaskinut sinne vielä ompelukone-tarvikkeita laittaa ja koska rasia onkin  ollut pöydällä kuin "esittelykäytössä".  Kaikki ystäväni  ovat sitä halunneet tutkia joten laitoin sinne malliksi esille Nina's Threadsin ric-rac--ja pitsinauhoja sekä pienen käsivaraston 26,ja 28 nro.n kirjontaneuloja.Laatikossa on myös Sajoun sakseni ja Eilalta saamani söötti pieni saksikoriste joka toimittaa myös  neulatyynyn virkaa.Joulu-aattona heti herättäni avasin viimeisen kalenterilahjan ja voi, ihanuus !- Kirsi oli paketoinut kokonaisen laatikollisen Sajoun Retours de Nord-lankoja. Jo pelkkä tämä  rasia on sisustus -esine ! :)Olin jo aiemmin kokeillut Tampereen messuilta ostamiani RDN-lankoja ja Kirsin luona Joulukahveilla vielä kiittelin hänelle miten positiivinen yllätys ne olivat olleet. Langat ovat aavistuksen kiiltävämpiä ja ohuempia   kuin DMC.t ja sopivat todella hyvin 1/1 pistelyyn -toisaalta tavallisen tapaan kahdella säikeellä pistellen ne peittävät kankaan yhtä hyvin kuin muutkin käyttämäni langat.Ja  miten  ihania värisävyjä..sopivat hyvin myös yksivärisiin malleihin.Tähän mennessä suosikkini on ehkä  tuo Karpalonpunainen ,se olisi varmasti täydellinen yksiväriseen työhön valkoiselle kankaalle!

Kiitos Kirsi upeasta kalenterista ja Joululahjoistani! :)
Facebookkiin laitoinkin jo kuvan  kivoista uusista lehdistäni...Just Cross Stitch on upeasti uudistunut ulkonäöltä ja sisältö on entistäkin runsaampaa. Tyyli ja laatu malleissa on tuttu ja turvallinen ,suurin osa niistä  on nimekkäiltä suunnittelijolta.

Samplerit ja Antiikki-kirjonnat taas sopii meille kaikille  jotka tykkäämme todella Wanhoista Käsitöistä ja niiden reproduktio-malleista.

Kiitos kivoista kommenteista !


*****************************************

Hello,my  stittching friends -How are You !?

Today I want to show You two treasures it get from my friend Kirsi.These are the gifts from my 24 day Advent Calendar SWAP-The Days 23 and 24. They are both so aweome that they needed an own bog post.

The Sewing Machine post is a hand made gift-Kirsis father has made the box by himself and it is really beautifully finished. The lid opens and there are is plenty of room for my stitching needles ,scissors etc.The old fashioned sewing Machine maybe a Singer is stitched to the creme  linen and there is tiny stitched  pins in the pin pillow too !  Thank You Kirsi so much this was something very special because it was made by you and your DF.

At the DAY 24 I was as well totally amazed when I opened the gift papers. Kirsi gave me a Sajous Box fullfilled with the original Retours de Nord Threads. Thy are cotton mouline threads with a special shine and the luxorius quality. I am so happy with my new threads-thank You Kirsi again!!

I have bought newest issues of Just Cross stitch and SANQ-magazine -they are both some of my favourites!

Welcome Eva from Hungary to follow my little blog I hope You enjoy my company!

Thank You for ALL of your sweet comments!

With Blessings Lumiruusu

16 kommenttia:

 1. Aivan ihanat lahjat! Tuo rasia on kertakaikkiaan upea!

  VastaaPoista
 2. Ihan samoilla sanoilla kuin Maria: upeat lahjat!
  Onpa kivan näköinen tuo JCS:n kannessa oleva tyyny.
  Mukavaa viiikonloppua!

  VastaaPoista
 3. Oh!! Che meraviglioso regalo!!!
  Un abbraccio grandissimo
  Sonia

  VastaaPoista
 4. Upeat lahjat todella. Tuo turkoosi tyynyt on tosi upea.

  VastaaPoista
 5. I see why you saved these gifts for a separate post of their own! So beautiful. What an amazing swap you two did!

  VastaaPoista
 6. The threads and box are fantastic!!!

  VastaaPoista
 7. Your box is so beautiful , I love it and I love what is inside the box, too ♥♥♥

  VastaaPoista
 8. Such beautiful gifts--I love them!!

  VastaaPoista
 9. The wooden box you got from Kirsi is just fantastic. And with this lovely stitched sewing machine on top of it. Great. And what a wonderful gift to receive the Sajou threads. You are a lucky lady.

  VastaaPoista
 10. Oh wow, what a lovely sewing box :) Just gorgeous!

  VastaaPoista
 11. Kaunis rasia :) Tuo lankakokoelmakin on herkullinen!!

  VastaaPoista
 12. Onpa ihania lankoja, ja tosi kaunis rasia. Uusia lehtiä on aina niin ihana selailla...
  Aurinkoisia helmikuun päiviä, tai lumisia nyt ainakin! :)

  VastaaPoista
 13. ohhh a perfect box to have next to you while you stitch :) beautiful!
  hugs&smiles

  VastaaPoista
 14. Kiitos kovasti avuliaasta kommentistasi. Tuo kankaan "paikkaaminen" on minulle ihan uusi juttu! Reikä on sen verran pieni että taidan kokeilla jonkinlaista parsimista ensin, kunhan tässä keräilen ensin rohkeutta. :) Kiitos siis kullanarvoisista neuvoista!

  VastaaPoista
 15. Ow your still so busy!!
  and beautifull pieces your making!!
  lovely!!
  I put you back in my blogloving so I can follow you again..
  As always I love your flowers

  VastaaPoista
 16. Such a wonderful stitching box! Thank you for visiting my blog but you have noreply-comment so I couldn't answer by email. Merci is a free chart you can find here: http://gazette94.blogspot.com/2010/03/oiseau.html

  VastaaPoista