maanantai 31. maaliskuuta 2014

"Stitched Jewellery" -A Sweet Birthday SWAP from Sari.N :)
Voi ihanuuksien ihanuus !!!

Sari.N. lähetti minulle Synttäri-vaihdon jonka teemana oli  "Ristipisto-koru"-ja katsokaa mitä sain! Niin herkän ja ruusuisen "ranne-korun" joka kiinnitetään vaaleanpunaisilla nauhoilla rusetiksi ranteen ympäri.. Arvaatte varmaan että tykkään tästä tosi,tosi paljon!!!???? :) :)
Ihan varmasti saavun Hauholle Kartonoviikonloppuun tämä ranteessa ja jalkaan laitan sitten perillä nämä  täydellisen vaaleanpunaiset villasukat!!! Villasukat on aina mun lahjatoive-listan ykkösenä, ensinnäkin koska mulla on aina jopa kesä-helteellä kotona  villasukat jalassa ja toiseksi koska olen neuletaidoton, Mutta eihän kaikkien tarvitse samoja asoita osatakaan,eihän ?! ;)
 Paketissa oli myös iso ja upea Flower Fairies malli ja Atalien lanka-tokka.Extrana sain vielä vihreää  kimaltavaa paljetteinauhaa vaikka korttiaskarteluun käytettäväksi.Kiitos ainakin tuhannesti upeasta vaihdosta Sari!! :)
Rannekorun materiaalina on  tosi tiheä puuterinvaalea eve ja ruusukiehkurat on pistelty Sajoun valkoisella  Tonkin Thread langalla jossa on siis mukana valmiiksi hieno hopeankiiltävä efekti.Upeaa käsinompelua jälleen Sari-tämä oli kyllä ihan täydellinen !!! Kiitos myös kaikista muista lahjoista-ja Kisu-kortista joka unohtui kuvasta, mutta on tuolla keittiön hyllyllä minua ilahduttamassa.
Ja niin kuin joka vuosi -oli  Country Companions Siili-neiti Juhla-Hatussaan toivottamassa
Iloista Syntymäpäivää.
Tämän kitin olen siis pistellyt jo vuosia sitten ja aina vuorollaan kunkin perhenjäsenen Synttäri-kakku pöytään hän pääsee virkaansa toimittamaan :)
Kevään Keltainen  ja sen kaikki  sävyt kirkaasta sitruunasta  aina vaaleaan kerman-keltaiseen asti  ( huom. sävyt joissa ei ole oranssia) on  kaikki mun lempivärejä ja varsiknkin yhdistettynä vaaleanpunaiseen. Pikkuiset Tete a Tete narsisit ilahduttavat joka kevät saapuessaan lähikauppaamme.
Eilen meillä juhli Syntymäpäiviäni Kolmen Emännäan Rp.-kerho mutta ne juhlat tarvitsevat ihan oman  päivityksensä.Siihen asti toivotan taas paljon pieniä ihania x-pistoja töihimme :)

*********************************************************************************

Hello !! :)

I have celebrated my Birthday last Saturday and I received a lovely Swap from my dear stitching friend Sari.N. She had stitched me the  prettiest "Wrist Band" I have ever seen.The are roses stitched on high count evenwaeve ,the thread is luxorious Sajou Tonkin thread that have a lovely glitter efect on it.I love the the little silk-rose she added as a gemstone to the middle of the band.

There were a large Flower Fairies Chart on the package and  a  pretty French  Atalie Thread .Sari-N- knows that I can not knit at all soshe had me warm a lovely pair of pink knitted woollen socks.A perfect giift-Arent they!?

I am so Blessed and thankfull -sari really made my day!! Thank You dear friend,At Sunday our tiny  Stitching Club of The Three Ladies celebrated here at my home but it was day that need a own blog post!!

The Country companions Happy Birthday pinkeep I have stitched years ago -it is allways on the kitchen table when someone from the family is having B-day party ;)

With Blessings,Lumiruusu 

22 kommenttia:

 1. Kyllä sinun kelpaa elvistellä pinkit sukat jalassa ja upea koru ranteessa. Todella hurmaavat.

  VastaaPoista
 2. Onnea onnea! Oi miten ihana lahja! Kiva tuo siilipistely, sillä on tärkeä tehtävä teillä:).

  VastaaPoista
 3. Such sweet gifts...Enjoy them my dear..
  Big hugs x

  VastaaPoista
 4. I am sorry I missed your birthday Maija. Happy Birthday dear friend! You received lovely gifts. I cannot wait for the next post then. That is a wonderful tradition to put out the Happy Birthday pinkeep for everyone's birthday. :)

  VastaaPoista
 5. Happy birthtday Maija!!!
  Hope you had a wonderfull day!!
  The pieces looking awesome!!

  VastaaPoista
 6. Onpa niin sinunnäköisiä lahjoja =D. Kiva idea pistellä synttäripöydän koristus ja täälläkin innolla odotellaan rp-kerhopostausta!

  VastaaPoista
 7. Happy Birthday Maija!
  I love the gifts you got from Sari N
  And your birthday pin keep is lovely and such a sweet tradition :o)
  Hugs xx

  VastaaPoista
 8. Happy Belated Birthday Maija!
  Wonderful gift received from Sari. Enjoy !

  VastaaPoista
 9. Hope you had a wonderful birthday! Such a lovely gift!

  VastaaPoista
 10. Happy Birthday!!!
  Beautiful gifts for a very sweet woman ;)

  A kiss
  Sonia

  VastaaPoista
 11. Ooooh I love the Country Companion pinkeep!!! It is just so so cute :)
  Happy belated birthday!!

  VastaaPoista
 12. Ei kai rintakoru ollut hävinnyt matkalle?

  VastaaPoista
 13. Voi miten kauniit lahjat!
  Paljon onnea sinulle, muistan kyllä että syntymäpäiväsi ovat tähän aikaan, mutta en päivämäärää...
  Siilipistely on niin herttainen, tosi kiva synttärikoristus!

  VastaaPoista
 14. Onnea, onnea! Kauniit lahjat ja suloinen tuo perheenne synttärikoriste.

  VastaaPoista
 15. Hello! Thought I would pop by to say hello and thank you for making such lovely comments on my blog :) I must say your stitching is wonderful and I love your blog. If its OK with you I will pop by every now and then and catch up with what you are doing :) Country Companions are so cute... I come too late for your Birthday... so belated wishes to you :)
  Smiles and sunshine to you
  x

  VastaaPoista
 16. Myöhästyneet synttärionnittelut! Aivan ihanan synttäriyllätyksen olet saanut! Ja siilipistely on niin suloinen. Kiva idea ja perinne ottaa se aina synttärisankaria ilahduttamaan.

  VastaaPoista
 17. Happy birthday sweetie!!! i hope you had a wonderful day :D
  Lovely parcel from your friend, lucky you :)
  Hugs&smiles

  VastaaPoista
 18. Tuota korua ihailin pitkään ja hartaasti - ja varastan/lainaan idean, kunhan vain muistan :) Ja villasukan voittanutta ei tosiaankaan voi olla. Minä sen tiedän, kun käytän niitä kanssa päivin ja öin, kesät-talvet, ja meillä on vielä kivilattia, eli "ranka" kipeytyy, ellei laita pehmoisia villasukkia jalkaan. - Onnea minunkin puolestani, näin jälkijunassa, kun en ole aikaisemmin vissiin muistanut sanoa. (En kartanollakaan, kun olin vain niin äimän käkenä teidän hienoista vaihdoista, etten muistanut/saanut suustani ulos muuta :) )

  VastaaPoista
 19. Happy Birthday to you (a bit late!!)... lovely gift from Sari, too :)

  VastaaPoista
 20. Hello

  What a lovely exchange!
  Your stitching is beautiful.
  Have a good weekend.

  VastaaPoista
 21. Happy belated birthday wishes and enjoy your wonderful gift.

  VastaaPoista