maanantai 20. lokakuuta 2014

Dimensions Angel Ornament

Mukavaa Syksyistä maanantaita!


Monien salaisten pistelyjen ja askartelujen välillä halusin tehdä jotain oikein hauskaa  ja piristävää ihan itselleni.Tämä Dimensionin Joulukoriste-kitti oli odottanut vuoroaan jo pari vuotta ja oli sopivan kokoinen "pieni välityö"
Ensimmäistä kertaa kokeilin pistellä plastic canvasille ja olinkin  postiivisesti yllättynyt.                        Aitojen materialien ystävänä olen tätä muovista pistelypohjaa vierastanut mutta varsinkin livenä koriste on niin värikäs ettei reunan pieni muoviraita häiritse ollenkaan.Voisin aivan hyvin pistellä tämän sarjan muitakin osia esim. söötin Joulusukasta kurkistavan Nallen tai vihreän joulukuusen :)
Pirkolla oli muutama viiikko sitten Partylite-kutsut joissa hän esitteli syksyn uutuukisa.Lupasin tehdä hänelle pöytäkoristeeksi korkean kukka-asetelman .Materiaalin keräsin kotipihalta: on ruusunoksia punaisine kiulukoineen ,kultapiiskua ,päivänliljanlehtiä "ruusukkeena",vuorenkilpeä ja kaupasta ostettuna vain oranssinpunertavat neilikat.Mukavaa alkanutta viikkoa Teille ja paljon pieniä x-pistoja!

********************************************************

Hello my stitching friends!

I have been stitching my secret projects but last week I decided to do something just for my self and I started the Dimensions kit "Angel Ornamet".I really like the dress and beautiful smile of this cute little Angel and she was also a joy to stitch.
I had never before tryed plastic canvas but I have to say I was positively surprised. There are many more lovely kits in this serie for example a cute little Teddy Bear peaking from a Christmas stotcking and a Gingerberry House and a pretty green Christmas Tree.

My friend Pirkko ask me to make her a flower arrangement for her Partylite Party and I collected almost all the materials from our garden. I only bought the orange carnations.

Thank You for all the nice  comments and visiting my little blog!

With Blessings,Lumiruusu

12 kommenttia:

 1. Joulukoriste on tosi kaunis. Minä olen pari joulukoristetta tehnyt tänä syksynä myös plastic canvasille, mutta nyt on matkakäsityönä vähän isompi projekti, kun pitää niin monta tuntia istua viikossa odottelemassa lapsia harrastuksista. Vanhempainiltaan otin kyllä pienenpienen työn mukaan, mutta en sitten ilennytkään tehdä sitä, kun istuttiin luokkahuoneessa ja keskusteltiin siitä miten nuoret näpräävät puhelintensa kanssa =D

  VastaaPoista
 2. She is so sweet! Your flower arrangement turned out wonderful!

  VastaaPoista
 3. Precioso Angel !!!!!!!!! y un ramo muy lindo ,besos

  VastaaPoista
 4. Ihana tuo koriste! Tekisi itsekin mieli tehdä joku Dimensionin koriste. Kauniin kukka-asetelman teit Pirkolle! Harmi kun en päässyt tulemaan kutsuille.

  VastaaPoista
 5. lovely Angel you made!!
  Have a great week!

  VastaaPoista
 6. Oooh, I love the little ornament, it is so so sweet!!

  VastaaPoista
 7. Such a lovely little angel ornament.

  VastaaPoista
 8. Hello

  Your angel is just gorgeous, I love her!
  Beautiful flowers too.

  VastaaPoista
 9. Oh a very sweet ornament! I like very much the Dimension kit ;)
  A big big hug
  Sonia

  VastaaPoista