maanantai 21. huhtikuuta 2014

Amazing " Maijas Stiching Room" -roombox fom Kirsi as the birthday SWAP,..Kirsis miniature cross stitching in itb are darling pretty!!

Hei kaikki rakkaat lukijani!  (.. nyt tulee paljon kuvia ! )

Minulla on ollut niin ikävä pikku blogiani ja Teitä! Sairastelin  jälleen viikon kroonista bronkiittiani oikein tosissaan  oloni on onneksi jo  ja parempi vaikka toipumisessa kestääkin nyt taas .

Hauhon Kartanoviikonlopussa avasimme siis  Kirsin kanssa Synttärivaihtomme ja voi ihme!- mitä minun paketissani olikaan!!  Oikea miniatyyri Maijan  Ristipistohuone, josta löytyy monia Kirsin pikkuriikkisillä pistoilla tekemiä töitä.esim.vaaleanpunaiset  ruusukassi ja sohvatyyny,seinällä on upea taulu ja hyllyssä tietenkin ristipistokirjoja..
 Kirsi on myös itse tehnyt monia huoneen esineistä kuten tämän suloisen pinkin nojatuolin ja seuraavan kuvan pöydän ja seinähyllyn ...


...jonka päällä on minikokoinen ompelurasia,avaamaton rp.kitti,sakset ja upea Emman tekemä kakku-tarjoilu. Hyllystä löytyy pisteltyjen kirjojen lisäksi myös Kirsi-Ystäväni valokuva kehyksissä.Pöydän alla hiukan piilossa nukkuu kaunis oranssinpunainen kissa korissaan!.
 Puisen lakatun  piirongin päällä on prfyymipulloni (Kirsi muistaa että rakastan hajuvesiä) ja tietenkin helminauha!! Kaunis maalattu rasia ja suuri kukkakimppu maljakossa tuovat lisää naisellista tunnelmaa:) Huom. Russukassissa odottaa espanjalaisen Labores de Hogar käsityö- lehden uusi numero.
Perinteinen punavalkoinen sampleri. Kirsi  on pistellyt  40 count pellavalle yhden langan yhden kankaan säikeen yli-tämä on ihan huikean hieno livenä!!Kristiina tyttöni oli tietämättäni lähettänyt Kirsille kuvat ihanista kissoistamme Melissa-Babysta ja Neiti Naminesta.Ja tietenkin seinällä on myös taulu  rakkaasta  Nalle-koirastamme, Chow-Chow Mistystä.
Eikä ihanuudet loppuneet roomboxiin Kirsi oli myös askarrellut minulle kirjan josa oli muutama ilmaismalli joista jokaisessa oli  alkuperäisen suunnittelijan merkitsemä Freebie,tai free chart maininta.
Ja jotta olisin ihan pilalle hemmoteltu jälleen oli paketissa vielä kaksi ihan hurmaava A mon Ami Pierre-mallia ja kaunis kehys.

Jälleen kerran voin vain sanoa kauneimman kiitoksen Kirsille ylellisestä syntymäpäivälahjastani! Olet kyllä tosi kultainen !!! - ja kiva että sinä puolestaan tykkäsit Majakka ja  Muumit-paketistani!!
Terveisiä Kuusamosta Ruka-tunturilta, jossa vietin todella rentouttavan ja hauskan Pääsiäisen Mikan ja Mistyn kanssa.Matkalla ostamani mini-narsissi kukki innokaasti tuvan pöydällä ja onnistuin nappaaman yhden kuvan jossa Nuppuliina-Kultasemme haistelee keltaisia kukkia Niiden ja rakkaan LHNn.n tauluni kanssa haluan toivotta Teille kaikille Pääsiäisen Iloa ja Valoa!*****************************************************************************Hello all my dear followers!!

As you see this is a super picture heavy post...that is because I get  an amazing surprise as a  Birthdays swap from Kirsi ( the lady who get  BBD Lighthouse pillow etc from me.)

Kirsi has many beautifull dollhouses which  she has decorated  beautifully with the self made furnitures.  and she is very good in miniature stitching. so she had  me an  own roombox called
 " The Maija's Stiching room"

As you can see from the pictures the room is full filled with the  lovely stitched details as the rose patterned bag and the pillow on the pink selfmade  stitching chair.
There is also a traditional red and white sampler on the wall ,Kirsi have stitched it to the 40 count linen one over one-what the talented needleworker and my sweet friend  she is!
As you see had  get pictures of my pets secretly from my  DD -and they are on the wall beside the chair.

I get also a papercrafted "Book" as athe birthday card and some pretty A mon mi Pierre- charts and a small frame for my stitchings

Thank You is only I can say for my dear stitching friend Kirsi  !!

Gretings from Ruka mountain where i spend the eatser with my DH Mika and  the sweet Chow -Chow Misty who smells the yellow daffodils  we had in our log cottages table.

I have stitched LHN-He is risen !, some years ago ,the chart was in the Just cross Stitch- magazine

Happy Easter Season for all of you!

With Blessings,Lumiruusu

16 kommenttia:

 1. WOW!! I have never seen anything like this... its marvelous.. so much detail and just lovely things to. What a gift. its something to treasure indeed.
  I do hope you are feeling better now.
  Smiles and Happy Easter to you :)

  VastaaPoista
 2. Wow it's so beautiful..really very sweet and so special..
  Sending you big get well soon hugs
  Happy Easter my dear x

  VastaaPoista
 3. Onni oli nähdä roombox oikeasti, ja nyt vielä rauhassa lukea mitä kaikkea ihana sieltä löytyykään.Ensimmäisellä katselukerralla kun ei millään voinut sisäistää kaikkea :) Ihanista ihanin roombox). Ja suloinen pääsiäis- Misty :)

  VastaaPoista
 4. Que maravilla de casita en miniatura, no le falta detalle !!!! Besitos canarios.

  VastaaPoista
 5. Mukavaa, että voit jo paremmin! Aivan ihana on saamasi roombox. Oikein unelmien huone! Suloiselle Mistylle paljon rapsutuksia <3

  VastaaPoista
 6. Oh my goodness! Your friend Kirsi has made you a most wonderful gift! Wow! Such detail and love put into it. I am amazed! Happy Easter my friend. He is Risen indeed!

  VastaaPoista
 7. Oh my goodness, the little room is amazing! What a lovely gift ;o)
  The detail in everything is superb.... Wow!! you have a very clever friend!
  Happy Easter :o)
  Hugs xx

  VastaaPoista
 8. That little house is so lovely!
  Misty is adorable and your stitching is beautiful.

  VastaaPoista
 9. Kiva, että reissu meni hyvin ja olet jo paremmassa kunnossa. Mitä muuten on tapahtunut lipaston vas. puoleiselle ylälaatikolle? Onko sen hukka vienyt... :) Roomboxia oli vallan hauska tehdä tietenkin!

  VastaaPoista
 10. No mutta siellähän se laatikko on lattialla, lipaston alla. Ha ha :)

  VastaaPoista
 11. Ohhhh very wonderful!!!!
  A big kiss from Italy ;)
  Sonia

  VastaaPoista
 12. Oh, what a special gift from Kirsi!! I love all the tiny details and especially the miniature cross stitching on the wall :)

  VastaaPoista
 13. Wow ! The little room is amazing.

  VastaaPoista
 14. Ohhh my! That's soooooo awesome :D incredible miniature work :D

  VastaaPoista