maanantai 6. kesäkuuta 2011

The Barn - Cat Alli - Navettakissa-Alli :)

Terveisiä keittiö-remontin keskeltä !!


Meillä kotona on nyt kuin Peppi Pitkätossun Huvikummussa eli kaikki ihan "vinksin vonksin ja heikun keikun" eli kun kaikki keittiön kaapit on irrotettu,tiskikone ja välillä hellakin pois käytöstä on haastetta ruokkia 5 hlö ja kaksi kissa :)
Kaikki tavarat on on laatikoissa ympäri huushollia.
Tänään Melli ja Nami ovat kyllä olleet Mummolassa sillä remontti-miesten koneet olisi Tytöille ihan liian pelottavan kovaäänisiä ja kun lattiat ovat sahanpuruissa niin kissojen "pölyhuiska"-hännät ja pitkä karva olisi kauheassa sotkussa.


Päivän rp-kuvassa on Sarilta (Pinkit Käsityöt) saamani kissa-kitti pisteltynä.

Sari kertoi voittaneensa kitin jostain ilm. ulkomaisesta blogiarvonnasta ja enemmänkin koiraihmisenä päätti ystävällisesti lähettää kissa-kitin minulle :)

Heti kun näin mallin suorastaan ääneen sanoin - Alli !! Ihan kuin valokuva ystävästäni punaruskea raidallinen , hyvin lempeä ilme ja vaaleanpunainen kuononpää.

Aikoinaan tein ystäväni Navettakissa-Allin kanssa monet navetta-askareet ja Alli-kulta vietti ensimmäisen yhteisen Jouluni mieheni pienessä talossa jossa silloin asuimme.
Iltaisin Alli seurasi minua sinne ja aamulla kävelimme yhdessä Anoppilaan navetta-hommiin.
Yhdessä siskonsa Ellin ja äitinsä Emman kanssa pieni ahkera Navettakissa piti hiiret kurissa.
Eikä kukaan huomautellut hänelle vaikka sisällä kun Allin turkki hiukan lämpeni seurasi kissa-neitiä vieno navetan tuoksu...


Turkin raitoihin vaihdoin yhden kitin DMC-langoista Crescent Colours-Just Rust sävyyn.
Kuvasin valmiin työn Mummulta saadun akileijan lehdillä .


******************************************I get this pretty kit from Sari last week and wanted to stitch it immediatly.
The brown and orange cat looks just like a little barn-cat Alli who worked with me when my MIL still had the cattle.
Miss Alli followed me everywhere and she spent the Christmas with me and my DD .
No-one complained even she allways smelled just a little bit as a cow :)

Thank you for the comments !
With Blessings ,
Lumiruusu.

14 kommenttia:

 1. What a cute cat...

  Love your flower...

  Enjoy your week, happy stitching!!

  VastaaPoista
 2. Yes!!! Finally I can post comments on your blog again :D Blogger had some trouble in these last couple weeks =/ It's back now :)

  VastaaPoista
 3. tulipas navettakissasta hieno.
  Onnea vaan remontin keskelle ja koita jaksaa.Remonttikin kuulemma loppuu joskus niin, että sitä odotellessa. Tulenpahan sitten joskus ihailemaan uutta keittiötäsi:)

  VastaaPoista
 4. Voi miten soma Alli ja kiva kertomus:)

  VastaaPoista
 5. Todella suloinen ristipistotyö! Tsemppiä ja jaksamista keittiöremontin keskelle, remontin parissa eläminen on tosi rankkaa, mutta jälkikäteen se onneksi palkitaan. :)

  VastaaPoista
 6. No eipä kauan kestänyt, kun kisusta tuli totta :). Suloinen siitä tuli, ja vielä, kun on noin "nimikoitukin" :)

  VastaaPoista
 7. Onpa ihana kissa ja kiva tarina navettakissasta! Se on aika uskomatonta kuinka rakkaiksi kotieläimet tulevat ja muistot niistä säilyvät pitkään, jos ei muuten niin ainakin tälläisten kuvien mukana! Tsemppiä keittiöremonttiin, se on aika haastavaa aikaa, mutta lopputulosta varmasti kannattaa odottaa!

  VastaaPoista
 8. Voi että kun siitä tuli söpö! Iloinen olen kun se sai uuden oman rakastavan kodin :)

  VastaaPoista
 9. Voi kuinka soma navettakissa! Minulla on omat muistoni mummolan navettakissoista, joista osa toimi, omasta halustaan, myös meidän kesäkissoinamme siinä naapurissa mökillä :-)

  VastaaPoista
 10. Alli on mitä suloisin! Ihana kisu. Meillä on tullut naapuriin kissa ja on niin kiva katsella, kun se katselee ikkunalaudalla ulos ikkunasta.

  VastaaPoista
 11. Kiinnostaisikohan teitä joskus ajella tänne meille pistelemään nyt kun tuo Tiinankin tapaaminen peruuntui? Meillä ei vielä ole mitään lomasuunnitelmia, että meille voisi tulla milloin vain, paitsi heinäkuun eka viikonloppu jolloin olen Kalajoella pistelemässä oupsilaisten kanssa... =D

  VastaaPoista
 12. Suloinen kisupistely ja ruusukeijun pistelyssä olet edennyt myös tosi hyvin. Minulla on nyt ongelmia jättää sinulle komentteja, mutta kokeilen taas, en enää tiedä monennettakon kertaa :(.

  VastaaPoista
 13. Sellainen kisu kuin tuossa pistelyssä on siis oikeasti ollut olemassa, vai? Käsitinkö oikein? Sen kuvan tekstistäsi saa. Ja mukavaa, että pöyhöt eli M ja N (toivottavasti nimikirjaimet menivät oikein) ovat nyt evakossa. Eivät he varmaan remontin ääniä kestäisi sekoamatta.

  VastaaPoista