perjantai 13. tammikuuta 2012

CJC 11 Tereza Wenzler - Celtic CrossHei täältä lumiselta lakeudelta!

Tänään on ollut koko päivän kova lumipyry,onneksi saan olla koti-soffalla ihanan Ruusunpunan ja kisujen kanssa.
CJC-päivitykseni ovat hiukan jäljessä ,seuraavalla kerralla sitten monta kerrallaan.

Aloitus nr.11 on siis Tereza Wenzlerin "Celtic Cross"",pistelen sen 18ct pellava aidalle DMC -langoilla,mahdollisesti vaihdan jonkun sävyn käsinvärjättyihin.
Viime keväänä pistelin herkän kukkakoristeisen "hopea" ristin (Stoney Creek-malli) tytölle konfirmaatio-muistoksi ja nyt on  pojan vuoro.Sisaruksilla on ikäeroa vain 1v 3kk.


Kysyin pojalta millaisen ristin hän haluaisi,vastaus oli että kullanvärisen jossa on "sellaisia koukeroita" ja mieluummin vielä  jotain värikästäkin koristetta.Mieleeni tuli jokin bysanttilainen tai kelttiläinen risti.Näytin pojalle myös joitakin "inspiraatiokuvia" kuten tämän Sarilta (Kukkatarha) saamani matkamuiston Jerusalemista

Tämä selvä ,eli jotain taulun tyylistä  MUTTA mistä ihmeestä saisin  sopivan mallin...Kaikki joita löysin nettikaupoista olivat  ihan liian suuria ja vaikeita tai väärän tyylisiä.
Onneksi on blogi-ystävät !!-Kysyin  apua Outilta (Pappi Puikoissa),kuvailin hänelle mitä etsin ja pian sain vastauksena linkin tähän malliin joka on ihan täydellinen !!
Kiitos,kiitos tuhannesti kiltti-Outi ! :)

Kun sanoin aloittavani CJC.ssä pienen sarjan samaa teemaa tarkoitin siis näitä Raamattu/kristillisiä-aiheita.
Seuraavassa postauksessa tulee vielä kaksi aloitusta lisää tähän teemaan..Olen usein maininnut että rakkaat kissani ovat ihan liki minua kun pistelen täällä .Tässä  täydelliset kuvat siitä mitä joka ilta  näen (käsityön ja mallin lisäksi) kun istun sohvan  nurkassani.


Istun jalat suorana ja Melissa-Baby nukkuu jalkojeni välillä ja pitää  hellästi tassuillaan kiinni villasukistani.Rakas punainen fleecepeittonsa on pehmusteena ja isosisko Namine nukkuu aina omassa nurkassaan.On rauhallista ja kodikasta..ja arvaattekos mitä? Suloinen pikku Melissani  nukkuu nytkin tässä sylissäni ihan samalla tavalla.
Kiitos kommenteista,mukavaa viikonloppua kaikille!

**********************************************

Last year I stitched a Confirmation Memory to my DD.She get a lovely piece ,a silver coloured cross with tiny lovely pink roses.It was a pattern from Stoney Creek -magazine and she loved it.
Next summer my DS is fifteen years old and we will celebrate his confirmation.
 (We are Evangelical Lutherans)
My DS told me that his stitched cross should be "golden",very decorated and there should also be some bright colours.
Ok,I tryed to find a suitable pattern from net-shops and became almost despret.All designes I found were too large and difficult to me or they were complitely wrong style.

Then I remembered that I am blessed with the lovely blogging-friends and asked Outi to help me.
She send me a link to the Teresa Wenzlers shop and there was this perfect pattern-as a freebie !!!! :) :)
I stitch the cross to the 18ct linen aida .

My kittyes enjoy sleeping at the sofa with me,Melissa-Baby holds my feet and Namine sleeps allways at her own corner :) :)

With Blessings,Lumiruusu

11 kommenttia:

 1. very lovely stithcing..
  aw your kitties are so cuteeeeeeeeeeeeeee
  lots of love for you
  hugs cucki xx

  VastaaPoista
 2. Your cats look very relaxed :p hehehheh
  Have a great weekend, enjoy it, relax too and stitch a lot! I plan to do the same here ;)

  VastaaPoista
 3. Tämä on tosi kaunis malli, ollut minulla odottamassa pistelyä jo pitkään (voi kun unohdin sen hassutuslistaa kootessani).

  VastaaPoista
 4. Voi jukra sulla on kaikenlaista pisteltävää tälle vuodelle. Ja monenlaista. Ei varmasti tulee tylsää, voi valita työn sen mukaan mitä tekee mieli tehdä.

  Ja jotenki kuvien kautta tulee mieleen miltä kissan pehmeä turkki tuntuu. Olen joskus töissä päässyt kissoja silittelemään. Ei ole varmaan mitään sen parempaa kuin lämmin kissa sylissä ja hyvä pistely kädessä. Ehkä vielä kuppi kahvia/teetä niin tilanne on täydellinen, vaikka harvemmin sitä ehtii kahvia hörppiä samalla kun pistelee.

  Ihanaa kun tuli lunta. Täälläkin on vihdoin lumipeite, tosin toissapäivänä satoi koko päivän vettä ja edelliset lumet sulivat ja jäätyivät sitten liukkaaksi jääksi. Toivotaan, että talvi nyt pysyy helmikuun lopulle.

  VastaaPoista
 5. Kivoja malleja on sinulla aloitettuna tälle vuodelle!
  Suloisia nuo teidän kissat! Meillä eivät ihan syliin tule mutta kyljessä täytyy olla kiinni kun sohvalla istun jotain näpräämässä.
  Kiitos niistä lankojen hintatiedoista!! Kävinkin jo vähän Violariumista tilaamassa lisää ja täytyy varmaan vieläkin tilata lisää ennenkuin Leena lopettaa kokonaan myynnin.

  Mekin ollaan saatu tänne vihdoin kunnon lumipeite.
  Hyvää viikonloppua!

  VastaaPoista
 6. Tuo malli on tosi ihana. Minäkin olen tulostanut sen jo ristipistoharrastukseni alkuaikoina kuutisen vuotta sitten. Mutta vielä en ole aloittanut.

  Ihana ristipistoilumaisema nuo kisut :)

  VastaaPoista
 7. Your cats are so cute! Mine are being cosy today and sleeping as well. Hope the stitching gift for your sons confirmation are going well. It is a great design I think.

  VastaaPoista
 8. Juu-u, on tuo malli minullakin ollut printattuna jo kauan, vaan kas, kun ei ole tullut tehtyä - sitäkään :D.
  Kisut ovat varmaan hyviä jalkojenlämmittäjiä? Patsku ei nouse lattiatasolta, eikä siinäkään välitä maata ihan lähietäisyydellä, vaan mieluiten omalla tyynyllään. Vaikka hyvä varpaidenlämmitin sekin olisi, jos makaisi niiden päällä :D.

  VastaaPoista
 9. Hieno risti siitä tulee, kuten edellisestäkin. Jeesus-taulu on Pirkolta, muistaakseni:)

  VastaaPoista
 10. How cute are your kitties! Lovely design - your DS will love it :o)

  http://firefliescatsinthegarden.blogspot.com.au/

  VastaaPoista