tiistai 7. helmikuuta 2012

The Stitched Mail Art-Isabelle Voutier "Coeur de Chat" - A Birthady Gift to Kirsi Part 1


                                   Tiistai-iltaa !

Ihana ja todella luova  rp-ystäväni Kirsi viettää huomenna syntymäpäiväänsä,pistelin hänelle Isa V.n sydänkirjojen
 II osasta Kissasydämen . Vaaleansininen kuori on Bonheur de Damesin valmis mailart-kuori ,niitä on montaa kaunista väriä myytävänä Casa Ceninassa :)
Kirsin oikein erikoisalaa ovat nämä pistellyt kuoret ja olen saanut häneltä ihanan vaaleanpunaisen (!) Nalle-aiheisen kuoren.


Kissasydämen pistelin ruskealla dmc.llä ja Crescent Coloursin beigellä "Peanut Brittle"-langalla.Kuoren kiinnitys-systeeminä on ruskeasta organza-nauhasta ommeltu lenkki jonka läpi pujotetaan pitsiin kinnitetty nauha.
Kuoren sisällä oli muutama pieni kitti esim.DMC Woodland Friends -Orava ,freebie Lumiukko ja LHN-malli "Paper Whites".
Tänään laitoin postiin Kirsin synttärilahjan 2. osan.... :)


Vaikka ulkona on ollut kova pakkanen niin että meillä ihan puutalon seinät paukkuu on aurinkoiset ilmat saanet ajatukseni kääntymään jo ihan hiukkasen keväisiksi.
Marilla (Casa di Perla) oli ihania vaaleanpunaisia neilikoita maljakossaan ja  kuvan nähtyä päätin että heti tilaisuuden tullen haen samanlaisia :) :)
Minun neilikkani ovat leikattu ihan lyhyiksi ,pistelypöydällä on metallisessa sydänkorissa Marin minulle pistelemä sydän-neulatyyny ja itse pistlemäni Miss Cherrie -koriste.Monogrammi-tyyny on myös Marin tekemä :) :)


Tässä vielä lähikuva Miss Cherriestä,olen tämän tehnyt jo pari vuotta sitten mutta laitan esille koskapa olen saanut uusia lukijoita, jotka eivät ole Neitä aiemmin tavanneet.


Tyttäreni  Ruusunpuna on oppinut decoupage-tekniikan ja koristeli minulle  valkoisen parittoman lautasen näin suloisesti.Lautanen sopii täydellisesti yhteen rakkaiden pikku enkelieni kanssa.Nämä käsinmaalatut posliinienkelit sain Sarilta (Kukkatarha) muutama vuosi sitten  kun olin menossa sairaalaan tosi kurjaan operaatioon.Pikkuiset enkelit olohuoneen pöydällä  ilahduttivat  kun pääsin kotiin toipumaan ..


Mukavaa alkanutta viikkoa kaikille ja iloa arkisiinkin päiviin ! :)

********************************************

My dear stitching friend Kirsi have her birthday tomorrow - The stitched  Mail Art was my surprise for her,she is very talented to stitch mail arts so I wanted to do her something special..
The pattern is from Isa Vautiers Heart Designes book II and is called " Cat Heart".
It is stitched with a brown DMC thread and Crescent Colours "Peanut Brittle".

I have now pink carnations on my living -rooms table with the collection of pink stitched "smalls".
Two pretty pincushions are stitched by Mari and I have stitched Miss Cherry .

Thank You for the comments,
with Blessings ,Lumiruusu.

15 kommenttia:

  1. ihanan kuoren pistelit Kirsille :) Söpö!

    VastaaPoista
  2. Ihana kisukuori! Ja niin kivoja juttuja näytti olevan kuoren sisällä (kurkkasin Kirsin blogista). Miss Cherrie on suloinen, vähän niinkuin minun Mimini :)

    VastaaPoista
  3. Kuori on vieläkin ihanampi luonnossa! Kiitos! Ja vielä 2-osa tulossa :) Just huokailin Postin sivulla, että Seinäjoella se pake nyt kulkee. Seuraan lähetyskoodilla kiihkeästi paketin matkaa.
    Toi Ruusunpunan lautanenhan on ihan mieletön, tahtoo kans oppia tuon tekniikan!!
    Mulla on tulppaaneja, kun sisko toi synttärikukat (vaikka olen julistanut, etten pidä mitään kahvituksia. Me mennään lauantaina vanhemmilleni, kun äiti tekee synttärilounaan, hän kun on niin mahtava kokki. Niin, en siis tule äitiini siinä taidossa :)

    VastaaPoista
  4. aww such a lovely envelope..i love it so much..something very sweet..
    pin cushion is so cute too..
    love for you xxx

    VastaaPoista
  5. tuo Kirsin saama kirjekuori on aivan mahtava. Sanoit kuoren sisällä olevan muutaman kitin. Kirsin blogia katsoessani siellä oli monta kertaa enemmän kuin muutama. Mahtavia lahjoja olit laittanut ja vielä kakkososa tulematta, minäkin jo odottelen näkeväni sen.
    Olipas kivoja Maijan värisiä kukkia ja koristeita kuvissasi. Niin kotoisen mukavia.
    Ruusunpunan uusi harrastus valtasi minun ajatukseni täysin. Ostin jo kahviliinoja ja enää puuttuu lakkaa ja sivellin. Sitten pääsee hommiin....:)

    VastaaPoista
  6. Ooh, kylläpäs onkin vaaleanpunainen postaus :).
    Ihana tuo Kirsille tekemäsi kuori!

    VastaaPoista
  7. On kaunis tuo kirjekuori! Ja ihanan keväisiä nuo kukat! Kyllä täällä -30 kourissa jo tuntuukin, että sais "pikkuisen" lämmetä kelit ja tulla jo kevät. :D

    VastaaPoista
  8. Tosi soma tuo kirjekuori ja mikä tavaramäärä siellä sisällä, niitä jo eilen Kirsillä ihastelin!
    Ihanat neilikat,vaaleanpunainen pistely ja lautanen!

    VastaaPoista
  9. Voi miten kaunis kuori! kiva kun se on tuollainen valmis se kuori osuus, mutta miten siihen pistellään? Täytyy hankkia noita, jos se pistely siihen on helppoa :)

    Kaunis asetelma sinulla, neilikat on ihan parhaita kun ne kestää hyvänä niin pitkään ja kauniitakin ovat tottakai.

    Mistäs kaukaa kaivoit entisen bloginimen, ihanaa kun muistat vielä senkin ;)

    VastaaPoista
  10. Upea kuori! Ja ihana vaaleanpunainen asetelma:)

    VastaaPoista
  11. Voi, miten upea kuori! Tosi kaunis.

    VastaaPoista
  12. Tuo kuori on aivan ihana! Muistin että mullakin on jossain samanlainen valmis kuori, pitäisi varmaan pistellä siihen joskus jotain...
    Neulatyynytyttönen on suloinen :)

    VastaaPoista
  13. Greetings from the USA! You have been busy. Your cat envelope is so cute. I love the blue and brown colors. And the pinks are just the thing to brighten up a cold winter! The pincushions are lovely and Miss Cherry is adorable. Carnations are one of my favorite flowers and yours are a gorgeous pink.

    Thanks for leaving a comment on my blog! Keep warm!!!

    ~Sheri

    VastaaPoista
  14. Kaunis, kaunis kissakuori, niin nätit värisävyt valitsit pistelyihin. Ja ah, niin nättiä ja vaaleanpunaista paljon :).

    VastaaPoista
  15. Beautiful Mail Art and pinks are so sweet.

    VastaaPoista