perjantai 4. marraskuuta 2011

A lovely gift from Ninnu,DD's Tralala stitching and my patterns for The Crazy January Challenge 2012


                                                          Hyvää Pyhäinpäivänaattoa!

Ninnu oli pistellyt tyylikkään terrieri-työn ja ihailin sitä blogissaan. Kuvan koira muistutti kovasti suloista terrieriä jonka sain 12 vuotiaana. Riina oli sininen Kerryn Terrieri jonka turkinväri on ainutlaatuinen,,mustansinisen ja hopeanharmaan sekoitus joka todellakin valon suunnasta riippuen näyttää sinihopeiselta.Turkki on muutenkin upea-silkinpehmeää kiharaa ,niin pehmeää ja kaunista.
Näyttelytrimmauksessa kerryt ovat hyvin samantyylisiä kuin villakoirat joita onkin käytetty rodun jalostuksessa aikoinaan....
Ninnu lupasi pistellä minullekin terrierin ja tänään sain suloisen laventelipussin jossa on Kerry,taustakankaassakin oli terrieri-kiitos Ninnu !!!
Koriste on nyt keittiössäni ja tuo mukavia muistoja rakkaasta Riinastani :)
Ruusunpuna valitsi Violariumin rp.-viikonlopussa  Tralalan malleista tervetuliais-pakettiinsa kauniin
La Maison de Chat-mallin joka pistellään kolmella liilan ja vaaleanpunaisen sävyisellä Atalie-langalla.
Työ on edistynyt tosi nopeasti,hyvä,hyvä.
Kankaaksi tyttö valitsi vitivalkoisen 18 count aidan.

Tytön tiikeri-työstä loppui langat kesken ja oikeastaan lankatäydennystä odotellessaan hän tuon Tralalaan aloittikin.Violariumista tilatut DMC langat tulivat tänään,ja koska olen oppinut  eräistäkin blogeista että ihan vaan pelkkiä täydennyslankoja ei tarvitse tilata,oli kuoressa myös langat yhteen omaan työhöni ja Ruusunpunan itselleen valitsema Tralalan jouluinen-malli :D Hyvin on siis oppi mennyt perille !
Viimeistelyihin ostin värikkäitä huopakankaita ,koristeniittejä ja R-kioskilta löytyi iltalukemiseksi uusin 
Cross Stitch Gold.Pikkuhiljaa olen valinnut  malleja ja kittejä joita aloitan ensi vuoden hassutuksessa.Muutama malli on jo ihan varmoja tapauksia mutta lopullisesti valitsen työt ihan sen mukaan mikä tuntuu juuri silloin hauskimmalta :)Tarvitsen vielä jonkin kivan pienen joulumallin ja syksyisen työn 15 aloituksen haasteeseen.


Lanarten kiiltokuva-enkelit ja Sweetheart Treen "P is for Princess" on ekat valintani - nämä mallit on 100% mun tyylisiä :)Pistelemäni Just Nanin Lavender Angel saa jatkoa hiukan suuremmasta puna-kultasävyisestä Ariel-enkelistä.
Tähän on jo langatkin valmiina.


Ihan vaan omista lehdistänikin löytäisin helposti 15 ( tai 150!!!) ihanaa mallia.Vanhassa Stoney Creekin numerossa on tälläinen pieni Ristipistoaiheinen-sampleri jossa on kiva teksti.
Yritän pysyä pienissä malleissa,nämä voisivat olla sopivan kokoisia ??!
Shakespeare's Peddlerin 'Ole Pinncushion,Jardin Priveen Amitie,Marysen "Spring ison the Air,LK.n pieni sampleri ja Kukkakeiju-minikitti ...
JBW.n malleja olisi kaksi eli Nalle ja Kukkakori ,Brin par Brinin hauskassa aakkosmallisarjassa on kuusi somaa pikkuista aakkosmallia.

Mitäs tykkäätte ?!
Pitäisiköhän pitää kansanäänestys mitä otan listalleni..olen avoin ehdotuksillenne?
Oletteko nähneet netissä ilmaismalleja joita ehdottaistte listalleni tai onko joku nähnyt mallin josta olisi tullut mieleen että tästä kyllä Lumiruusu tykkäisi?!! :D

Kiitos jälleen  kommenteistanne !


**************************************************************************
 Hello dear blogging-friends!
How are you tonight?!

- I get a lovely Kerry Blue Terrier -ornament from Ninnu.There were lavender inside it and there were also terrier dogs on the backing fabric,so cute!!

She had stitched a one almost similar and I commented that it looked like my lovely Riina-dog  I had when I was teenager.
Ninnu decided to stitch me one too-Thank you Ninnu!

I get also a lovely black and white  picture of her dogs !

I have already collected some patterns I might stitch on Crazy January  Challenge  2012 !!
Just Nans "Ariel" angel,The Sweetheart Treen "P is for Princess" and many other lovelies are waiting for my needle !! :)

Thank You for the Comments!

With blessings,
Lumiruusu16 kommenttia:

 1. hi, me doing fine..lovely gift from your friend..i love it..
  i love your lovely charts and very beautiful stash..
  happy stitching dear xx

  VastaaPoista
 2. Kiva, että posti löysi perille ja että tykkäsit! :-) en oikein tiennyt, että olisitko halunnut kortin vai pussukan, mutta päädyin sitten tuohon laventelipussukkaan.

  Tyttäresi tekemä malli on kiva!

  Ihania nuo kiiltokuvaenkelit! Juuri tänään mietin, että onkohan vanhoista kiiltokuva-"peileistä" kehitelty ristipistomalleja? Tiedätkö sinä?

  VastaaPoista
 3. Maijan saama terrieri oli tosi söpö, sain nähdä sen ihan livenä. Meillä 3:lla pistelijällä oli pikainen tapaaminen ja siellähän terrierikin oli mukana. Omalta kohdaltani tapaaminen oli pikainen, kun työt häiritsevät valtavasti harrastuksia.
  Ruusunpuna on pistellyt todella vauhdikkaasti Tralalaa-mallia. Aivan ihanan värinen.
  Ihania nuo sinun enkeli-mallit joita olet valinnut hassutukseen. Voisin pistellä noita itsekin, mallit tulevat todella kohti:)

  VastaaPoista
 4. Voi miten mukava muistaminen Ninnulta, hän on ystävällinen:)
  Minä ihan hengästyin kun katselin ja luin nuo sinun hassutusjutut...ihania malleja pullollaan! Itse en nyt osallistu hassutukseen, pitää rauhoittaa tuo vuodenalku tällä erää, jos vaikka hiihtokelejä sattuisi olemaan...
  Ihania värejä tyttösi pistelyssä!

  VastaaPoista
 5. Ihana muistaminen Ninnulta! Joskus tuollaiset yksinkertaiset ovat kaikkein tyylikkäimpiä.
  Ostoksesi ovat aivan ihania ja Tyttären Tra-la-laa, voisin kuolata taas ikuisuuden!
  Tämä otti ja repäisi, tilasi kevään hullutuksia ym varten käsinvärjättyjä kankaita oikein sievän pinon Ameriikoista Ebayn kautta... Täytyyhän toipilaalla jotain kivaa olla. Keuhkoparat vain eivät vieläkään ole oikein kunnossa. :(
  Ai niin, et usko miten ihanalta tuntuu alpakkalanka käsissä....soljuu mukavasti puikoilla ;)

  VastaaPoista
 6. Ihana terrieri! Tuo busy hands -teksti kyllä niin sopisi sinulle, tämän postauksenkin perusteella. Aikamoinen läjä pistelyitä odottamassa...

  VastaaPoista
 7. Tosi söpö tuo koirakoriste! Ruusunpunan pistely on myös aivan ihana, tosi kauniit värit...
  Varmaan kiva suunnitella noita hassutusmalleja! Mä en tuohon rohkene mukaan mutta tosi kiva on seurata toisten suunnitelmia ja sitten niitä aloituksia tammikuussa.

  VastaaPoista
 8. Tosi söötti pikku terrieri. Ihana tuo Ruusunpunan pistely, kertakaikkiaan.

  Minä olen toistaiseksi vain mielessäni suunnitellut tammikuun hassutuksia. Yritän myös pitäytyä pienissä malleissa. Saa nähdä...

  VastaaPoista
 9. What a cute ornament!!!
  Wow what a great and big stash... love the pic's

  VastaaPoista
 10. Ihania malleja sulla on suunnitelmissa pistellä. Vaikea noista on varmaan päättää...

  Ihana tuo Ninnun kortti, puhumattakaan Ruusunpunan talo-pistelystä.

  Ja aika hauskaa, että olet myös pistellyt sen mun yhden hassutustyön. Niin se maailma on pieni, vaikka näitä malleja on vaikka kuinka paljon...

  VastaaPoista
 11. Kylläpä Ruusunpunan talo on edistynyt vauhdilla. On tosin varmaan aikas erilaista pistelyä kuin se tiikeri =D. Ihania valintoja ensi vuoden hassutteluun.

  VastaaPoista
 12. Ah, tuota Sweetheart Treen mallia, onpa se kaunis!
  Ja Stoney Creekin malli on minullakin Hassutuspinossa, saas nähdä, päätyykö realisoituviin...

  Voi mahtava, kuinka Ruusunpuna on reipas pistelijä! Tuosta tulee ihana pistely!

  Ja kukapa sitä tosiaan pelkkiä täydennyslankoja tilaisi? Samoilla posteillahan sitä menee vaikka mitä ;)

  Kiva terrieripistely Ninnulta; nuo Ninnun koirat ovat sitten mainio pari :D

  VastaaPoista
 13. Terrieri on söpö! Hassustussuunnitelmistasi Lanarten kiiltokuva-enkelit on ihan ehdottomat suosikkini. Tosi nätit ja enkeleitä me tarvitsemme joka päivä vierellemme, eikö vain!

  VastaaPoista
 14. Lovely gift!! So many pretty charts!! :)
  How many patterns will you stitch for Crazy January Challenge 2012? 15?
  You wrote on my blog about Cross stitcher free kit, I agree, those reindeers are adorable!! =) I know this magazine will do good for Christmas season ;) Just wish they keep doing good all the rest of the year :p ehheheeh This was my last issue as a subscriber but i will probably by the xmas issues online too. Subscribe again for a year? Not yet, I have to decide if i want CS or The world of cross stitching instead (pretty cute this magazine too, right? )
  hugs&smiles to you!!

  VastaaPoista
 15. Mitä hullua, täytyykö ostoksia perustella? ;D

  VastaaPoista
 16. Kiva se sampleri. Ja on Ruusunpuna ahertanut.

  VastaaPoista