maanantai 16. helmikuuta 2015

Les Balades et Broderies de Carmela - Paris Couture -A Birthday SWAP to Sari.N
Rauhallista Helmikuista maanantai-iltaa !Sari oli toivonut Pariisi-aiheista vaihtoa ja tällä kertaa ei tosiaakaan ollut pulaa vaihtoehdoista..montaa mallia katselin vaan silti aina  vaan tämä freebie Carmelan blogista tuntui mielenkiintoisemmilta. Erityisen kivaa oli pistellä  reunojen pikkuruisia ompeluvälineitä...Koska itse tykkään näpertää saksikoristeita ja niistä on minulla  aina pulaa (johtunee saksikokoelman eksponentiaalisesta kasvusta vuosi vuodelta)..viimeistelin pistelyn saksikoristeeksi.


Tosi,tosi pieni hakaneula.nappeja ,nuppineula ja neulatyyny.Kangas on 28 ct pellavaa ja langat Crescent Colours  Sable ja joku ruusuinen ..enpä muista nimeä;)
Vuoden vaihteen jälkeen on Pion Designes julkaissut "maailman kauneimman " korttiaskartelu paperi-sarjan nimeltäänkin sopivasti "Paris Flea market".Kuvien värit ovat luunvalkoisen,kermaan ja  utuisiin pastelliväreihin soinnutettuja. Käytin korttiin oikeasti vanhoja materiaaleja esim kuluneet  kangaspäällysteiset miehen paidan napit,vanhojapitsejä ja isoäidin pitsireunaisen nenäliinan .

Pieni enkeli ,yksi ruusu ja  kaunis korttikuva..vie ajatukset Pariisin kauan sitten :)Les Brodesu Parisiennesin mallit ja pisteltävät pussukat,laukut pyyheliinat ja muut ihanuudet ovat kyllä toinen toistaan houkuttelevampia..Valitsin Sarille tämän jossa on  Eiffel-torni ja orvokkeja- Papillon Creationsin mallissa on paljon erikoispistoja ja sitä voi muunnella helposti..Pariisi-aiheinen lintuhäkki nauha oli löytö Casa Ceninasta.


Olipas paljon kuvia ..toivottavasti jaksoit katsella kaikki! Minulla on nyt odottamssa vielä kuvat Kirsin synttärivaihdosta mutta niitä sitten seuraavalla kerra ! Au Revoir-Paris !
Kiitos kommenteista !

****************************************************************

Hello all my blogging friends!

 The beginning of the year is allways very busy to me because all the paperwork at our trucking company and I have been again ill -my Chronical Bronchitis have made me feel very tired. But Now I am so much better thanks to new medication and Loving God  and  it is time  to show You what I have been stitching and paper crafting.

My sweet stitching friend Sari.N has her birthday in the beginning of the february and the theme for her gifts was simply- Paris !  Oh ,how many choices  I needed to do because here in Europe there is so much tempting  Paris themed lovelies and stash  to choose. After browsing several patterns I went back to Carmelas blog where I had seen this small cutie " Paris Couture" freebie .

Me as well as many other  stitchers have that "thing" to scissors and  I would had to stitch many scissor fobs for my collection. So I thought Sari.N. would love to have one more too!

I also amde her a Bitrhday card using Oh-so beautifull papers from Pion Designes. I also added some rel vintage items to card like the old fabric covered buttons from a mens shirt,cotton laces etc.

Thank You for visiting my blog and leaving gain so sweet comments!
I have many photos waiting so i would make a new post soon!

With Blessings,Lumiruusu

16 kommenttia:

 1. Unos trabajos preciosos y finos ,me encantan las rosas.
  Besos.

  VastaaPoista
 2. What gorgeous Parisian gifts. And you really worked hard on that card. Take care my friend!

  VastaaPoista
 3. Paris Couture looks so beautiful! French designs are so attractive and delicate!

  VastaaPoista
 4. Oi miten suloinen pistelys ja kortti on taas niin omaleimaista Maijaa, ettei voi erehtyä =)

  VastaaPoista
 5. Such a pretty blog , yes I see your love for flowers too.
  Hope you start to feel better soon , I too had a bad chest infection
  Take care hugs.

  VastaaPoista
 6. A very gorgeous gifts!
  A big big kiss
  Sonia

  VastaaPoista
 7. Oh la la!! Que c'est joli :) Well done, the scissor fob is just darling!!

  VastaaPoista
 8. Ihanan synttäripaketin olet Sarille koonnut ja Pariisi-pistelysi on mitä viehättävin. Pääsinpä kommentoimaan tänne sinun blogiisi. Minähän käytän nykyään melkein pelkästään tablettia ja siinä on se huono puoli, että jotkut blogit eivät näy siinä kunnolla, teksti ja kuvat hyppivät välillä eikä pääse kommentoimaan.
  Ihanaa keväänodotusta sinulle!

  VastaaPoista
 9. Huokaus miten ihana Pariisi- aiheinen lahja! Pariisi teemana on aina vaan niin ihana. Miten suloinen saksikoriste, pitää kyllä itsekin tuo tehdä. Ja sun kortti on jotain niin käsittämättömän kaunista,ihanaihana :)

  VastaaPoista
 10. Ihana Pariisi aiheinen lahja Sarille, niin sievä saksikoriste hempeine väreineen ja mitkä runsaat lisukkeet oletkaan lisännyt. Ja kortti on tietysti ihana kaikkine yksityiskohtineen jälleen kerran.

  VastaaPoista
 11. Such beautiful gifts for your friend! I love the little scissor fob so much :)

  I hope you feel better very soon--take good care of yourself now!

  VastaaPoista
 12. Oh, such a lovely stitched gift for your friend accompanied by a beautiful card. And you are right, a scissor fob is always a very good gift for a stitcher.

  VastaaPoista
 13. Paris Couture looks so sweet.
  Love the project from Les brodeuses Parisiennes, is very delicate.
  Hope you start feel better soon.

  VastaaPoista
 14. Kortti on niin kaunis! Ihanan runsas ja pienet kauniit yksityiskohdat kutsuvat katselemaan aina uudestaan ja uudestaan. Ja saksikoriste on niin taidokkaasti pistelty! Ihania nuo vaihdot!

  VastaaPoista
 15. On kyllä ihana vaihto! Tosi kivoja nappeja tuossa sydämenmallisessa pakkauksessa!

  VastaaPoista
 16. I hope your health will improve. It is far from fun to be sick all the time.

  VastaaPoista