sunnuntai 17. heinäkuuta 2011

Orchidea's Kit-The Spring Flowers

Sunnuntai iltaa!

Ihanan auringon paistaessa ja ilta-tuulen viilentäessä juuri sopivasti pistelin kuistillamme tähän viimeiset kielonkukat...
Sain tämän lahjaksi rp.kerhomme Pirkolta ja pistellessä ajattelin miten mukavaa on tehdä välillä ihan eri väreillä kuin yleensä. Tyyliltään tämä on kivan kiiltokuvamainen,sopisi myös tosi hyvin sohva-tyynyksi


Lähikuvassa kielot erottuvat hyvin...Muistan miten pikku-tyttönä rakastin kiiltokuvia joita vaihdeltiin innokkaasti kavereiden kanssa.Kuvia säilytettiin pankista saaduissa pikkukansioissa ja ne olivat hyvin järjestetty aiheen mukaan:kissat,vauvat,kukat,enkelit,hevoset ja ihanimpia olivat kukkakeijut...Hopeisella kiilteellä koristetut ja neliönmalliset olivat kaikkein arvokkaimpia :)
Leikittekö Te pieninä kiiltokuvilla? Lempiaiheenne?
Unikkkoni ovat levinneet pellonreunaan ja tuovat mieleen Provencen.Terälehdet ovat kuin silkkiä ja nuput tosi hauskoja .


"Pieni Ristipisto Blogi" on uusi kiva blogi josta löytyy todella upeita töitä.Ihanaa kun tulee uusia kivoja ihmisiä tänne blogistaniaan :)
Olemme ihan yllättäen lähdössä perheen kanssa Pohjanmaan rannikolle mökille.Mukaan pakkaan ainakin Kirsiltä (Cross Stitch and be Happy )saamani ihanan mansikkaisen DMC-kitin joka,kas kummaa,ei ole hassutustyö :D


Mari Rouva Ruusupuu-blogista näet kyseli kuinka hassutustyöt etenevät...Minulla on valmiina vasta Just Nanin Enkeli,For Ever Friends Nalle ja Victorian Roses joten pisteltävää riittäisi jos yrittäisin loput saada valmiiksi ennen vuodenvaihdetta.Aloituksista muutama eli

LHN-Family Sampler,Virtues Sampler ja Candamarin Little Angels ovat niin työläitä että olen tyytyväinen kun saan niitä edes hiukan eteenpäin.Sen sijaan olen pistellyt useita töitä joita en mitenkään ollut suunnitellut :)


Tammikuussa aloitin mm. kaksi Sampler Girlin mallia,Just Nanin pienen silkkilangoilla pisteltävän neliön ja La-da-dan Cats koristeen...ja monta muuta ihanuutta.


Kuvan ruusu on on nyt runsaasti kukkiva Leonardo da Vinci.***************************************************


Orchideas Kit " Spring Flowers" was a fun and easy to stitch and I enjoyed its bright reds and violets.The white Lily of the Valleys makes it look a bit old-fashioned on a good way.
My most beautiful rose,Leonardo da Vinci has now tens of flowers at the same time.

I picked one and I think it looks very sweet with Tournicoton's "Miss Cherry"-PincushionWith Blessings,

Lumiruusu13 kommenttia:

 1. Hyvä lomareissua teille! Mille kankaalle tuo ihanuus on tehty? Teksti taustalla on kovin hauska.
  Kiiltokuvia kerättiin, ja äiti pisti liimaamaan ne kirjaan :( En olisi tahtonut.
  Sinulle on tulossa postia.... :)

  VastaaPoista
 2. You post made me smile... what a beautifull pieces!!! and pic's

  VastaaPoista
 3. Kiitos mainostuksesta! :) Voi olla ihan tarpeen, kun olen oikeasti niin tohelo tietokoneen kanssa että ei tule kaikki jutut ihan luonnostaan. Esim tänään olin ilmoittamassa itseäni lukijaksi muutamaan blogiin, niin ei kelvannut minun kuvani, kun oli kuulemma liian iso. No, minä totesin että "Vai niin" ja laitoin ilman kuvaa... Ehkä joku päivä jaksan perehtyä.
  Mutta asiaan... Tulipa suloinen kesäkimppu! Ja tuohan valmistui nopeasti!
  Mulla kyllä lapsena oli kiiltokuvia, mutta en juuri muista millaisia. Sen sijaan mulla on ihan nykyään niin nättejä kiiltokuvia, etten raaski niitä käyttää! Ainakin Beatrix Potter -aiheisia, pupuja ja sellaisia pulskia vanhanaikaisen näköisiä maatilan eläimiä.:)

  VastaaPoista
 4. Kaunis ristipistotyö!

  Keräilin lapsena kiiltokuvia... Teimme myös vanhoista Aku Ankoista sellaisen "vaihtopakin" -- sivut taitettiin ja taitteen alle laitettiin kiiltokuva. Toinen valitsi pakista jonkun kohdan ja tarjosi jotain omaa kiiltokuvaa tilalle. Taitoksen alla olevaa kiiltokuvaa ei tiennyt etukäteen, joten yllätys saattoi olla mukava tai pettymys...
  Mun lempiaiheet taisivat olla jo silloin kissat ja koirat :-).
  Vastailinkin tuolla omassa blogissani sinulle... eli koiranpentumme rotu on staffi :-).

  VastaaPoista
 5. Aivan suloinen kukkapistely!
  Juuri tässä eräänä päivänä ajattelin noita kiiltokuvaleikkejä. Niitähän vaihdeltiin erilaisin menetelmin. Muistan, että meillä oli vihkot, joihin oli kirjoitettu vaihto-ohjeita ja sitten sivut valittiin umpimähkään ja vaihdettiin ohjeen mukaan. Minulla on vieläkin tallella vanhoja kiiltokuvia. Kukat oli ihania, mutta en muista erityisesti mitään lempiaihetta.
  Olipas hauskaa, että tästä kirjoitit. Nykyään taidetaan enemmän harrastaa tarroja, vai kuinka?

  VastaaPoista
 6. Ihana kukkakimppupistely!

  Juu, kyllä kiiltokuvia oli... En muistaakseni pelkkiä kiiltokuvia keräillyt, mutta oli niitä vihkoja, joita kierrätettiin kaverilta kaverille, ja joihin kirjoitettiin muistovärssy ja liimattiin joku kiiltokuva. Missähän nekin mahtavat nyt olla...

  VastaaPoista
 7. Kiiltokuvat oli ihania ja tiedätkös, mulla on ne kaikki vielä tallella samoissa kansioissa kuin lapsenakin. Onneksi olen tajunnut olla antamatta niitä omille tytöille, ne vois olla entisiä. Nykyään ei taida sellaista kiiltsuperinnettä olla. 15-vuotias ei koskaan ollut kiinnostunut, pikkuiset saa välillä lahjaksi ja leikkaa ja liimaa ne jonnekin vihkoon, mutta ei ihastele sen enempää.

  Mun lemppareita oli ne peilit, missä on hieno nainen sisällä :)

  Ihana kukkapistely, kiiltokuvamainen tosiaan!

  Kivaa mökkireissua! Laitoin sulle just meiliä, ruusuista :).

  VastaaPoista
 8. Kauniita kukkia. Jostain syystä vähän kaikilla on työn alla kukkasia :)

  VastaaPoista
 9. tulipas se pistely äkkiää valmiiksi.
  Kiiltokuvat ovat minulla vieläkin tallella ja lapsille niitä ei ole annettu.
  Hauskaa lomaa!!!!!!!!!!

  VastaaPoista
 10. Ai niin! Ne peilit olivat ihania :-). ... Marin kommentti muistutti. Terkut tien päältä täältä jostain Vehmaan suunnalta! :-)

  VastaaPoista
 11. Kaunis kukkakimppu, minun suosikki kiiltokuvani olivat juuri erilaiset kukkakimput, kukat koreissa ym.
  Minulla kuvat olivat muistokirjassa, ystävät ja sukulaiset saivat sitten kirjoittaa valitsemansa kuvan kohdalle jonkun värssyn. Tallella on vieläkin:)

  VastaaPoista
 12. Ihana pistely! Todella kauniit ja eläväiset kukat. Kielot on mun suosikkeja, vaikka haisevatkin voimakkaalle, mutta ulkona ne menevät hyvin.

  Keräsin minäkin pienenä kiltsikoita ja niitä ahkerasti vaihdettiin. Minä pidin eniten eläinaiheista mutta myös kukat kiinnostivat. Ja tietenkin ne hopealla tai kullalla kimalletut olivat arvokkaimpia. Ja sellaisia muistovärssykirjoja kans väsättiin, mulla on ne edelleen tallessa.

  Hauskaa lomareissua!

  VastaaPoista