torstai 7. marraskuuta 2013

Thank You Outi ! , and The Greetings from Lapland


                     
                                       Torstai -illan tervehdys!


Outi ystävällisesti otti minut mukaan kimppatilaukseen Casa Ceninasta ja vieläpä lähetti paketin mukana minulle suloisen vaaleanpunaisen virkatunliinan. Ihan samantien laitoin liinan olohuoneen pikku-pöydälle ja harmaat posliinikissani halusivat ensimmäisinä päästä liinalle istumaan :) Tämä liina on tietty minusta aivan täydellinen ja kun en ite osaa virkata, arvostan tälläistä lahjaa oikein sydämestäni.Mukana oli myös pieniä virkattuja kukkia esim. korttiaskarteluun mutta minä huono unohdin kuvata ne..

Taitavana korttiharrastajana oli Outi vielä tehnyt minulle näin hellyyttävän enkelikortin-tämä oli aivan ihana yllätys! Kiitos tuhannesti kaikesta !!!!


Monet varmaan muistavatkin tämän pistelemäni riipuksen mutta koska olen saanut uusia lukijoita haluan sen heillekin näyttää. Ruusu on pistelty tiheälle kermankeltaiselle pellavalle Atalie ja Au Ver Soie silkkilangoilla,nimikirjaimet pistelin yhden langan ylitse.. Koru on n. 4cm korkea ja leveä ja vaaleanpunainen kaulanauha on yhdistetty medaljonkiin romanttisella pitsirusetilla. Tämä sopii hyvin yhteen yksiväristen tunikoideni kanssa :) Jos tulet ensi viikolla Tampereen Käsityö-messuille tunnistat minut tästä riipuksesta ja vallattomasta kiharasta nutturastani :)Nyt keittiössämme kukkii komeasti sesongin ensimmäinen amaryllis-minulle tulee tuosta punavalkoisesta kukasta mieleen jouluiset piparminttu-karkit.

Pieni  tervehdys Rukan-lomaltamme. Ulkona puut olivat lumen peitossa,maassakin oli lunta reilut 20cm ja pakkasta oli -4 C  Mika pääsi lumilautailemaan ja minä sain levätä mökillä ristipistoista nauttien :)
Kiitos jälleen ystävällisistä kommenteistanne ,nautitaan kaamoksen lempeästä hämärästä -valaistaan pimeää kynttilöin! Ja tietenkin tehdään mahdollisimman paljon pieniä x-pistoja kankaisiimme :)


***********************************'

Greetings from the snowy Lapland!

Me and My DH Mika had agreat time together when having our long weekend in the northest part of Finland. The scenery was all white there ,It was amazing how shortly we had to drive to north  for reaching  a the area where it was already winter.. There were very many reindeers beside the roads ,they tryed to find some grass from the snow covered land and we had to drive very slow because the reindeers stand sometimes even  iat the  the middle of the road :)  The log-cabin was very warm and comfort and I really enjoyd to stay there.


My dear blogging friend helped me to order stitching stuff from Casa Cenina,Italy.When the package arrived I noticed that she had put there some surprises for me. I get a lovely crocheted doily on my favourite colour pale pink and an angel card. Thank You Outi!!
 Next week there will be the big annual Craft Fair at Tampere end our tiny Stitching Club of the Three Ladies will participate the event  . I will wear my stitched heart pendant  there so my blog followers might recognize me !

Thank You for the Comments!
 With Blessings Lumiruusu

16 kommenttia:

 1. Glad you enjoyed your time away. What sweet gifts from Outi.

  VastaaPoista
 2. Such sweet gifts. I am happy you had a good time on your getaway. Lovely heart pendant...I hope you meet lots of followers.

  VastaaPoista
 3. Lovely post & glad you had a lovely time while away.

  VastaaPoista
 4. Ihanaa postia olet saanut! :) Kiinnitin vain huomioni tuohon Lapland-sanaan otsikossa, mutta Ruka (Kuusamossa) ei ole Lappia vaan Koillismaata, kuuluu Oulun lääniin; Wikipedian mukaan Pohjois-Pohjanmaan maakuntaan. :) Toisaalta ulkomaalaisten mielestähän koko Suomi on yhtä Lappia. ;) Mukavaa viikonloppua ja pistelyn intoa! :)

  VastaaPoista
 5. Muistipa Outi sinua kivoilla yllätyksillä. Ihanan romanttinen on tuo sinun riipuksesi ja ihanaakin ihanampi Amaryllis kauniissa ruukussa.

  VastaaPoista
 6. Sievä liina!
  Onpas siellä tosiaan talvi ollut, eipä uskoisi kun täällä on ihan lumetonta.
  Voi miten kaunis amaryllis, pitäsiköhän hankkia tuollainen....
  Mukavaa viikonloppua:)

  VastaaPoista
 7. Sounds like a perfect time in your cozy wintry cabin :) Love your heart pendant--enjoy the craft fair with your friends!

  VastaaPoista
 8. I'm always shopping at Cenina's shop!!!
  Many many kisses
  Sonia

  VastaaPoista
 9. Que trabajos más lindos ,besos.

  VastaaPoista
 10. Aww such a sweet gift :)
  Sweet hugs x

  VastaaPoista
 11. cozy things¡¡¡¡¡¡
  Lovely post and I hope you meet lot of followers¡¡¡¡ Thank you for you visit. :)

  VastaaPoista
 12. Ihana yllötys.
  Mukavaa viikonloppua sinulle

  VastaaPoista
 13. Sometimes I miss the wonderful scenery of all white, but unfortunately it is so cold. I am happy you enjoyed the weekend. Lovely presents from Italy you received, sunny kisses from Rio, Alice

  VastaaPoista
 14. Suloinen pitsiliina, en olekaan ennen nähnyt noin hempeän vaaleanpunaista. Voi voi kun mainitsit CC:n tilauksen, itsekin olen salaa elätellyt ajatusta, että jos tilaisikin itselleen vähän joululahjoja... :)
  Riipus on myös ihanan romanttinen, ja aina ihailen sinun kauniita kukkiasi, itse kun olen aivan toivoton sisustamisessa! Ehkä sitten joskus kun joka paikassa ei ole legoja ja akuankkaröykkiöitä, ja raaskii ostaa uusia kauniita huonekaluja...

  VastaaPoista
 15. Hieno liina ja ihanat pikku kisut! Mä olen niin kissaihminen, mutta kun ei enää saa elävää kissaa ottaa, niin pitää tyytyä posliinisiin.

  VastaaPoista