keskiviikko 24. syyskuuta 2014

Praiseworthy Stitches - Victorian Christmas.... oh,so happy me to be able to update my blog !! :) :)
Hei taas  Te ihanat ihmiset !!!En todellakaan ollut suunnitellut pitää blogia tauolla näin pitkään mutta meillä sekä minä että Isäntä  olemme sairastelleet..ei mitään "vakavaa" mutta sen verran kurjaa että voimat oli poissa hetken aikaa..

Pakko-levon aikana pistelin loppuun * hyvin hitaasti* tämän JCS Christmas Ornaments 2013 lehden mun makuun ihanimman mallin.Tämän vuoden vastaava lehtihän on jo Euroopassa ilmestynyt mutta ostan sen aikanaan Kirjokkaasta koska minulla  odottaa siellä  wishlistillä jotain muutakin tarpeellista ;)
Kuva on otettu illalla joten värit ja valo kuvassa on hiukan kirkkaampi kuin luonnonvalossa ...Jospa sitten viimeistellystä-versiosta  saisin hyvät kuvat :)

Tässä mallissa minä tietenkin näen itseni ja Mika-isännän pukeutuneena parhaimpiimme -ihana tuo silinterihattu ja Maijan bonetin turkoosi-rusetti :)
Tämän työn haastavin juttu oli   "Merry Christmas " tekstin pisteleminen                                                Au ver Soie-sillkkilangalla 1 säikeellä 1 kankaan langan yli...

Seinäjoella Hyllykallion Kukka-liike oli laittanut suuren määrän kukkasetelmiin sopivia kaupassa somistus-käytössä olleita koreja,ruukkuja,sinkkivateja yms. kiinostavaa "löytölaatikkoon".
Huomasin nämä "köyhänmiehen hopeiset" n. 20 cm korkeat jalalliset maljakot ja koska  hinta oli niin edullinen ettei tosikaan, teimme kaupat heti . 

Jälleen syksyn myötä vanha tuttu kaipuu saada punaista väriä sisutukseen heräsi ja minusta lämpimän  punaiset tulilatvat sopivat näihin maljoihin näin arkikäyttöön oikein kauniisti :)


Enemmän kuin iloinen ,paremminkin  onnellinen ja kiitollinen olene siitä että Kristiina- tyttömme sai työharjoittelupaikan Seinäjoen Sapirasta joka myy Shabby Chic -tyylisiä sisustustuotteita  ja huonekaluja " ranskalais-skandinaaviseen maalistyylin". 
 Heiltä löytyy esim. Riviera Maison -huonekaluja, Lexington ja Svanefors kodintekstiilejä,
Durancen huonetuoksuja ja pientä kivaa Lisbeth Dahlilta jne. Tytön harjoittelupaikkaa juhlistaakseen   Melissa-Baby sai  rakkaan "timanttipannan" kaulaansa ja.....ja siitä hyvästä toi Äitille vastalahjaksi "Hiiripaistin" :) 

Aurinkoisia, raikkaan kirpeitä syksyisiä päiviä ja paljon,paljon pieniä x-pistoja kaikkiin töihinne täältä toivottelevat Maija ,Melli-ja Nami-kisut  ja ihana Nalle-Prinsessa  Misty -Chow-Chow!!

*********************************************************************************

Hello all my sweet readers!!!

I am so,so sorry that I have not been able to update my little blog as I promised  but both me and my DH have had health issues. Nothing that very serious but for some week we both have been ill. 
And having the busiest time in our trucking company it has been very difficult to us.

Now we are both  feeling better and  I am so happy to show you my latest stitching... Firstly I planned not to show it to You until I would have been finihed it as a  Christmas Ornament but I couldnt wait for so long.

It is Praiseworthy Stitches "Victorian Christmas " -and it so me !!! I just love the hats they are wearing and all the beads and red flowers on the border :)

As every autumn I have now had feeling to add more red colour for my decoration and I really like how these red flowers look in my new vases.

I hope you and all dear to You are well and You have been enjoying your stitching ,crafting etc.

Me and Melissa-Baby (in the pictures) as well the other kitty ,Miss Namine  and their Chow-Chow fur-sister Misty send our Best greetings to You!!

With 
Blessings,Lumiruusu   :)

15 kommenttia:

 1. Voi miten viehättävä ja iloa pursuava pistely. Silmäniloa saa myös noista kauniista punaisista kukista ja tietenkin suloisesta kisulista:).

  VastaaPoista
 2. Your stitching is so sweet..
  Aww I love your cute kity xx

  VastaaPoista
 3. What an adorable, little design you have stitched up. :)
  Take care. I am sorry you were both ill.

  VastaaPoista
 4. Sorry to hear about both of you! Hope your are recovered normally - (But it is the season for flu etc).

  The Victorian Christmas looks so lovely as well as Melissa :)

  Hugs to you and your fur babies!

  VastaaPoista
 5. Onpa suloinen jouluinen pistely. Eilisten lumisateiden ja pimenevien iltojen vuoksi joulu tuntuukin jo lähestyvän...
  Tosi kiva kun teet näitä päivityksiä, rp-blogit ovat aika hiljaisia nykyään. Itseltäni on jäänyt ihan kokonaan kiireiden vuoksi. En ole pistellytkään mitään moneen kuukauteen, olen ollut niin kiinni vauvaneuleissa (musta tulee täti!!). Tekisi kyllä mieli pistellä jotain nättiä syksyistä ja sitten kohta talvista.
  Mukavia syysiltoja pistojen parissa!

  VastaaPoista
 6. Love to all of you and please do keep feeling better! Love that little stitching piece!

  VastaaPoista
 7. Lovely stitching!
  I hope that you keep feeling better!

  VastaaPoista
 8. Ihanan värikäs pistelys! Munkin tekis jo mieli pistellä jotain jouluista.

  VastaaPoista
 9. Glad to read you're feeling better! Love your stitching :)

  VastaaPoista
 10. Ihana pikkutuuladus jouluun:)
  Voi että, lasten asioista iloitseminen on niin ihana asia, hienoa että Krisseä onnisti!
  Iloisia pistoja ja mukavia syyshetkiä sinulle!

  VastaaPoista
 11. Onnittelut Krisselle,voisin kuvitella että käyt piipahtamassa putiikissa aina välillä :). Suloinen joulupistely ja jälleen kerran näit kivoja asioita siinä, aina joku hieno tarina. Kukkamaljakot on hieno löytö myös, osuitpa sopivasti ostoksille.

  VastaaPoista
 12. Onnea tyttärelle kovasti harjoittelupaikasta:) ja kyllä on niin kaunis Melissa pantansa kanssa. Velmu-kultaselta syntymäkotiin kovasti terveisiä, poju kasvaa kovaa vauhtia ja päivät täyttyvät leikeistä etupäässä Neelan ja Pipsan kanssa. Yöt sitten nukutaan minun ja miehekkään välissä ja aamusella siirrytään kaulakuoppaani herätyshommiin;D

  Tuolla blogissani kysyttiin Velmun rodullista syntyperää. En osannut siihen vastata. Oletin, että Velmu olisi maatiaiskissa, mutta vain pörröisempi, mutta onko kenties jokin osa jotakin muuta rotua? Tiedätkö ollenkaan? En tuota kysellytkään noutotilanteessa koska sillä ei meille tosiaan ole uteliaisuutta kummempaa merkitystä:)

  VastaaPoista
 13. That is a cute finish.
  You have a very adorable kitty and always lovely flowers to share.
  Have a good weekend.

  VastaaPoista
 14. So sorry to hear that you have been ill. Good to hear that you are feeling much better
  Love your Victorian Christmas. What a sweet design
  Kitties are beautiful:)
  Hugs xx

  VastaaPoista
 15. I am :( for your illness. I am :) for your daughter. Stroke that pretty fur of Melissa for me.

  VastaaPoista