tiistai 12. marraskuuta 2013

My WIP Victorian Christmas Ornament ,The Kitties and my new little friend Dani ,The Yokshire Terrier :)

                     Hei vaaan kaikki ihanat ihmiset!!Joulusesonki on jo aluillaan ja sen huomaa siitä että niin minulla, kuin muillakin rp.harrastajilla on meneillään paljon Hys Hys eli Salaisia Töitä,Joulukuu onkin sitten Juhlaa Alusta Loppuun kun blogeissa avataan Joulukalentereita ja muita ihania yllätyksiä :)
Jotain pientä on sentään näytettävääkin eli Praiseworthy Stitches "Victorian Christmas Ornament on saanut havukiehkuroiden keskelle Joulukuusen ja Maijan koreassa mekossaan.Hattu on malliltaan Bonetti ja siihen tulee vielä asiaankuuluva rusetti ,kunhan olen  "Merry Christmas" -tekstin pistellyt. Ensin tuumasin tehdä tekstin jälkipistoin vaan kun kokeilin 1/! pistoja ohuen ohuella Vickkie Clayton silkkilangalla (Maijan mekko on aitoa silkkiä !),ilokseni huomasin pistelyn onnistuvan kunhan teen sitä päivänvalossa tai parhaan jalkalamppuni alla.


 

   Kristiina-tyttöni on loistava valokuvaaja ja onnistui ottamaan Miss Naminesta eli "isosisko- kissasta"  upean "luonne"-kuvan.Selvästi näkyy että Nami on taas alkanut kasvatta muhkeaa talviturkkiaan ,ensin  kasvaa tiheä alusvilla ja lopuksi ilmestyvät pitkät karvat myös häntään,pöksyihin,ja kaulukseen.Myös korvanpäihin ja tassuihin ja varpaanväleihin kasvaa hauskat tupsut.:) Kuten kuva kertoo on Namine perheen Kuningatar ,jonka vihreiden suurten silmien katse on todella ylhäinen mutta lempeä.Ja sitten Melissa-Baby! Mitäpä hänestä voi sanoa mitä ei kuva jo kertoisi-Melli on Maija-Äidin  oma ihana  Pikkuvauva ja Namin pikkusisko samasta pentueesta. Hän  olisi sylissä tai olkapäällä  koko päivän jos vaan saisi siihen mahdollisuuden. Melissa on pieni ja  hento, kevyt kuin keijukainen ja jotain  satumaista onkin  herkissä, suipoissa korvissaan. ja hyvin ilmeikkäässä pikku naamassaan.Melli on kuuluisa siitä että löytää mitä kekseliäämpiä nukkumapaikkoja kuten tämä rullalle kääritty imurinjohto:)


Ja kas ,tässä saanko esitellä uusi ystäväni Dani,Yokshiren Terrieri. Dani on Kristiinan poikakaverilla hoidossa ja ymmärrettävästi oli iloinen kun lupasin että voisin ottaa  Danin asiakkaaksi Maijan Koira -ja Kissa Salonkiin  :D Tässä siis ENNEN kuva danista 

 
Minä olen käynyt joskus muinaisella 80-luvulla Kerry.ja Vehnäterrieri Kerhon järjestämän Trimmauskurssin ja silloin ollut myös innokkaana Kenneltyttönä hoitamassa tuttavien näyttekykoiria esim Shi Tzuja,Salukeja ja Afghaanin Vinttikoiria. Ihan ja heti tunnustan ettei minulla ollut mitään kokemusta Yokshiren terriereistä ja googlasin kiirreellä kuvia ja tutorialeja rodun trimmauksesta ja turkin hoidosta..Eniten jännitti miten onnistun saamaan naamasta sievän ja ennenkeikkea edes jotenkin symmetrisen.


Kaikkein eniten aikaa vei turkin harjaaminen auki mutta uskomattoman kärsivällisesti dani antoi maija-tädin harjata ja leikata kynnetkin. Asiaa auttoi varmasti että ihana Chow Chow tyttömme Misty 8kk. piti uskollisesti danille seuraa ja makasi lattailal niin ettädanilla ja Mistylla oli naamat vastakkain... Olisinpa ottanut kuvan mistystä "kampaamo-apulaisena."

Ja tässä sitten JÄLKEEN kuva Danista , toistaiseksi jätin vielä jalkojen karvat pitkiksi sillä Dani tulee (jippiii!!!) pian uudestaan turkin hoitoon Kiltille -Tädille . Tottakai sitten lopuksi piti Yokshiren Terrieri  -pojan saada ihan uusi, Faunattaresta ostamani  punainen klipsi-rusetti päälaelleen :)

 Tosiaankaan en edes yritä olla "ammattilainen" trimmauksessa,Dani on ihan kotikoira joten jätämme suosiolla upean näyttelylookin nayttelyjen Primadonnille ja Voittaja-Uroksille :)
Vaan käsityötä se on tämäkin ja tärkeitnä oli että koiran kotiväki oli Danin uuteen ulkomuotoon tyytyväinen.

Kiitos jälleen kommenteistanne -ne ovat minulle jokainen tosi tärkeitä :)

************************************************

Hello my Friends

The Christmas Season is almost here and it is seen on the blogs too because many stitchers including my self are having many Secret Projects..
We are all waiting for December when there will be some lovely surprises and gifts opened  even daily. We  have long tradition to Christmas or Advent Calendars as they are also called here in Finland. That is why many of  us give amazing e24 Days gift calenders to our friends. I will this year again swap 24 days Christmas Present calendar with Kirsi.
There will be also some  for 12 days or Advent Sundays 4 gift calenadars, meaning that there will be a gift to open every Sunday on December. Does this sound fun!!!???
 -Oh -Yes it is very fun!! :) We are maybe little chidminded this way ;) ;)

I have managed to stitch just alittle bit more my Victorian Christmas ornament.Now there is a Christmas Tree and little Lady Maija wearing  her beautiful dress.

My DD is a very talented phographer ans she have taken these these wonderfull pictures of our Sweet kittyes.
Miss Namine in Kristiinas pink room looks like a Queen and she have very beautiful majestetic look in her green eyes.

Little Melissa-Baby loves to play and sleep in funny places as you see in the picture.She looks like little fairy and is very small does not weight almost "nothing" even she have good appetite and has seen vet at autumn and is very healthy cat. Oh how much  I love this little cat ,she has been my loyal company when my DD has her health problems ast year  and had to stay at the hospital for six months. She is still having symptoms of depression and eating disorder but we hope that we have passed the worst but as many now in these conditions -You never know... Please remember still her in your prayers -Thank You.!


My DD,s boy friend is foster caring little and happy Yokshire Terrier boy called Dani.
I promised to help for  grooming  Danis hair. I really am not a professional groomer but I have been helping to groom my friends show dog s and have taken a Groomers Course at 80'.

Than You for all the comments
- with blessings. Lumiruusu.

15 kommenttia:

 1. Kristiina did take great pictures of your two kitties. =)
  I am praying for Kristiina.♥
  You did a great job on Dani.

  VastaaPoista
 2. Ihana pistely ja upeaimmat kuvat ikinä.

  VastaaPoista
 3. I am praying for Kristina ..
  Beautiful cat pictures..
  Happy stitching x

  VastaaPoista
 4. Beautiful progress of your Christmas stitching and your furbabies are adorable.
  Great job on Dani. Hope your DD's health continue to improved for the better.

  VastaaPoista
 5. Onpa ihanat värit tuossa pistelyssäsi ja voi kuinka kaniita kuvia Naminesta ja Melissasta. Kristiinalla on selvästi lahjoja valokuvauksessa ja sinulla trimmauksessa =D. Tämähän kävisi sellaisesta lemmikkien muuttumisleikistä ennen ja jälkeen kuvin. Tunnistiko omistaja vielä omansa? =D

  VastaaPoista
 6. Kivoja kisukuvia, tuo Krissen Naminesta ottama on todella hieno!!!!
  Ja kyllä, lahjoja näkyy sinulla olevan trimmaukseenkin!
  Minä etsin langat ja kankaan LHN:n Bringing home the Tree -malliin, pikkuhiljaa se joulun aika tulee....

  VastaaPoista
 7. The Chistmas season , is my prefer time!!! I like advent calendar too.
  Great job and happy stiching. :)

  VastaaPoista
 8. Lovely stitching and Kristina's pet photos are so wonderful!! Hope all is well with her--I know that is a very difficult thing to deal with for a family...

  VastaaPoista
 9. Sono delle bellissime fotografie! :)))
  Mi spiace sapere che tua figlia non sia stata bene, spero di cuore che si riprenda completamente.
  La ricorderò di certo nelle mie preghiere.
  Anch'io amo molto il Natale e il periodo dell'Avvento.
  Chissà che magia si respira attorno a te :))
  Un abbraccio grande
  Sonia

  VastaaPoista
 10. Oi oi! Tuo Naminen kuva pitää saada johonkin kuvakilpailuun! Aivan ihana kuva. Ja Melissa on niin söpönen imurinsa kanssa, heh. Meilläkin Victoria on saanut painon nousuun ja turkki on taas pehmeä ja kaunis. Aamuisin mä herään 10 min. aikaisemmin ihan vaan sen takia, että Vickanin kanssa pitää aamuhellyytellä parikymmentä minuuttia. Kovaa kehräystä, puskemista ja nuolemista. Ja minä silitän ja nuuskin mun omaa pientä palleroani :)

  VastaaPoista
 11. Minä jotenkin ohitin tuon mallin kokonaan joululehdestä, mutta tosi kivalta näyttää pisteltynä, hienosti olet edistynyt pistelyssä.
  Onpa Kristiina ottanut upeat kuvat lemmikeistänne ja ihanan väriset ruusut pöydälläsi.

  VastaaPoista
 12. Gorgeous photos of your kitties and that cute little puppy :o)

  VastaaPoista
 13. Great Christmas stitching on your ornament. And yes, we also advent calendars here, mainly for the children. It's so much fun for them to open a little gift each day.

  VastaaPoista
 14. Niin ihanat kissakuvat ja Dani-koiranen on niin ihastuttava myös.

  VastaaPoista
 15. I am sad for your DD's situation. I just love looking at your gorgeous cats! If only I could pet them, but I can't, not anymore. :( Nice dog too. You sure have skills in trimming.

  VastaaPoista