torstai 21. heinäkuuta 2011

Some progress with Joyeux Noel,Thank You Sari and Kirsi!

On raikas talvisää..???

Ulkona on itse asiassa hautova helle ja ehkäpä siksi nyt juuri monissa USA.laisissa blogeissa vietettävä "Christmas in July" on minusta niin kiva. Se että keskellä heinäkuuta tehdään jouluisia ristipistoja on oikeastaan ihan järkeenkäypää,ovathan monet mallit niin suuritöisiä että vaativat paljon aikaa.Miten mukavaa jos Joulu-sesongin alkaessa olisikin jo muutama uusi juttu valmiina esille laitettavaksi !?


Koska Teillä on tapana aloittaa Joulu-mallien pistely?
2010 JCS Christmas Ornaments lehdessä olleesta La-da-dan "It's red!"-mallista pistelin loka-marraskuussa joulukoristeen. Se toimii hyvin myös saksikoristeena kun teen tätä joulu-mallia :)


Kirsi (Cross Stitch and be Happy) lähetti minulle kirpparilta löytyneen sohvatyynyn päällisen kun hän tiesi sen olevan just mun tyyliä! Eikös ruusuinen päällinen olekin ihan kotonaan mun sohvalla ;) Kiitos,kiitos kiltti Kirsi,ihana yllätys!


Namine -kissa otti heti makoisat päiväunet ruusutyynyn kanssa,pitkä-karvaiset kissamme ovat kovin kuumissaan ja nukkuvat keskipäivällä enimmäkseen.
Sari (Pinkit Käsityöt) taas antoi minulle muutamia ihania mallejaan.Kaikki nämä hän on jo pistellyt,kuvat löytyvät sivuiltaan.Rp-mallien kierrättäminen eteenpäin on tosi ystävällistä,ekana näistä teen varmaan DMC.n Daisies samplerin.Näiden lisäksi sain myös ihania Margaret Sherryn kissoja ,myös kauan kaipaamani kissan LIERIHATUSSA :)Kesän viimeinen päivänlilja loistaa kuin pieni aurinko...

Kiitos ihanan rohkaisevista kommenteista koskien ompelukonettani,niistä tuli tosi hyvä mieli :)***************************


I have stitched a little my "Christmas in July" piece which I started on the Crazy January Challenge.Also I have one secret project so that it why there is not so many stitchy pics.


My blogging friend Kirsi sent my a pillow-case and Sari gave me some lovely charts from her stash.Thank You both very much!


With Blessings,

Lumiruusu

11 kommenttia:

 1. Minäkin tänään harkitsin ottavani yhden jouluisen hassutustyön tämän iltaiseksi TV-seuralaiseksi. Isompia töitä joutuu jo kesällä melkein aloittelemaan jos valmiiksi aikoo jouluksi saada. Vieväthän syysaiheisetkin työt oman aikansa siitä väliltä. Olipas tosi kiva tyynyliinan Kirsi löytänyt!

  VastaaPoista
 2. Kiva joulumalli. Minä vielä kesämalleissa:). Ihanaa postia olet saanut.
  Hyvä ostos tuo ompelukone. Minun koneeni särkyi tässä jokin aika sitten. En tule toimeen ilman ompelukonetta. satuin sitten löytämään Lidlistä(!!) samannäköisen koneen kun sinullakin. Olen tyytyväinen. Joskus sitten ostan uuden erästä lempimerkkiäni...

  VastaaPoista
 3. jospa kesähelteellä tehtävät joulu/talvimallit vähän viilentäisivät olotilaa, kenties?;)
  ihania lahjoja olit saanut, varsinkin se tyyny:)

  VastaaPoista
 4. Mukavia ystäviä sinulla :)

  Mikä, ettei joulumallejakin, vaikka ympäri vuoden! Minulla vaihtelee, miten tuo joulu huvittaa. Olen kyllä jouluihminen, mutta joulun "ympärillä" vasta. Näin kesällä tuntuvat ajankohtaisemmat mallit hauskemmilta. Ainakin tänä kesänä, sillä eivätpä ole vuodet veljeksiä :).
  Tänään taas hellettä riittää, joten päivä vierähtänee pistelyiden parissa ja sisätiloissa, verhoilla suojattuna ja tuulettimien propellit pyörien :D.
  Neuletyökin tuntuu kuumalla liian raskaalta...

  VastaaPoista
 5. Kummasti tulee joulunaikaa ikävä tässä helteessä!
  Minäkin muuten tein tuon saman La-D-Da -koristeen viime vuonna, pistelin DMC 115 -langalla, ja tuli ihan kiva siitäkin. Millä langalla tuo sinun on tehty?
  Yleensä teen joulumalleja vasta loppuvuodesta, kun tykkään syksymalleista niin kovasti etten malta lopettaa niiden tekoa.:) Onneksi jouluisia juttuja on paljon pienten koristeiden muodossa, niin ehtii saada jotain valmiiksi.
  Ihanan tyynyn olet saanut, ja kivoja malleja!

  VastaaPoista
 6. wow how beautifull.....
  You goy some lovely stash and the pillow is great..
  You have done a loevly job on your piece...
  Happy stitching

  VastaaPoista
 7. Kivoja ylläreitä olet saanut!

  Minä olen sellainen vuodenaikaan sidottu tekijä, eli nyt kesällä houkuttelevat kesäiset mallit ja kohta houkuttaa jo syksyisetkin mallit. Jouluisia malleja pistelen vasta loka-marraskuussa ja lopettelen viimeistään tammikuun puolivälissä... Ehkä juuri siksi menee useita vuosia suuritöisten joulumallien pistelyyn...

  VastaaPoista
 8. Kivalle ihmisille on mukava aina välillä lähettää ylläreitä!
  Täällä haaveissa pistellä kenties seuraavaksi myös jokin jouluisempi aihe, olisi sitten varmasti jouluksi taas jotain uutta valmiina. Harkinnassa Renato Parolin...

  VastaaPoista
 9. Lovely stitching!! =)
  Hugs&smiles, Nia

  VastaaPoista
 10. Ihania - niin oma tekemäsi kuin ylläritkin :)
  Joulu - huoh!! Eihän sitä nyt voi näin aikaisin ajatella, kun huomenna on nuoremman tyttären synttärit, tänä vuona elokuussa rippijuhlat, syyskuussa "hmmmm", lokakuussa esikko täyttää vuosia (20v tänä vuonna), lapsenlapsivauva tulee lokakuun lopuilla, kuopus täyttää vuosia marraskuussa samana päivänä kuin äitini, ristiäisetkin vielä ja sitten vasta joulu :) Ja kun joulunpyhistä on ohi menty, isäni täyttää 70 v :)Juhlan aihetta siis koko loppuvuosi!
  Ihania pistoja sinulle - olipa ne joulua tai jotain muuta :)

  VastaaPoista
 11. Love seeing kitty next to the stitching. So sweet and cute.

  Do you know what a 'pen pal' is? It's someone who writes to you. I am hosting one and I think many are willing to write to someone not in the USA. Drop by and find out more.

  Bless you.

  VastaaPoista