lauantai 24. elokuuta 2013

The Powder and the Laces-SWAP - Pitsiä ja Puuteria-vaihto Marilta!


                Liian paljon hyvää on ihanaa ! :)


Näin oli taas pakko todeta avatessani Mari.V.ltä viime viikolla saamaani Pitsiä ja Puuteria
priva -vaihtoamme.
Ihan ensimmäisenä huomasin tuon huikean pinkin ruusunmuotoisen "pesuvampum"-ja pakko  oli melkein ääneen hihitellä ilosta. Ihana hömppävaihtomme oli niiin meidän " oma juttu" kuin ikinä ?! ;)

Tähän vaihtoon olimme Marin kanssa  sopineet,että  aiheen mukaisen pistelyn lisäksi paketissa olisi jotain ihonhoitotuotteita tai muita naisellisia tykötarpeita ,joita tarvitaan kun Ristipistoileva Lady hoitaa kauneuttaan.

Mari oli pistellyt minulle maailman suloisimman kännykäpussukan ,kuinka ollakaan minulla on vanha Samsungin simpukkapuhelin joka sopii ihan täydellisesti tähän  sisälle.
Pussukan etupuolella on  pisteltynä Mango Pratiquen  "Gravures de Mode" kirjasta hopeinen peili,ruusuvettä,kaksi parfyymipulloa ja hatturasia.

Pussukan läppä suljetaan pitsinauhalla (vaaleanpunaisella tietenkin) ja nappikin on erityisen hieno ,samoin pistelty punakukallinen  viuhka. Tämä on taas niitä ihanuuksia joka pitää nähdä ihan kädestäpitäen...
"Puuterina" oli Marin minulle  Englannista tuliaisena tuoma Marks & Spencerin Mangnolia käsivoide joka tuoksuu aivan ihanalta! Ruotsin Åhlensilta taas on kotoisin virkistävä jalkavoide.Elämässä voi tulla monenlaisia kolhuja ja moniin niistä auttaa varmasti aito PRINSESSA-LAASTARI ;) ;)
Siis ihan huippulöytö !!!!


Suloisia pieniä koristeita-kaksi kruunua ja kurpitsavaunut .Sain myös kaksi romanttista mallia-Dimensionin "Lavender & Lace" ja Industrioushed "Friends"-molemmat aivan täydellisä mun makuun. Kyllä Mari tietää ! :) :)
Toivottavasti rakas vaihtokaverini  saa pian lähettämäni paketin ...näistä kaikista ihanuuksista Marille kauneimmat kiitokset ja Prinsessa-vilkutuksia !!

Täällä Etelä-Pohjanmaalla on päivät olleet  aurinkoisia ,mikä on hyvä asia, jotta viljat saadaan puitua ja karjan-rehu korjattua..Koivuissa on jo paljon keltaisia lehtiä,yöt ovat tosi kylmiä ja puolukat alkavat kypsyä lähimetsässä.

Minun teki mieli  pistellä nyt jotain syksyisen väristä ja niinpä muistinkin jo  hiukan ufoutuneen
Hands To Work "This is a Day"-samplerini...Siinä on kauniitCC; WDW,GAST Ja Simply Shaker -langat -upeita kurpitsan keltaisia,haalistunututta mustaa ( BlackCoffee) ja tummaa ruskeaa ...

Kiitos taas kommenteista!
 Joko teillä on mielessä syksyiset rp.työt  ,entäpä olenkohan ainoa joka voisi aivan hyvin jo pistellä Joulukoristeita ?! :)


*******************************************
Hello my dear blogging friends!

Do You like my roses? This colour was so sweet- it had shades of pink and peach and the roses  smelled very lovely..


Me and my long time stitching friend Mari.V. had again one of our special romantic "girly girls"-swap  this time under the theme "The Powder and Laces-swap"...
The idea was to stitch something with a picture of some feminine accessoires and I get a lovely cell phone pouch with pretty stitched parfume botles .
Mari had travelled in the Europe so I get Marks& Spencers  Magnolia hand-creme from Great Britain and some footcreme from Sweden.

The Princess crown charms are adorable as well as the two charts I get.

Thank You so much.You really spoiled me again .

Because we already have autumn here in the Northest part of Europe I thought that  I would love to stitch something with Autumn coloured threads.
Then I remembered my "almost UFO" Hands ToWork -sampler "This is a day"..so now I will stitch it between the secret projects to Kirsi's 24 day Advent-calendar swap.

Thank You for  all the sweet  comments!

With Blessings,Lumiruusu


17 kommenttia:

 1. Very nice gifts. Beautiful flowers. We have cool nights every night now. But the days are still hot for us.

  VastaaPoista
 2. Oi sentään, ihanuuksia :). Aamulla avasin pakettisi ja voi sentään miten ihanaa, laitoin sähköpostia :). Oliko muuten pakettissa sellaisia pitsipäällysteisiä vaaleanpunaisia nappeja, kauheeta kun multa jäi pitsit muuten laittamatta, miten ihmeessä en muistanut niitä laittaa.

  VastaaPoista
 3. Beautiful roses and a wonderful package!

  VastaaPoista
 4. We seem to love the same colours - pink, peach and red. These roses look so lovely.
  A great exchange gift you received from your friend. Enjoy!

  VastaaPoista
 5. Very sweet gifts..
  Pretty roses.
  Hugs x

  VastaaPoista
 6. Huokailen ihastuksesta. Kaunista kaunista kaunista.
  Mukavaa viikonloppua sinulle.

  VastaaPoista
 7. Kävin jo Marin blogissa kommentoimassa tätä teidän vaihtoa. Ihanan sateenvarjon olit pistellyt. Tunnistin sen oitis sinun tekemäksi ennen kuin edes luin tekstiä =D

  VastaaPoista
 8. Lovely gifts!! All :)
  It's already Autumn for you?!?! I know the daylight is very different over there but I had no idea you could feel the season changing so early! Does that mean Summer starts ealier too? Or is just a short season, is winter longer than it is for us here a bit more on the south?
  hugs for you!

  VastaaPoista
 9. Aivan ihanan paketin sait Marilta. Ja tosi ihanan olet kyllä Marillekin lähettänyt. Ihana vaihto teillä.

  VastaaPoista
 10. Ihastuttava kännykkäpussi ja kaikki muukin niin teemaan sopivaa, huhhuijaa kuinka nättiä! Nyt lähden oitis Marin sivuille ihastelemaan sinun lähettämääsi pakettia...

  VastaaPoista
 11. Oh beautiful roses and wonderful gifts :))
  A smile and hugs
  Sonia

  VastaaPoista
 12. Beautiful gifts, love the little pouch for the phone!

  VastaaPoista
 13. Niin ihanan romanttiset ja naiselliset vaihdot teitte toisillenne, niin kivoja yksityiskohtia molempien pistelyissä.

  VastaaPoista
 14. Ja saitkin niin ihanan vaihdon. Tuo Lavender & Lace -malli on tosiaan täydellinen sinulle, onhan siellä se upea lierihattukin!

  VastaaPoista
 15. Gorgeous gifts for your swap :)
  Love your pretty roses :)

  VastaaPoista