tiistai 7. tammikuuta 2014

Black Bird Designes Peacockin stitching from Mari .V. and my new blog background... Hei taas!

Joulunaika on ohitse ja pyysin Kristiina tytöltäni että hän uudistaisi blogin ulkoasun. Kuvat valitsin itse mutta muuten annoin vapaat kädet tehdä mitä haluaa.. tiesin että Krisse osaa joka tapauksessa tehdä "Äidin tyylisen"  uudistuksen.Oli kivaa silmät kiini tulla koneen ääreen ja -tadaa - uudet kuvat ja uusi printti ilmestyi kuvaruudulle :)

Kiitos Kristiina! Toivottavasti tykkäätte uudistuneesta ilmeestäni!

Otsikon keskimmäinen työ on Mari V.n  minulle pistelemämä Blackbird Designesin riikinkukko (nyt hukkasin mallin nimen anteeksi!!) joka on tyylikkästi vimeistelty kirjontakehykseen-taustalla on väreihin sopiva skräppipaperi..Kiitos Mari! Tämä oli niin mun makuun ettei tosikaan ja halusin ehdottomasti laittaa työstä kuvan banneriin.

Muutenhan nuo pistelyt ovat omiani- Synttäri Siili Country Companions sarjasta on aina pöydässä koristeena kun joku meillä juhlii synttäreitään ja tuo EMS Muliinilanka Enkeli on ensimmäinen hiukan isompi työ jota aikoinaan olen pistellyt. Tykkään siitä vieläkin tosi paljon ja olisi ihanaa tedä muitakin sarjan töitä ,mallit kyllä olisi jo.

Kiitos kommenteista ! Pistelyn-iloa kaikille !

'***************************************************************************


Hello again !

The Christmas Season is over and it was time to change the banner above.  My DD made the needed changes  because she is very  good with computers..

The picture in the midle is most interesting for me. It is a BBD stitching I get as a Christmas present from my friend Mari.V. I love the  finishing in the hoop.

I have stitched The Country Companions Happy Birthday kit  some years ago and EMS Mouline Threads Angels is quite old too.. I still like them both :)

Thank You for the comments! I hope You like my new blog background !

With Blessings,Lumiruusu

10 kommenttia:

 1. Yes, your blog looks nice! I do like that BBD piece up top.

  VastaaPoista
 2. A new year and a pretty new blog layout--well done to you and your daughter!!

  VastaaPoista
 3. That is a pretty bit of stitching. love the new background.

  VastaaPoista
 4. Kivalta näyttää! Kauniita pistelyitä!

  VastaaPoista
 5. Beautiful stitching! Your new blog background is very pretty : )

  VastaaPoista
 6. Ihana uusi banneri, Krisse on taitava kun tuollaista osaa. Minä oon yrittänyt, mutta ei tuu mitään :D. BBD malli on nimeltään Peacock pinkeep.

  VastaaPoista
 7. Niin on nätti uusi ulkoasu jälleen, taitava apulainen sinulla, sellaisen tarvitsisin minäkin. Ihana on tuo Marilta saamasi pistely samoin kuin nuo kaksi muutakin tuossa bannerissa, hyvät valinnat.

  VastaaPoista
 8. Your new blog background is beautiful :))))
  And very beautiful your EMS and your Country Companion stitching ;)
  A big hug
  Sonia

  VastaaPoista
 9. Love your new blog background. EMS design are so cute, I love them :)

  VastaaPoista
 10. I love your new blog header! I had to keep reading in your blog until I found the name of the pretty angel with floss, EMS Mouline Threads Angel! I hope to find this chart to stitch some day!

  VastaaPoista