tiistai 15. marraskuuta 2011

Ihania kämmekkäitä- Kiitos Sari! / Pretty handwarmers from Sari!Hei kaikki!

Eilisen postauksen ruusupaketissa oli Sarin minulle ja Ruusunpunalle kutomia kämmekkäitä. Ihanaa! Olimme sopineet, että Sari kutoo meille kädenlämmittimiä ja yllätykseksemme saimme ne jo eilen. :) Ensimmäisenä huomasin tietenkin nämä valkoiset pitsi- ihanuudet.Viininpunaiset kämmekkäät ovat hieman lyhyt vartisemmat, pistelin ne kädessä koko eilisen illan.


Vadelmanpunaiset kämmekkäät ovat kauniin väriset ja ne sopivat hyvin yhteen meidän molempien tyyliin.


Kissat nuuhkivat kiinnostuneena kämmekkäitä kun avasin pakettia. Erityisesti Melissa-Baby ihastui pehmeisiin neuleisiin ja kehräsi niitä puskien. Kun silitin kuvaa otettaessa Melliä hän painoi pienen päänsä heti kämmenelleni, sulki silmät ja tuumasi ottaa siinä torkut.

Kaikki kädenlämmittimet on neulottu ihanan pehmeästä ja silkkisestä Dropsin 100 % alpakkalangasta. Vielä kerran kaunis kiitos Sarille! ( Pinkit käsityöt-blogi )  :)Aloitin pistelemään  Sarilta ( Sari knitting & stitching-blogi ) saamaani  Couleur d´Etoilen ristipistomalli-joulukorttia. Lankana on "kämmekkään kutoja" Sarilta saamani DMC 48. :)  Tavoistani poiketen olen pistellyt tätä kehyksessä, koska pellava on niin pehmeää. Luulisin, että kangas on " Lambswool " 30
ct ??!

Kiitos kommenteista! <3


                      ************************************


My sweet blogging friend Sari send me handwarmers, because it is very cold here in Finland. It´s very nice to stitch having handwarmers and knitted socks on.
She knitted these handwarmers from Drops 100 % Alpaca yarn. It is very soft and luxurios material.
I have started to stitch a little pattern, it actually a Christmas card designed by a French Coloeur d´Etoile. I use a DMC thread 48.

Thank you for the comments! <3

With Blessings, Lumiruusu

17 kommenttia:

 1. Kiva nähdä ja kuulla että niille tuli käyttöä!
  Kuvat on upeita...
  Ihana pistely sinulla meneillään!!

  VastaaPoista
 2. Upeat nuo valkoiset pitsikämmekkäät!! ...kaikki ovat tosi kivoja. Hieno lahja.

  VastaaPoista
 3. Todella kauniit kämmekkäät:) Ja ihana tuo kuva teidän kisuliinista:) Mun piti ehdottaa noille aiemmin pistelemillesi poroille nimiksi petteriä, tuiskua ja salamaa. Eikös ne ole pukin poroja kaikki:) Ihania pistelyiltoja
  Niina

  VastaaPoista
 4. Onpas kauniita ja varmasti lämmittäviä kämmekkäitä. Sari on kyllä taitava!
  Aivan ihana tuo joulukorttimalli ja tuo DMC 48 näyttää tosi kauniilta. Mullakin on tokka sitä mutta ei ole tullut koskaan kokeiltua. Nyt täytyy laittaa korvan taakse. :)

  VastaaPoista
 5. olittepas saaneet aivan ihania kämmekkäitä kyllä nuo kädessä kelpaa pistellä. Kissat varmaan tykkäävät, että silityskin tuntuu pehmeämmältä :)
  kommentit ovat lyhyitä olen ihan väärään aikaan hereillä ja se rupeaa jo tuntumaan. Hyvää yötä zzzzzzzzzzzz

  VastaaPoista
 6. Kauniita kämmekkäitä ! Pitäisi itselläkin ottaa puikoille sillä niistä on aina akuutti pula. Ja ranteita särkee...

  VastaaPoista
 7. wow beautiful hand warmers..i love them so much..they looking so cosy..
  sweet stitching project..have fun xx

  VastaaPoista
 8. Kauniita, ihania kämmekkäitä!
  Nuo joulukorttimallit ovat sitten kivoja, minäkin sain Sarilta viime jouluna sellaisen poroaiheisen ja pistelinkin sen yhtenä hassutustyönä, viimeistelyä vailla.

  VastaaPoista
 9. Kauniita kämekkäitä ja kiva pistelykin työn alla. Minulla olisi myös noita kortteja tuolla odottamassa....hmm, koskahan ehtisi :).

  VastaaPoista
 10. Ei ole totta miten ihania kämmekkäitä! Minullakin on kädet aina ihan jäässä ja mulla on yhdet kämmekkäät, mutta ne on jo ihan repeytyneet. Olen ne joskus jostain kaupasta ostanut, kun ei vaan pärjää ilman (varsinkin ranteet palelee ihan kauheasti), mutta nuo ostokämmekkääni eivät ole lähellekään noin hienot kuin teillä!

  VastaaPoista
 11. I've just learned how to make those wrist warmers in crochet! :) I work on my computer all day so it's nice to have some fingerless gloves to keeo my hands warm! :)
  Lovely start sweetie!! :)

  VastaaPoista
 12. Täällä onkin tapahtunut kaikkea kivaa sitten viime poikkeamisen! Et arvaakaan, kuinka malttamattomasti odottelen huomista messureissua; olen paastonnut ostoksista jo viikkokausia :)

  On kauniita kämmekkäitä; ne ovat hirmu kätevä juttu! Käytän semmoisia talvella tietokoneella, kun hartiat jännittyneenä, vetoisen ikkunan ääressä, tuppaavat sormetkin palelemaan.
  Lenkillä kämmekkäät ovat ihan ylittämättömät; ote koirantaluttimesta pitää paljon paremmin kuin hanskoilla, ja nenäliinaa/avainta/puhelinta voi kaivaa takintaskusta käsineitä riisumatta :)

  VastaaPoista
 13. Kämmekkäät on kauniita, Sari on taitava neuloja. Ja alpakkavilla, se on niin yleellisen pehmeää. Ja olettekin jo varmasti huomanneet, että se on myös lämpöisempää kuin lampaanvilla. Ja alpakat on muutenki niin hellyyttäviä eläimiä!

  Ihana, ihana, ihana tuo kahvipistely edellä. En ole mikään himo kahvinlipittäjä, mutta makuun olen tässä vähitellen päässyt. Tuossa on malli jonka voisin itsekin toteuttaa, mutta se vaatii ehdottomasti parikseen tuon kehyksen.

  VastaaPoista
 14. Ihania kämmekkäitä, niin kauniita! Ja käteviä myös, minä käytän kanssa jatkuvasti, kotona ja töissäkin päiväuniaikaan, kun on rauhallista ja viileämpää kun on pitkään paikoillaan :)!

  Kivoja joulunaluspuuhia sulle, koitan pysyä linjoilla taas vähän useammin :)!

  VastaaPoista
 15. OW I need to hve them to...lol...
  I've seen a crochte pattern so... need to fimd the time to make the.. just know updating al blogs... My hands are so cold... so .. need to make them fast... lol

  VastaaPoista
 16. What a great idea... hand warmers! Enjoy :o)

  http://firefliescatsinthegarden.blogspot.com/

  VastaaPoista