torstai 13. syyskuuta 2012

Creation de Point Croix - Autumn Pillow from Eila                                              Ihanaa Yllätys-postia ...

..löysin postilaatikostani !
Salaperäisen paketin lähettäjä oli Eila ,ja voi, minkä uskomattoman kauniin  syksyisen  koristetyynyn hän  olikaan  minulle pistellyt :) Malli on  CPDC-lehden kannessa olleen vuodenaika-puut sarjan syksyosa...ihailin malleja jo lehden ilmestyessä enpä osannut aavistaa että voisin saada jonkin niistä valmiiksi tehtynä lahjaksi !!

Kangas on tosi tiheää   pellavaa ja mallin monet punaiset ja lämpimän oranssit värit ovat varmasti olleet tosi haastavia pistellä noin tummanpunaiselle kankaalle.
Lopputulos on upea eikä valokuvat kyllä tee oikeutta tälle aartelleni :)
Kuvasin tätä näin pystyasennossa ja ylhäältäpäinkin  tausta kun  vaikuttaa siihen miltä värit näyttävät.
Pikku kamerani ei oikein jaksa vahvoja värejä (aniliini,tummapunainen,kirkkaan vihreä ,oranssi) toistaa oikein...pitäisi olla sellainen hieno järkkäri..
Monen muotoisia kurpitsoita,vihreä lehti ,tatteja ja täydellisesti sopiva tuo koristenauha...

..

...ja yläkulmissa kauniit moniväriset "pitsi-kuviot" ,rusetti ja hopeanväriset  tammenterhot.
Kiitos ihan tuhannesti Eila,ilahduin yllätyksestäsi niin että arjen askareetkin sujuivat kuin tuosta vaan :)

Hauskointa jutussa ,joka  tässä vaiheessa on  pitkä ja saa jäädä vielä hetkiseksi salaisuuksien-verhon taa,
(tarinaan liittyy mm. eräs "Kovan Onnen Mansikkamalli") on että olin täysin tästä  Eilan  minulle suunnittelmasta yllätyksestä tietämättä postittanut hänelle edellisenä päivänä  kaksi  minulle tarpeetonta rp.mallia  :)
Niinpä täysin suunnittelmatta ja sopimatta vaihdoimme paketteja keskenämme ,ihanaa :) :)


Kissa-asiaa..

Eilen olin Kristiinan kanssa ostoksilla Seinäjoella,hiukan vaatteita molemmille löydettiin,minulle erityisen ihana talvihuivi
Toisin kuin kuvasta saattaisi päätellä meillä ei ole pientä Persialaiskissan pentua vaan kaksi
Norjalaista Metsäkissaa.
Syksyisin Tyttöjen, ja varsinkin heistä siskoaan puolta pienemmään ja heiveröisemmän  Melissa-Babyn ruokavalioon täytyy kiinnittää erityistä huomoita,onhan hurjan paksun alusvillan ja upean pitkän päällyskarvan  kasvattaminen talveksi kova urakka.
Melissalla on pikkupennusta asti ollut syömisessä ongelmia ,luultavasti pentueen pieninpänä saamansa määrä emonmaitoa on ollut liian vähäinen ja suolisto sekä hampaat eivät ole kunnolla kehittyneet.
Olenkin sanonut että Mellin etuhampaat ovat "Pienuuden maailman ennätys" eivätkä poskihampaatkaan suuret ole, vain pikkuiset nököt ikenistä pilkistää..niinpä Kisu-parka syö usein kokonaan purematta ruokansa ja yökkää sitten samantien kaiken pois.
Hirevän nirsokin vauvani on ,ollaan kokeiltu eläinkaupan kalliita ruokia,markettikamaa ,lihaa raakana ja kypsänä ja  joko Melli ei syö tai sitten syö ja yökkää heti pian.
 Ei sillä menolla kyllä kasva... (huom.  hänet on madotettu ja  rokotettu asianmukaisestija lääkärissä tutkittu )
Netin Kissa-foorumeita selatessani  löysin muitakin Kissa-mameja  joiden tosi pieninä saaduilla pentu/ aikuisilla kissoilla oli tätä ongelmaa..
Neuvona oli syöttää tätä Royal Canin Persian Kitten-12 months kuivaruokaa..
ja tämähän Mellille maistuu  ,napuset ovat ihan pikkuisia rakeita  ja kivaa on  kuunnella kun oikein rouske kuuluu kun Typykkä saa niitä purtuakin. Eikä ole voinut enää pahoin..
 Jippii ja  Hyvä,hyvä! Hurraa netin auttavaiset lähimmäiset !


City-marketista löysin näin  asiallista  iltalukemista  :)Olen taas leikkinyt floristia ja yhdistellyt ostokukkiin (krysanteemit,neilikat) pihalta löytyviä syksynkasveja.Mongolian-vaahteran siemenissä on upea syysväri,Mirrinminttuni  innostui kukkimaan uudestaan ja sopii tuomaan liilaa väriä kimppuihin.


Joku rp.ystävä (muisti pätkii kuka) , kysyi mistä ostin Jannlynin Nativity Stocking -Joulusukka kitin?!
Se on hankittu muutama vuosi sitten Casa Ceninasta ja luulisin että on saatavana myös 1,2,3 Stitchistäkin kun on USA.lainen valmistaja.

Kiitos jälleen ihan jokaisesta kommentistanne ,ne on niin rohkaisevia että aina enemmän vaan  innostun tästä ihana rp.harrastuksesta ja bloggaamisesta :) :)

***********************************

My Dear stitching friend Eila send me a very beautifull surprise.
She had stitched me a Autumn part from the serie of the  Seasonal  Trees-patterns published in the French Creation de Point de Croix -magazine.
Maybe You have noticed that me as well as many stitchers in Finland just love the French magazines and the sophisticated style of  the patterns they have.
I tryed to take pictures of the pillow-ornament with different coloured backgrounds because my little camera does not make all the bold colours right.
Yeasterday I was shopping with my 16 years old DD-she is my best shopping assistant.
I bought a lovely  pale purple/ grey / brown -coloured winter scarf with some beautifull lace and metallic threads in it.
It is s0pretty,romantic and 100 % my style.
I will show it to you on the next post,ok?! ;)

We bought some Royal Canin Persain Kitten- 12 months cat food to our kittyes because they have stared do the "hard work" of growing their extremely thick and long winter-coat.
Especially the little sister Melissa-Baby who was very tiny and suffered malnutrition when she came to us need extra nutritive food at autumn /wintertime.

I also bought my favourite Cat-magazine :)
Yes,yes I am a crazy cat-lady...

Please excuse again my funny english and the bad grammar !!

Muchos Gracias por Sara-Yo soy allegro por que tu visitar mi blog !!??? :)
This most be even more terrible spanish but I try my best !! :)

Youe commenst are are  a real joy to me and make more and more excited about
the international  stitching community,stitching and blogging !!! :D

Thank You for all the sweet comments!

With Blessings,
Lumiruusu

15 kommenttia:

 1. Hi, I love the little cushion! and the flowers, they are sooo pretty ☺ I am French and on my last trip there in August I bought a xstitch magazine with plenty of designs... Unfortunately, it is not my style. I could send it to you... If you want it of course!! Just email me your address & I'll try to go to the post office asap ☺ Mii, x

  VastaaPoista
 2. Cushion is so cute..loveky flowers
  Have a happy day xxx

  VastaaPoista
 3. Hello Lamuruusu,

  Your today's post is as sweet as your previous posts! Small gifted cushion (no matter you took pictures in good quality or not) looks so lovely :) Very well done Eila!

  Flowers arrangements are so sophisticated!Loved both - very lovely flowers!

  As per your English (: :) if you compare with mine; yours is much much better for sure! (About your Spanish - my mouth is zipped)

  Greetings,

  VastaaPoista
 4. Eikö olekin kiva lähettää yllätys sellaiselle, jonka tietää siitä varmasti ilahtuvan. Sinä onnistuit omalla lähetykselläsi ilahduttamaan minua pitkäksi aikaa:)
  Kauniita kukkaistunnelmakuvia taas ja kiva että Melissalle ruoka maistuu!

  VastaaPoista
 5. You're always receiving lovely gifts! Lucky you :D
  Hugs&Smiles :)

  VastaaPoista
 6. Colores de otoño en la almohada, las flores son preciosas.Saludos

  VastaaPoista
 7. saitpahan kauniin koristetyynyn Eilalta :)
  teidän kissoilla on sitten prinsessan päivät, saavat niin hyvää hoitoa että :):)
  floristin "vikaa" sinussa on sitten "pahasti", luomistyösi kukkapuskien kanssa on ihan mahdoton :)

  VastaaPoista
 8. Mukavaa, että Mellille löytyi sopiva ruoka! Ihania kukkakimppuja oot tehnyt ja tosi kaunis tuo Eilan tekemä koristetyyny!

  VastaaPoista
 9. Voi miten ihana ylläri! Todella kaunis. Mä nyt vaan oon niin tyhmä etten tiedä mikä ton lehden nimi on, ei tullu nuyt itään mieleen ton kirjainyhdistelmän kanssa...

  Hyvä, että löytyi pikkuiselle sopiva ruoka. Ja arvaat varmaan, että nyt mua ihan suunnattomasti kiinnostaa kuinka pienet ne Mellin hampaat on. Kissoilla nimittäin on aivan järjettömän pienet etuhampaat varsinkin. Ja niitäkin on sattuneista syistä tullut katseltua...

  VastaaPoista
 10. Ja nyt mä jo tiedänkin mistä lehdestä olikaan kysymys...

  VastaaPoista
 11. Voi miten kiva ajatus Eilalta ilahduttaa yllärinä! Ja sekin, etä sinäkin aktivoiduit samasta asiasta samaan aikaan - telepatiaa :) Kauniita kukka-astelmia, on sussa floristin vikaa.

  VastaaPoista
 12. Voi kuinka suloinen yllätys!! Kyllä tuollaisia kelpaa esitellä. Toivottavasti kissaneitien turkit kasvavat vauhdilla, minä ajattelin Neidin vielä kerran ennen talvea parturoida. Sinun blogiasi lukee ja varsinkin katselee aina sellaisella: voih- ja aah- mielellä!

  VastaaPoista
 13. Onpas kaunis tyynynen!
  Ja kukat piristävät näin syksylläkin :).

  Muistatkos sen vaihtoidean kevätpuolelle? Oletko kypsytellyt ajatusta? Ehdottelit silloin muistaakseni jotain naiseusteemaan liittyvää, ja mullahan nuo "Pikku naiset" odottelevat tuolla lähtökuopissa :).

  VastaaPoista
 14. Niin kaunis tyyny. Kiva ylläri. Ihania kukka-asetelmia!

  VastaaPoista
 15. Nice surprise and nice flowers. I'm glad your cat eats.

  VastaaPoista