sunnuntai 25. toukokuuta 2014

Stitching Club meeting-Sari.s Haed " The Spring of Living Water" and Pirko's Vervaco Wedding Kit

Sunnuntai-iltapäivää!


Perjantaina kokoontui jälleen Kolmen Emännän Ristipistokerho  ja onneksi muistin ottaa kameran mukaan ! Sarin upea Haed jota hän pistelee 18cunt aidalle näyttää nyt tälläiseltä ,raikas turkoosi vesi virtaa kivien välistä ja pikkuinen poika kalastaa sen rannalta .Ihana Enkeli istuu vieressäään rantakukkien keskellä... Tämä lähempää otettu kuva on hiukan liian valoisa mutta näkyy siitä kuitenkin paremmin yksityiskohdat...

Kun tarkkaan katsoo näkyy kuvassa pojan ongen siima ja hopeakylkinen kala,Enkelin hiuksilla on kaunis kukkaseppele...aivan voi kuulla kuinka puro virtaa kivien ylitse...
ystäväni Pirkonkin työ on herkä tunnelmaltaan ..tämä häätaulu on lahja Pirkon kummilapselle joka on menossa naimisiin nyt kesällä.Tykkään mallin vähäeleisyydestä ja miten helmet tuovat juhlavuutta lopputulokseen.Meillä oli viime viikon ja vielä eilisenkin huimaavan kuuma ,kun lämpötila nousi +30 C  asteeseen saakka. Mistyllä oli kamalan kuuma paksussa turkissaan...toki hän sai päivittäin viilentäviä suihkuja jolloin kastelin tassut, kaulan ja pään alueeen.. Suihkun ja kuivauksen jälkeen tuli Mitille aina uni :)
Seinäjoelta Joupin Ullakko-kirpparilta olen tehnyt aina hyviä löytöjä,viimeksi mukaan lähti mm. tämä korkea pioninkukkainen -ruukku ,pinkki-trikoo toppi ja ihana valkoinen batisti-puuvilla paita.Virkattu liina on aiempia ostoksia :)

Mukavaa alkavaa viikkoa taas kaikille Teille !


****************************************************

Greetings from the Club-meeting !!!!! 

As You know I am a proud member of one of the Worlds Tiniest Stitching Clubs ever  because we are only three Ladies in our Club :) :)  I am so happy to  know and call friends  these two other ladies and Sisters in Christ- and as you can guess our meetings are full of treats and coffee,laughter and talking about our Wips and stitching dreams!!  :)
Sari  is  stitching her first   Haed  and two picture above  sare from her
 "The Spring of the Living Water " piece... it is amazing picture and she is stitching it to the 18 count aida.

Pirkkos.s young relative is getting married and she has already finished a wedding sampler to him. It is Vervacos kit and I really love the beads in it. 

I love to go Thrift markets and buy treasures  with only some euros.. My last finding is this quite high pot with a lovely peony in it. 

It has been very hot here  +30  C and it has been almost too hot for me and my furbabies. I have given refreshing showers to my Chow Chow  daily becaus we do not have A/C in our house. That is because most time of the year we trye to keep WARM INSIDE the house rather than opposite way :)

Thanks you for all the sweet comments !
With Blessings ,Lumiruusu

16 kommenttia:

 1. Wow, so beautiful works! Congrats!
  hugs
  Eva

  VastaaPoista
 2. Sanattomaksi vetää tuo Sarin työ, huh sentään miten upea!
  Pirkon hääpistely on todella kaunis, en ole nähnyt noin ihanaa milloinkaan!

  VastaaPoista
 3. Wow super beautiful stitching..
  I love your fun baby so much..
  Hugs x

  VastaaPoista
 4. great work, and they are all so beautiful, it is nice to have some company, hope your club will grow in time. sunny kisses from Rio, Alice

  VastaaPoista
 5. Upeita pistelyjä ja ihanuus tuo ruusuruukku.

  VastaaPoista
 6. Oh my! What gorgeous stitching you all are doing! Do you enjoy getting hotter weather for just a bit? Or would you rather never get it at all?

  VastaaPoista
 7. Sarille ja Pirkolle terkkuja. En ole Saria nähnyt aikoihin ja sen kyllä huomaa, kun on ihan näkemättä koko HAED. Aivan uskomattoman ihana! Ja Pirkon tekemä häätaulu on todella kaunis.

  VastaaPoista
 8. What a beautifull pieces that are stitched!!
  How fun to meet with crafters..
  Not many here.. a few mothers started crochet but not more crafts!!

  VastaaPoista
 9. Ompas paljon edennyt Sarin Haed ja on kyllä tosi tyylikäs tuo Pirkon häätaulu. Misty ressukka, voin kuvitella että hänelle tuollaiset helteet ovat tukalia. Meidänkin koiruus läähätti varjossa ja välillä käytiin uimassa.

  VastaaPoista
 10. Oi,oi mitä pistelyitä, molemmat todella upeita ja vautsi miten kaunis pioniruukku.

  VastaaPoista
 11. Every thing is so lovely. Your sweet chow makes me think of ours we had years ago. Mac loved to plop on the air vent in the summer hogging all the cool air!

  VastaaPoista
 12. Kiva nähdä Sarin ja Pirkon huikean upeita pistelyitä !

  VastaaPoista
 13. WOW!!! very wonderful work!!!!
  Have a nice week end my dear :)
  A hug
  Sonia

  VastaaPoista
 14. Voi Misty parkaa! Kuumuus varmasti tuntuu pahalta. Onneksi nyt on ollut vähän viileämpää, niin on varmaan Mistylläkin ollut helpompaa.

  VastaaPoista
 15. Kyllä on kauniita nuo Pirkon ja Sarin työtkin. En voi vielä kuvitellakaan kuinka upea Sarin työ on sitten valmiina, kun se on niin valtavan iso. Victoria lähettää teidän karvapalleroille terveisiä ja miukuu myös, että paino on taas palautunut 2,5 kiloon :)

  VastaaPoista