keskiviikko 17. kesäkuuta 2015

With Thy needle and Thread-Sweet Violet finished,Roses and Forget-me-Not Needlepoint kit from The Charity Shop..Hei taas ystävät ja syreenintuoksuinen tervehdys!

Meillä vihdoinkin kukkivat syreenit joita minulla on pihalla kaksi perinteistä paikallista kantaa oleva vaaleanlila ja  hiukan jo nuppujaan avaava huumaavan hyvän tuoksuinen kermanvalkoinen  
Martta-syreeni jonka taimia tuli myyntiin Suomen Marttaliiton aikoinaan täyttäessä sata vuotta.

With Thy Needle and Thread -Sweet Violet on valmis, paitsi että kuvan otettuani huomasin että mekosta puuttuu vielä muutama CC- Lavender Potpourri  liilalla tehtävä yksittäinen pisto..mutta eihän nyt takerruta pikkuasioihin :)

Lähikuvissa näkyyvät nuo tämän mallin erikoisuus eli päälle ommeltavat kangasorvokit.,alkuperäisessä   mallissa ne oli  tehty käsinvärjätystä !00% villahuovasta mutta en millään raaskinut niitä noin pienten juttujen takia  USA.sta sitä  tilata.Sen sijaan tein kukat kahdesta erisävyisestä pellavasta jotka tärkkäsin ensin vesi-liima seoksella.Viimeistelen tämän flatfoldiksi kunhan saan taustakankaan valittua ;)Kauhavalla sijaitsee erinomainen Fida-Lähetystori josta tuntuu joka kerran löytyvän aarteita kuten tämä Ruusuja ja Lemmikkejä kanavatyö. Se oli  aloitettu ja osassa kuvaa pistot menivät eri suuntaan.. purin muutaman  kohdan ja osan jätin silleen... Tämä oli tosi nopea tehdä ja on nyt  valmiina odottamassa Sari.H.n viimeistelyä . Villalankoja säilytin Kisu-pussukasta joka myös on Sarin käsialaa,
Nyt saan sitten aloittaa jotain uutta kun on kaksi työtä jo valmiina... esimerkiksi tämä Victoria Samplerin P is for Princess kiehtoo mua samoin kuin...BBD -Pink Hill Manor jonka olen kerran vuosia sitten aloittanut mutta joka mahdottomien laskuvirheiden takia totesin  olevan niin "solmussa"  että uusi aloitus on ainoa mahdollisuus. Näiden lisäksi edelleen inspiroi mm. Just Nan-Flowering Crown ja pari WTNTn pikkumallia..
Kiitos kommenteista ja mukavaa Juhannus viikkoa!

*********************************************************************************

Hello my stitching friends!

As You see my Sweet Violet is at last finished even I noticed after taking the picture that her dress still needs some tiny stitches made with CC.lavender potpourri thread.. Instead of hand dyed wool I made the fabric flowers with two different colored linen fabric.

We have a great charity Shop at the village 30 km from here and me and my friend Sari.h seem to find "treasures" every time we visit there.This time I found a just a little bit started needlepoint kit Roses and a  Forget-Me Not with all the needed woolen threads.There where also a large piece of cream colored  Hardanger fabric with beautiful DMC Cotton Perle no.8  threads.It was perfect for my friend Sari.H who has even stitched two different kind of PAIRS of kitchen curtains with decorated all over  with   demanding Hardanger Embroidery. I really should take a picture for You!!Now I may start something new  but also I should continue  some of my older WIPS .There are above some patterns that I like and have on my stash ..

Thank You for the Comments ,
With Blessings,Lumiruusu

17 kommenttia:

 1. Aivan ihana orvokkipistely ja kivoja malleja otettavaksi työn alle. Minulla tuo Just Nanin malli odottaisi myös aloittamista:).
  Hyvää juhannusta!

  VastaaPoista
 2. Joo ei takerruta pikkua asioihin, sillä lopputulos on ihana! Olitpa nokkela, kun keksit tärkätä nuo orvokit ja leikata ne pellavasta. Minulle ei olisi kyllä tullut mieleenkään! Mutta pistänpä nyt korvan taakse, jos joskus tarttee huovasta askarrella yksityiskohtia =D

  VastaaPoista
 3. Unas labores bellísimas ,eres una artista !!!!!!!!!! las flores son un encanto ,
  Besos y feliz semana.

  VastaaPoista
 4. Congrats on your great finish! It looks so very lovely ♥♥♥
  I admire your Victorian stitching Maija! They look also so very lovely!

  My e-mail address is nurdan.kanber@gmail.com. In order to send some patterns please contact me :)

  Awaiting :)

  Hugs

  VastaaPoista
 5. Aivan ihastuttava tuo pistely, kun siinä on noita kankaisia kukkasia! :) Katsoin heti ensimmäisestä kuvasta, että vau, tuollaista en olekaan vielä ennen nähnyt - kiva idea! :)

  VastaaPoista
 6. Ihana on orvokkipistelysi! Mukavaa juhannusta teille!

  VastaaPoista
 7. How cute your finish turned out--I love the little violets made from fabric on it, too!

  Thanks so much for your well-wishes on my blog--they mean a lot to me :)

  VastaaPoista
 8. Voi että, minun kirjoittama kommentti vissiin hävisi tai sitten se putkahtaa jostain mutta kirjoitanpa uuden.
  Tosi ihana on valmistunut pistelysi, niin kepeän kesäinen.
  Minäpä muistan hyvin, kun aloitit Pink Hill Manorin pistelemisen ja olenkin ihmetellyt missä se oikein luuraa..;) Sen innoittamana tilasin itsellenikin saman mallin, mutta onpas jäänyt aloittamatta. Kumpikohan meistä sen ensin valmiiksi saa...heh.
  Ihanaa juhannusjuhlaa sinulle ja perhellesi!

  VastaaPoista
 9. Beautiful finish and what a cleaver way to have made the violets in fabrics.

  Beautify kitty and flowers

  VastaaPoista
 10. sweet violet is beautiful, cant wait to see your roses tapestry. your kitty is so lovely :)

  VastaaPoista
 11. Your little girl is so sweet looking with that watering can! Lucky you to have a shop with such treasures waiting for you!

  VastaaPoista
 12. Oh my what a wonderful shop where you can fimd such little treasures.
  The violet girl is looking gorgeous, I love the little violets taht are so beautifully added to the stitching. Now I'm very curious to see what you will start next.

  VastaaPoista
 13. The cat in the flowers, so beautifull!!!

  VastaaPoista
 14. Mihin uuteen aloitukseen päädyit :)? Ihania kaikki. Edelleen voi suloisuus tuota orvokkileidiä, niin on ihanat värit siinä ja orvokit vaan ovat aina niin kauniita kukkia ylipäätään. Niin ihana kuva pelorgonioista ja kisumurusta, kuin postikortti.

  VastaaPoista
 15. Mihin uuteen aloitukseen päädyit :)? Ihania kaikki. Edelleen voi suloisuus tuota orvokkileidiä, niin on ihanat värit siinä ja orvokit vaan ovat aina niin kauniita kukkia ylipäätään. Niin ihana kuva pelorgonioista ja kisumurusta, kuin postikortti.

  VastaaPoista
 16. A very very lovely Sweet Violet! A beautiful finishing :)
  A kiss from Italy
  Sonia

  VastaaPoista
 17. Lovely work on the girl with violets, a pretty design.

  VastaaPoista