keskiviikko 19. syyskuuta 2012

The first Belle & Boo Chart in Cross Stitcher issue 257





        Syysmyrskyä ja sadetta...


on saatu täällä Etelä-Pohjanmaalla ,sää on ollut sellainen että en ole voinut edes Kisuja ulkoiluttaa ,meidän Hienohelmat kun eivät märällä nurmikolla tai kuraisella tiellä silkkitassuillaan  kävele.Hyi !!
Myrsky-iltana istuin takan ääressä ja  uusimmasta  Cross Stitcheristä  löysin suloisen Belle& Boo mallin.
Englanlaisesta lastenkirjoista tutut Belle -tyttö ja Boo-kani ovat nyt päässeet  tietääkseni ensimmäisen kerran ristipistomalliin.
Tämän sarjan hahmojahan on astioissa,kankaissa yms.
Sivuilta www.belleandboo.com löytyy paljon kuvia.




Ja mikä parasta näitä on tulossa vielä kolme lisää...
Minusta nämä ovat aivan ihania varsinkin tuo Marraskuun numeron Belle ja Kyyhkynen ...


Näin elonkorjuun aikaan on keitiön pöydällä aina esillä tämä Partyliten -somisteeni ,jossa viljalyhteiden välissä poseeraavat Rouva Lehmä,Herra Sika ja Neiti Lammas :)


Kuvaan on päässyt myös Kissa ,paljon Kanoja ja Tipusia... :



Komea Kukko,Pikku Pupu ja Lempeä Lammas-kun lapsukaiseni olivat pieniä he tykkäsivät tästä koristeesta  yli kaiken  ja tykätään me kaikki tästä vieläkin . Se on niin hyväntuulinen  :D


Mellissa.Baby jaksaa etsiä vaikka kuinka monta kertaa tuon vanhan  Kristiinan tekokarva avaimenperän...on muuten hyvä näky kun Melli avaa tassulla  työpöydän laatikot ja häntä pystyssä vihdoin huomaa lelun  piilossaan -haa !!
Mikä riemu kun karva-tullukka löytyy....Kisu kantaa sen ylpeänä  suussaan takan päälle ja odottaa että Äiti taas piilottaa lelun :) On niin  tosi kivaa leikkiä,tuumaa Melli :) :)
Minustakin  ne ensimmäiset 3 kertaa sadasta on jännittäviä ??!! ;D


Kultakuusaman marjaiset oksat on kauniita maljakossa...
Pistelyt (paitsi Joulusukka) ovat hyvin salaisia...Joulukoristeita olen ajatellut kyllä pistellä tänäkin syksynä,ja eräs hauska syksyinen juttukin houkuttelee...
Onnittelu kortteja olen askarrellut sillä Kolmen Emännän Ristipistokerhossa vietetään pian taas syntymäpäiviä vieläpä kaksia yhtäaikaa...niistä varmaankin kuvia ensikerralla .


Kiitos kommenteistanne !


************************


Hello all stitching bloggers !

I has been very windy and wet weather and two days ago the first autumn storm hit this part of Finland.
 So it has been time to read stitching magazines and what a joy it was when I found the first ever
Belle & Boo chart from Cross Stitcher magazine (UK) issue 257 .
I just love these sweet and nostalgic characters .And they are more to come from the future issues..as you can see from the picture.
Me ,DD ans DS all like very much the Partylite candleholder with some cute  farm animals..it is so  my style :)

Melissa- Kitty loves to play with this piece of artificial fur..She wants me to hide it somewhere in the house and she really find it evey time and brings it to the top of the fireplace..
Isnt she a clever  Kitty !? An I am her proud Mum :)

Sorry ,no stitching pictures this time .I stitch the 24 days  Christmas Calendar SWAP to Kirsi  and I have a new private swap with Mari.
I would ove start stitch some Christmas ornaments and I have one very fun autumn little stitch to start..

With Blessigs,
Lumiruusu

15 kommenttia:

  1. It is really very sweet..I am waiting for that issue of cross stitcher ..
    I lOve fall so much
    Hugs cucki xxx

    VastaaPoista
  2. Me gusta mucho tu nuevo cuadro de punto de cruz de otoño.Saludos

    VastaaPoista
  3. Nuo Belle ja Boo -mallit ovat kyllä kauniit. Ihanan syksyisiä kuvia ja mielenkiinnolla odotan raporttia syntymäpäiväjuhlilta =D

    VastaaPoista
  4. I like the Autumn design, cute girl and bunny :)
    Hugs&Smiles

    VastaaPoista
  5. Enpä ole ennen nähnytkään noin kivaa syksyaiheista kynttiläsomistetta, ei ihme että on kaikkien suosikki.
    Onpa kaunis tuo kultakuusamanoksa!
    Kyllä minun kilmaltava antiikinvalkea kangas on Silkewaeverilta ja kulhoneulatyyny ei varmaankaan ole minun keksintöä, mukava vaan jos innostut joskus tekemään jotain samanlaista.
    Ihania syyspäiviä ja pistoja sinne!

    VastaaPoista
  6. Ihana kerrassaan tuo syyskoristeesi samoin nuo Belle ja Boo-mallit.

    VastaaPoista
  7. Syyskoriste on ihana. Kivoja nuo Belle ja Boot. Oikein syksyisen oloisia.

    VastaaPoista
  8. Mulla on muistikuva koirasta, joka toi aina pallon heitettäväksi. lopulta sitä palloa alettiin piilottaa ja hurtta oppi löytämään sen vaikka puusta... Tais olla Netze, meidän kolmas sakemanni. En ole koskaan kuullut laatikoita availevista kissoista, mutta voin uskoa.

    VastaaPoista
  9. Pitkästä aikaa pakko ostaa Cross Stitcher, niin ihnina Bellet ja Boot, tykkään ihan hurjasti!Näyttää vähän vuodenaikajutuilta, jokaiselle omansa, menisikö niin tai kovin kesäistä tuossa ei kyllä ole :). Mulla on noita tuotteita joitakin, joskus tilasin ja on niin ihania, tahtoo lisää :)
    Ihana somiste, en olekaan ennen nähnyt. Syksyiset somisteet ja tuoksukynttilät on ollut kiva kaivaa esille ja nauttia niistä.

    VastaaPoista
  10. Minulleppahan olivat ihan uusia tuttavuuksia nuo Belle ja Boot, mutta oppia ikä kaikki. Somia ovat:)
    Minä en ihmettele yhtään jos teidän kissat availevat laatikoita, ei ihme vaikka ne jonain päivänä meikkaisivat itseään Krissen huoneessa ja laittaisivat uusia kynsiä. Uskoisin sen heti ilman silmänräpäystäkään ;) Kun nuo suloiset kissat näkee kerran niin muuta ei tarvita. Mielestäni ne ymmärtävät puheen ja Maijan pienestä eleestä ne tietävät, että on ruoka-aika, niin ja juovat vettä kahvikupista, että sillai :)
    Jippii pian nähdään :D

    VastaaPoista
  11. Söpöjä malleja tosiaan ... mun suosikkeja taitaa olla tuo syksyinen ja sateenvarjomalli. Mahtavatko päästä sulla työn alle...
    Tuo syyskoriste on suloinen, meidän lapsukaiset ihastuisivat ainakin tuohon pulleaan possuun. :)

    VastaaPoista
  12. Hyväntuulinen - sitä tuo ihana syksykoristeesi todellakin on, suloinen kerrassaan :). Minulle myös tuo Belle ja Boo on ihan vieras, mutta söpöiltä malleilta näyttävät.

    VastaaPoista
  13. En ollut aiemmin nähnyt Belle ja Boo -kuvia, mutta ihastuin tähän syksymalliin välittömästi kun sen lehdessä näin. Myös tuo tipuaiheinen tuleva malli näyttää somalta. Tähän hätään en uusia aloituksia ole ottamassa ohjelmistooni, mutta täytyy yrittää muista tämä vastaisuuden varalle.

    PS: Ihania pistelyjä, niin saatuja kuin tehtyjä, edellisissä postauksissa :-)

    VastaaPoista
  14. Hee, ja lehmistä, possuista - ja lampaistakin, nekin on sööttejä! - puheenollen... :) (Muuten, vaikka asun maalla, naapurustossa on enää heppoja, lampaita ja kanoja - lehmiä ja possuja ei täälläpäin asustele.)
    Tämä eka Belle & Boo on parhaiten minun mieleinen noista; tykkään tuon pupun tuulessa liehuvista korvista!

    VastaaPoista