tiistai 16. huhtikuuta 2013

Emmuli's Stitching Retreat and my lovely " Friendship Quilt" Part I
                      Terveisiä Hauholta !


Ystäväni Pirkko ja minä osallistuimme Emmulin Salonkiin eli ristipistoviikonloppuun Vuolteen Kartanossa.Ensimmäisenä iltana Kirsi yllätti minut ja kutsui hakemaan "Tsemppi"-peiton jonka aiheeksi ihanat ystäväni olivat valinneet Ruusut ja Margaret Sherryn hurmaavat Kisut, joilla on upean pitkät viikset,ihan kuin minun Mellillä ja Namilla :)


Tässä peiton yläosa...


..ja alaosa-kuinka ollakaan peiton värit ovat juuri minun lempivärejäni,vaaleanpunaista-ja vihreää .


Miian pistelemä herkkä Enkeli ja Sydän-työ,tässä on reunan pitsikuviossa vielä pieniä helmiäkin vaikka kuinka paljon-oi ,oi miten suloinen ja ajatuksella valittu malli.:) Kiitos Mia :)


Ylhäällä keskellä kastelee kukkiaan Outin oranssi Kisu Neiti ,ja tietenkin puutarhurilla on päässään upea lierihattu.Kiitos Outi :)


Taidokkaan "valkoista valkoiselle  ja ruusunuppuja ristipistoin  kirjotun " palan on tehnyt Rebecka ,jonka tapasin ekan kerran viikonloppuna.Tämäkin  pistely on todella  hieno livenä .
Kiitos Rebecka  :)


Iloinen Margaret Sherry-kissa on löytänyt upean kultasormuksen..malli sopii minulle 100% sillä rakastan sormuksia ja kaikkia mahdollisia koruja... myös ristipistoin tehtyjä ...
Tässä pieni vihje Sari N.n  ja  minun  2014 vuoden Synttäri-vaihdon aiheesta.! Kiitos Sari.N. tästä pistelystä joka hymyn huulille  :)Marin pistelemä M-monogrammi on peiton keskellä,tässä on erityisen kauniin sävyinen käsinvärjätty lanka ja kirjaimen tyyli on suorastaan kuninkaallinen . Kiitos Mari :)


Marille tupla-kiitoset- hän on pistellyt myös nämä juuri avautumassa olevat Pionin-kukat.
Kesällä sitten poimin maljakkoon vaaleanpunaisia kukkia Sarah Bernhard-pionistani. :)Kirsin Maria Therese Saint-Aubinin  suunnittelema - malli  on tämän tekstiilitaiteilijan tunnistettavaa, suorastaan haurasta tyyliä.  Kukan terälehdet näyttävät hyvin aidoilta ja vaaleanpunainen ja vihreä ovat täydellinen väripari minulle. Kiitos Kirsi :)


Ristipistotarvikkeideni päällä istuva Namine-kissani on varmaankin käynyt  salaa M.Sherryn mallina sillä tämä Kisu on kyllä niin "iso-sisko kissani" näköinen. Kullanväriset sakset,kirjontakehys kankaineen  ,DMC-lankaa ja neulatyyny-ja Kisu jalkoja lämmittämään -ihan huippu suloinen ja kivan värikäs pistely Katrilta,Hänetkin tapasin nyt ensimmäistä kertaa.Kiitos Katri :) 


Oik. alanurkasta löytyy Sari.S.n minulle pistelemä tyylikäs ja kauniin pinkki ruusutyö. Kauniisti polveileva "pitsikehys" ympäröi kahta ruusua-tykkään kovasti yksivärisistä malleista joten tämä oli myös 100% mun tyyliä.
Kiitos Sari.S :)


Peiton reunaan oli Mia virkannut vielä kauniin pitsin joka viimeistelee peiton  upeasti-ihana ja paljon pieniä silmukoita vaatinut yksityiskohta.kiitos Mia !
Ruusu- peitto tuli minulle ihan täytenä yllätyksenä jaa muistuttaa joka päivä ihanista ystävistäni ympäri Suomea.
Olette jokainen minulle tosi rakkaita :)Näin upeassa kartanossa saimme viikonlopun viettää..
Seuraavassa osassa viikonlopun kuvia  on. mm. Kristiinan yllätys lahja, meidän huone ja paljon upeita pistelyjä..

Kiitos Kirsille ja Emmalle jotka teitte meille tämän Juhlan  !

**********************************

Greetings from The Emmuli's Stitching Retreat!

We had so most fun at the weekend and you can imagine how surprised I was when Kirsi said that it was my turn to receive  another of two The Friendship Quilts they had stitched for persons who needed some special attention from The Finnish Stitching Community...
My lovely quilt had nine 20 x 20 cm stitched squares with The  Angels.Roses,Peonies  and Margaret Sherrys Kittyes :)
The stitchings are all so perfect to me and I will treasure this beautiful  quilt for ever-I really do have worlds best stitching friends.

We ,The Finnish Stitchers have a custom to give away Friendship Quilts for person who  example have get married,have a new baby or need to comforted on their sorrows or have some another special reason to be surprised. 

Thank You all lovely Ladies who stitched and quilted my Roses and Kittyes Quilt .
In the last picture You see the entrance to the Vuoltee's Mansion,this very old House have interesting hostory and it was decorated old fashioned style...
This was just the first part of pictures so there will be more to come..

With Blessings, Lumiruusu


18 kommenttia:

 1. Aww beautiful quilt and super sweet stitching..
  Big hugs x

  VastaaPoista
 2. What a wonderful, beautiful, special quilt for you. I will be watching for more pictures. I am so glad you enjoyed yourself.

  VastaaPoista
 3. Hello

  That quilt is beautiful. I love the way it has cross stitched squares too, truly a special project.
  Bye for now.

  VastaaPoista
 4. Tuo peitto sopii sinulle aivan täydellisesti! Ajattele kuinka paljon se sisältääkään lämpimiä ajatuksia sinulle ja toiveita, että kaikki kääntyisi parhain päin mahdollisimman pian. Ajatuksissa olette usein, vaikka peittoon en harmikseni tiennyt osallistua.

  VastaaPoista
 5. Onpa ollut ihana ajatus tehdä sinulle peitto, se on kyllä niin sinun näköinen, ihana!

  VastaaPoista
 6. Oi, että on ihania ja rakkaudella pisteltyjä töitä kaikki. Tuo peitto on upea ja varmasti lämmittää mieltäsi.

  VastaaPoista
 7. Peitto on todella ihana! Harmi kun en minäkään tiennyt tuohon osallistua.

  VastaaPoista
 8. Lovely quilt & great stitches! Lovely present!

  VastaaPoista
 9. Oli ihana tutustua sinuun viikonloppuna. Ja toivottavasti kaikki kääntyy parhain päin pian. Olet rakas.

  VastaaPoista
 10. Aivan ihanan ruusuisen peiton kauniilla pistelyillä sait omaksesi. Aivan ihana on myös tuo Outille tekemäsi kirjallinen vaihto!!

  VastaaPoista
 11. Ihana peitto sullekin tsempiksi ommeltiin Maija. Eikö olekin ihanaa kun ystävät näin yllättäen muistavat! Tsemppiä sinulle myös minulta vaikka en tähän projektiin ehtinytkään mukaan osallistumaan. Olet aina mielessäni kun vaalin kukkiani, erityisesti niitä vaaleanpunaisia!

  VastaaPoista
 12. Wow! Lovely!! Beautiful work :D
  I looove the first MSherry cat! so cute and pretty :)
  hugs to you sweetie!!

  VastaaPoista
 13. Suloinen peitto! Teillä on ollut ihana viikonloppu. Kartano on kaunis.

  VastaaPoista
 14. Aivan ihanan hempeän ja ruusuisen peiton olet saanut. Pitsireunat on niin kauniit, ja kiva kun laitoit kuvan kustakin pistelystä.
  Tuon alle on varmasti rentouttavaa istua vaikka pistelemään. Ja voin vain kuvitella kuinka ihana "pako arjesta" tuo pistelyviikonloppu on ollut.

  VastaaPoista
 15. Mikään ei voita näitä ylläri-yhteisprojekteja! Niissä on mukana paljon lämpimiä ajatuksia.

  VastaaPoista
 16. Peitto on kyllä todella hieno pistelyineen, väreineen ym. Oli kiva tavata, blogeista olitkin jo entuudestaan "vanha tuttu"! :)

  VastaaPoista
 17. Oli kiva päästä osallistumaan tähän :) Tsemppiä teille peiton ja kassin myötä edelleenkin!

  VastaaPoista