sunnuntai 8. tammikuuta 2012

CJC 7. Just Nan - Ariel 8. Lanarte kit Coffee CupHei taas!

On ollut jälleen mukavaa seurata hassutus-aloituksia blogeissa...Niin paljon kiinnostavia malleja ja erityisen kivaa on aina nähdä miten erilaisia töitä on tekeillä ! Valtavan suuria HAED-malleja,LHN-joulukoristeita ja uusin trendi taitaa olla pikkuiset pistellyt korut ?!

Eilinen aloitukseni on tämä Just Nanin enkeli "Ariel",kangas on 28ct  vaalea luonnonvärinen pellavaEnkeliä ympäröi kaunis boordi tai kehys... Olen päättänyt jättää sen pois ja koristella työn sen sijaan ekstra helmillä ,niin tein myös viime vuoden Laventeli Enkelille.Tähän malliin käytetään muliinilankojen lisäksi  ohutta helmilankaa ja metallilankoja.Lanarten suloisen ruusuisen kahvikuppi-kitin olen saanut rp.-kerhomme Pirkolta.Olen aiemmin pistellyt samasta sarjasta pienen ruusun ja vierastin hiukan mukana tullutta hyvin kirkkaan keltaista eve-kangasta.Onneksi minulla oli vielä jäljellä pala Zweigart Country Mochaa joka sopii  hyvin taustaksi.


Varmasti kahvi maistuisi hyvältä tästä kultareunaisesta posliinikupista! ?  :)

Huomenna aloitan tässä CJC-hauskuudessa muutaman mallin sarjan jotka liitttyvät teemaltaan yhteen...


Punaiset Joulutähdet ovat keittiössä vaihtuneet taas pinkkeihin tulilatvoihin.Kaunis ja tummanvihreälehtinen muratti on kotoisin jouluisesta kukkakorista.Otin sen erilleen ja istutin uuteen multaan hennon vaaleanpunaiseen ruukkuun.Herkkä omenankukka-kahvikuppi on Ruusunpunan löytämä kirppari-aarre :)


Kiitos kaikista kommenteistanne,mukavaa alkavaa viikkoa :)

*****************************************


At the CJC 2011 I started (and finished)  Just Nan Lavender Angel.I loved to stitch it so this year it was time to start a little bit larger pattern. My choice was "Ariel" .She have pretty pink dress and lots of tiny Mill hill beads.
CJC  8 is a pretty Lanarte Kit.It is a present from my dear (stitching)-friend Pirkko.I did not like the fabric in the kit so I will stitch it to lovely  Country Mocha Linen.
The season of christmas flowers is now over,so there is again pink 
decoration at my kitchen.

Enjoy Your stitching!

With blessings,Lumiruusu


4 kommenttia:

 1. Hell dear your finish is very beautiful and the angel stitching is a very cute project .. Happy stitching,,love for you
  Hugs cucki xxx

  VastaaPoista
 2. Kahvikuppipistely on ihana, mitenkähän sen viimeistelet, kiva sitten aikanaan nähdä.

  VastaaPoista
 3. ihania aloituksia sinulla tulossa, näkisimmepä pian livenä:)

  VastaaPoista
 4. So looking forward to seeing you stitch these :o)

  http://firefliescatsinthegarden.blogspot.com.au/

  VastaaPoista